מבולבלת

andreth

New member
מבולבלת

היי, שלום לכולם, הצילו. אז ככה, אני בת 20 (לפני חודש וחצי השתחררתי) ולפני זמן לא רב התחלתי להרגיש שמשהוא איתי לא ממש בסדר, ואף פעם לא היה. הסתובבתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה כתבות ופורומים על ADHD, ונפל לי האסימון- הכל תואם. אז החלטתי ללכת לאבחון. פניתי לקופ"ח (מאוחדת) לרופאת משפחה, והיא הפנתה אותי לנוירולוג. הנוירולוג
הקשיב לי איזה 5 דקות, בדק רפלקסים, ונתן לי הפניה לאבחון ברמב"ם. זה היה לפני חודש בערך, והתור שלי ב-17 במרץ, ובינתיים יצא לי לקרוא הרבה בפורום, ואני מקבלת את הרושם שאני מטפלת בבעיה מהכיוון הלא נכון. האם אני צריכה לפנות לפסיכולוג/ פסיכיאטר לפני שאני הולכת לאבחון הזה? האם נוירולוג הוא הכתובת המתאימה לטפל בי? (גם אחרי האבחון)?

andreth

New member
אשמח לשמוע גם חו"ד על האבחון-

ברמב"ם, מה עושים שם, וכו

כל הכבוד לנוירולוג שדאג להפנותך

למקום מתאים לאבחון. חזרי לעדכן ולספר

שבט

New member
ברמב"ם יש מרפאה נוירולוגית שאכן

מאבחנת קשב וריכוז. הייתי שם באופן אישי. הם עושים אבחון מקיף, כולל מבחן קונרוס ממוחשב. גם הרופאים שם ממש נחמדים (לפחות הרושם שלי). נראה לי שהפניה לשם היא חיובית, לא רואה בעיה שאני יודעת עליה. מה שבטוח לא לפסיכולוג, מי שמאבחן קשב וריכוז הם או פסיכיאטר או נוירולוג אליו את מופנית . - הבעיה שלא כל נוירולוג מתמחה בקשב וריכוז (בטח כמו זה שהיית אצלו ובקושי התייחס), נתקלתי בכמה כאלה. סתומים לחלוטין ולא מבינים כלום. אבל ברמב"ם זאת מרפאה שמתמחה בתחום ומקצועית. לדעתי, אין לך מה לדאוג ואת יכולה להיות שקטה. בהצלחה!

למעלה