מבולבלת...

מבולבלת...

אף פעם לא היה לי נסיון עם בנות ועד לפני שנה הייתי במערכת יחסים מאוד ארוכה עם גבר וזה כבר שנה שאני לא בתוך מערכת יחסים, אבל פתאום לפני 3 חודשים התאהבתי מעל הראש בבוסית שלי בעבודה, אני רק רואה את השפתיים שלה ובא לי לנשק אותה... אבל הבעייה שהיא נשואה עם ילד (היא בת גילי) ומאותה סיבה לדעתי אין לי סיכוי איתה... אני לא יודעת מה לעשות ולמה שפתאום תתעורר בי התחושה החזקה הזאת...

תראי,

קודם כל שלום לך לין, את חדשה פה
דבר שני ולענייננו, בעולם שלנו, לא משנה אם את הומו בי סטרייטית לסבית אדם חיה רוח אוויר או בן אדם, ישנם חוקים ברורים, חוקים אתים ברורים שאסור לעבור עליהם, ואחד מהם הוא חוק "אשת איש". אסור לך להתקרב לאישה\איש נשוי
ועוד עם ילד\ה... אין מה לעשות זה דבר כואב להתאהב במישהי שלא תאהב אותך בחזרה, סמכי עלי שאני יודע כמה שזה כואב.. מה שאני מאוד ממליץ לך לעשות זה לנסות ולהשתחרר ממנה קודם כל ומעל הכל בגלל שהיא נשואה + ילד, ודבר שני בגלל שיש לה ילד וככל הנראה לא מרגישה או חושבת כמוך.. מה שאני יכול לומר לך זה תתעלי על עצמך ותתגברי, קל להגיד - קשה לעשות, אבל אני לא רואה יותר מידי ברירות במקרה הזה. מאחל לך את כל הטוב שבעולם נשמה, תעדכני ותעני

מסכימה עם רן...

ולהוסיף,אני מבינה שאת באוהבת בה עכשיו,אבל אם את כמהה לקשר עם בחורה,את יכולה לנסות לצאת עם בחורות אחרות,כאלה שיש סיכוי איתן.. וכך להסיח את דעתך ,ואולי עם הזמן יתפתח גם קשר של אהבה.. בהצלחה

כן אני חדשה כאן,

ובשביל אחת חדשה ממש היה לי כייף לקבל את התגובות ממכם, אני מנסה להביא לפועל את מה שהצעתם לי והיום אני אצא פעם ראשונה בחיים שלי עם חברה (חברה קרובה קרובה מהעבודה שהיא היחידה שדברתי איתה על הנושא)לפאב הומו לסביות, ונראה איך יהיה... אני קצת מפחדת... כי העיר קטנה... ובקשר למנהלת שלי... אוף אני אנסה באמת להתעלות על עצמי, זה יהיה קשה.

בסוף לא יצאתי לפאב...

חברה הבריזה לי ברגע האחרון, אבל יצנו בסוף למועדון ושתינו הרבה, היה ממש נחמד.

למעלה