מבולבלת

מבולבלת

היי,לא כתבתי פה המון זמן <למרות שתמיד קראתי> ועכשיו אני צריכה עזרה. אני לא יודעת מה אני, לסבית <אין מצב>, בי או סטרייטית לחלוטין. מצד אחד אני נמשכת לגברים, אבל רק משיכה מינית, הם לא באמת מעניינים אותי. לעומת זאת אני נמשכת לנשים בעיקר במימד הרוחני וקצת פחות גופנית.

מנצ'מע :))

כן, להיות בי זה דבר מבלבל, אין לך או לכאן או לכאן ואת צריכה "להקרע" לפעמים בין שני המינים. אני מציע את הדבר הכי ריאלי עבורך, חכי, זרמי, ובסוף מה שיבוא לך טוב באותו רגע, לכי איתו. רן.

תודה =)

וסורי שההודעה ניראה כאילו היא תקועה באמצע..חברים שלא יודעים עליי הגיעו אז הייתי צריכה לסיים. מה שניסיתי להגיד זה שאני בעצם לא יודעת מה "ניסגר" איתי, מצד אחד יש מישהי שאני מאד מאד אוהבת ויש בנינו משו <עדיין לא ברור מה בדיוק אבל שנינו יודעות שיש משו> לעומת זאת יש מישהו שאני פשוט נימשכת עליו פיזית. כל העיניין הזה מבלבל אותי עד שאני כבר לא יודעת מה לעשות, אולי בכלל כדי שאני אתנתק משניהם?

מה שהוא אמר../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה
עברתי בדיוק את אותו הדבר כשהתאהתי במישהי- ולא הבנתי מה אני באמת מרגישה כלפיה. רק כשהרפיתי מזה- עבר זמן וההבנה הגיעה. זה לא קל לא לחשוב על זה- כולנו היינו שם ומבינים מה את עוברת. יהיה טוב

SSAAMMEEYY

New member
זמן

גם לי לקח... גם אני הייתי מבולבל, אבל אחרי שעברתי כלמיני התנסויות- הבנתי. בהצלחה:)

למעלה