מבולבלת

ET forever

New member
מבולבלת

קודם כל היי, קוראים לי שירי. הבעיה שלי היא אמ...טוב ככה, אז לא מזמן יצאתי מהארון, ויש לי חברה, הבעיה היא שהיא גרה בחו"ל, ואני יודעת שכמה מכם יגידו שאין סיכוי שזה יקרה אבל יש, היא באה לפה ואנחנו ביחד והכל אבל זו לא הבעיה. ANYWAY, היא סיפרה לי שרק אתמול היא עשתה סייבר...וזה דיי פגע בי אתם מבינים? כי רוב הקשר שלנו זה דרך הנט, ולעשות סייבר עם מישהי שהיא לא מכירה דיי פגע בי. וחלק אומרים לי שאני לא צריכה להתרגש מזה, אבל זה כן פגע בי. ואני לא יודעת מה לעשות? לשכוח מזה? לדבר על זה? מקווה שתכולו לעזור לי...

אני לא יודע אם יש כאן ממש בגידה

במובן היומיומי של המילה אבל אני בהחלט מבין את הפגיעה שאת חשה בעקבות זה. למרות שזה לא בדיוק אותו הדבר, אם היא הייתה גולשת באתרי פורנו ומוצאת את סיפוקה שם - האם עדיין היית נפגעת? אני לא יכול לומר לך אם את צריכה להרגיש רע או לכעוס כי אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם. את השאלות האלה את צריכה לשאול את עצמך ולפעול לפי התשובות שתקבלי. מה שכן, הייתי מציע לך לדבר איתה ולהציע לה שבפעם הבאה שהיא מרגישה צורך בסייבר סקס, שתפנה אליך

לא חושב שזה משנה במקרה הזה

זו יותר שאלה עקרונית - האם סייברסקס נחשב כבגידה ואיך צריך להגיב במקרה כזה.

resputin

New member
אני גם בדעה של לאזי,

טכנית בגידה אין פה, אבל אפשר להבין למה את פגועה. את יכולה גם לשאול אותה למה היא עושה סייברסקס עם מישהי אחרת כשאתן אמורות להיות "יחד". העצה שלי היא שתדברי איתה ותשאלי אותה, אבל בצורה מכובדת ולא מתקיפה, תסבירי איך זה גורם לך להרגיש ולומר לה שאכן להבא אם היא רוצה סייבר, שתפתח חלון שיחה איתך.

ET forever

New member
תודה

אני יודעת שבגידה אין פהץ אבל עזרת לי רספוטין...(מקווה שאמרתי נכון) אז....תודה לך וללאזי (אם זה שמו)....

ובואי נגיד ככה:

היא סיפרה לך על המעשה - שזו פתיחות וכנות שאין להרבה זוגות. אז נפגעת, אפשר ורצוי לדבר על זה איתה, אפשר להגיע לפשרה (שאולי היא תימנע מזה בעתיד) אבל בינינו, זה נשמע לי לא פיר לבקש דבר כזה. אתן לא גרות ביחד, צרכים יש לה, והקשר הזה הוא לא צודק, לדעתי, לגבי שתיכן. ועוד שאלה: זו היתה הפעם הראשונה שהיא עשתה את זה או שזה נוהל קבוע אצלה?

ET forever

New member
בקשר לשאלה

זו הייתה פעם ראשונה...אבל בכל אופן דיברנו ועכשיו הכל בסדר

ET forever

New member
סייבר זה...

סקס דרך האינטרנט...או יותר נכון לומר דיבור גס... מקווה שזה עזר...

ET forever

New member
מה לא יכול להיות בטוח? זה לא שאפשר

להיכנס להריון או משהו LOL

ET forever

New member
לא איכזבת אותי

יש כל מיני דרכים להוליד גם ללסביות אתה יודע...

למעלה