מבולבלת

may may2

New member
מבולבלת

אני לומדת למועד דצמבר ב high q ואני לומדת את המילים מהתוכנה. משום מה יש לי ספקות לגבי התוכנה הזאת ועוד דברים שאני לא בטוחה בהם. 1. בתוכנה הפירושים של המילים קצרים (מילה או שתיים) לעומת בספרים. ואני מפחדת שאני לא ידע את ההבדלים בין המילים לאנלוגיות. כמו סיר קטן וסיר גדול וכו'. מישהו עובד בתוכנה ויכול לתת לי קצת ביטחון בשיטת לימוד הזאת. 2. האנגלית שלי לא משהו ובקורס אמרו לנו ללמוד מלא מילים וממש קשה לי לזכור אותם. וראיתי שהרבה מכונים מלמדים שאפשר לנתח מילה בעזרת תחיליות וסופיות. שווה להשקיע בזה זמן? זה עוזר? מישהו יכול להסביר לי יותר איך השיטה הולכת? תודה רבה

אני עוד מעט מסיימת שם קורס

ואני הסתדרתי טוב מאוד עם התוכנה, בעיקר באנגלית - ממש שיפרה לי את אוצר המילים, תשחקי במשחקים שאת אוהבת שם ותראי שזה באמת עובד. לגבי העברית ממה שאני ראיתי הפירוש מספק, אם יש לך ספקות תלמדי גם ממילון של חברה אחרת. בהצלחה!

may may2

New member
אני אשמח לעוד תגובות

בעיקר בנושא של האנגלית עם התחיליות והסופיות

עוד תגובה ../images/Emo140.gif

אני לא לומדת בקורס אבל השתמשתי בספרים של אנקורי ושם הם מלמדים לנתח ת'אותיות לשורשים ודברים שחוזרים על עצמם. תראי, אני לא למדתי כל שורש וכל שורש כי לא היה לי זמן (התחלתי ללמוד לפני חודש בערך) אבל כן עברתי על זה ובכלל על השיטה שלהם ללימוד אנגלית ונראה לי שיש שיפור משמעותי. ברור שזה תלוי בכל אחד ואחד ובעיקר תלוי בהשקעה של התלמיד אבל אני חושבת שלימוד מילים באנגלית יכול להיות מאוד מייגע ומעצבן, אבל ללא ספק גם מאוד משתלם. בהצלחה..

may may2

New member
אנגלית

השאלה שלי מה לדעתכם יהיה יותר יעיל ללמוד מילים באתר של אי.קיו או להשקיע זמן בנושא של תחיליות וסופיות? אני פשוט ממש רוצה להשתפר באנגלית ואני קוראת ספרים אבל האוצר מילים שלי הוא לא משהו.. וחבל שזה מה שיהרוס לי את הבחינה. תודה לכל מי שעוזר

...

ללמוד מילים באתר של היי-קיו, חד משמעית. קודם כל, באמת יש להם תוכנה נהדרת ללימוד מילים שפשוט דוחפת לך את המילים לראש, ושנית, ככלות הכל בוחנים אותך בסופו של דבר בעיקר על אוצר מילים ולא על ניתוחים תחביריים\דקדוקיים של המילים. בוודאי שזה משהו שיכול וצריך להועיל, אבל אל תתייחסי לזה בתור אלטרנטיבה ללימוד אוצר מילים ושיפור מהירות הקריאה.

may may2

New member
לא התחיל וכבר מדכא

פתרתי עכשיו השלמות משפטים באנגלית. ולא הצלחתי כמעט כלום. אני כבר לא יודעת מה לעשות. ולשפר שפה פלאים בזמן קצר אני לא מאמינה שאצליח

Moon phase

New member
גמאני בדיוק כמוך

ואשמח לקבל עוד תגובות ממי שלמד בהיי-קיו לגבי התוכנה הזו

למעלה