מבולבלת

• פותח הנושא khx
  • פורסם בתאריך

khx

New member
מבולבלת

אני בת 56 ומאד מבולבלת אני עצמאית לא מרוויחה מספיק ולא מצליחה לעשות את השינוי הגדול ולעשות משהו אחר בחיי, מה עושים כמו כן אני לא מצליחה ללמוד לנהוג שזה מגביל אותי מאד מה עושים?

למבולבלת

האם את רוצה לעשות שינוי מקצועי רק בגלל שאת לא מרוויחה מספיק? אולי דווקא כדאי לבחון איך כן ניתן למנף את התחום שאת נמצאת בו? אימון אישי יעזור לך להגדיר את הערכים שלך, מה חשוב לך באמת ומה לא, מה הצרכים שלך, ומהו החזון. מתוך אלה, ניתן יהיה לראות מה הצעד הבא צריך להיות שיקרב אותך לחזון הזה. באימון ניתן יהיה להגדיר ערכים, חסמי הצלחה, חזון, יעד מרכזי ולבסוף - תוכנית פעולה מפורטת שתעלה אותך על דרך המלך. בברכה, דודי צמח Reflection

isaacm

New member
לא נשמעת לי כל כך מבולבלת

ספרי עוד קצת. תראי, מה שסיפרת מאד מעניין ומגרה את המחשבה. הנה למשל מספר שאלות שחלפו בראשי תוך כדי קריאת ההודעה ה"לכאורה" קצרה שלך: 1. באיזה מקצוע היא עובדת (או באיזה תחום).? 2. מה כבר היא עשתה כדי ללמוד לנהוג? 3. מה זה המשהו האחר שהיא רוצה לעשות בחייה? 4. מהו השינוי הגדול שהיא חושבת עליו? אשמח לשמוע את שתבחרי לספר איציק

khx

New member
מבולבלת

הי איציק אני דוקא מרגישה מאד מבולבלת,המשהו שאני עובדת בו מאד משעמם והוא גם פיזי אלא שאין לי את האומץ לעזוב משום שזוהי אחרי הכל פרנסה ואין לי מקצוע ספציפי ואני לא צעירה כך שזה די מפחיד,נהיגה שה משהו שיכול לעזור לי להפסיק להיות תקועה בבית ותלויה בטובות של אחרים, אך ניסיתי ללמוד ואפילו עשיתי טסטים אך נרתעתי אחרי שלושה כשלונות ותפסתי פחד, יש עוד הרבה אך אולי אני אפילו פוחדת לכתוב על מה שאני באמת רוצה . אשמח לכל עצה אפילו זה שאני משתפת מישהו זה הרבה בשבילי.

isaacm

New member
יפה לך

לפחד זה דבר נפלא. אבל כמו סוכר, או דבש, גם פחד אפשר לטעום יותר מאשר די. אז כל עוד זה בסדר לך, תפחדי. כשתרגישי שהפחד יותר מדי מתוק, תוכלי להתחיל לעבוד. אז בינתיים אני אמתין, כי את התשובות את פוחדת לכתוב. אמתין, ואני מקווה שבקרוב תאזרי אומץ (לפחות כדי לכתוב). ממתין איציק

גלעד63

New member
לכוון טיפה יותר נמוך

לא מכיר הרבה אנשים בגילך (או למעשה בכל גיל) שעושים שינוי גדול - זה באמת מאוד קשה. לדעתי את צריכה לבדוק קודם כל עם עצמך אם הצורך הזה ב"שינוי גדול" הוא לא פשוט הדרך שלך להתחמק מכמה שינויים קטנים וניתנים לביצוע שיכולים לעשות הבדל גדול, אמיתי. בהצלחה, גלעד

אוריק3

New member
סבוב שני..

את לא מרוויחה מספיק..כדיי להתקיים. מאידך האוטו מאוד קורץ לך. ומאין לרכוש ולתחזק אותו? אז כרגע את צריכה מטרה אחת קודמת והיא איתור הכנסה נוספת או כשכירה בחלקיות משרה או לחשוב על הרחבת העשיה הנוכחית שלך. או מעבר מדורג לתחום עיסןק נוסף/אחר מכניס יותר. כאשר סך ההכנסות שלך יאפשר או אז שלב מימוש הרכב יהייה בתוקף. לפיכך ארגון מחדש של סדר הפעולות לצורך הגדלת ההכנסה הוא הרלוונטי. נסי לברר עם מכרייך מה לדעתם יכול להוות עבורך מקור הכנסה נוסף אם לך אין כרגע רעיונות.לפעמים מי שרואה אותך מהצד יכול לבוא עם רעיון טוב.

khx

New member
שלום לך

שוב שלום לך אני חושבת שאתה טועה הבעיה היא נכון שינוי מקום עבודה אבל בגלל שאני לא נידת אני מגובלת מאד ולא יכולה לחפש עבודה אחרת מאחר שאני גרה במושב שקשה לצאת ממנו לעבודה וזה גם מגביל אותי ביציאה בכלל לחוגים או משהו דומה, בחוג מכרי אין כאלה שיכולם לעזור, זה קצת מסובך כי גם לא הייתי רוצה שידעו שאני רוצה לעזוב מקום עבודתי תודה על תשומת הלב

למעלה