מבולבלת!

Tinky

New member
מבולבלת!

אוף, אני לא יודעת כבר מה להרגיש!! לא בא לי כלום, ובא לי הכל!!! אין לי כח אבל יש הרבה אנרגיה!! לא רעבה אבל בא לי לאכול!!! אין לי כח לאף אחד אבל רוצה מישהו לידי!!! עצוב לי אבל אני מחייכת!!! אוף אוף אוף !!!
דבר אחד בא לי בטוח כרגע זה לבכות!!! אבל דווקא עכשיו העיניים יבשות!!! טינקי

resputin

New member
הסברים, יהיו נחמדים.

אם את רוצה עזרה, אוזן קשבת וכו'- אנחנו עדיין צריכים לדעת מה קרה.

Tinky

New member
אני פשוט מבולבלת!!!

אניפשוט לא מוצאת את עצמי!!! פשוט אני רוצה כל כך הרבה שיקרה בחיים שלי והכל נראה כאילו עומד במקומו!!! קשה לי להסביר את זה אבל אני לא מוצאת מנוחה ומקום לעצמי! אני בקושי ישנה כי המחשבות מטרידות אותי אני מתפקדת ביום אבל לא מבינה את המשמעות הזאת של לקום בבוקר לעשות את הדברים השיגרתיים ומה הלאה...? באהבה ובלבול טינקי

shellyland

New member
לא-לא. זה לא עובד כך

בואי נעזור לך לעשות קצת סדר בבילבול: מה את רוצה שיקרה ולא קורה? מה עומד במקום והיית רוצה שיזוז? איזה מקום היית רוצה למצוא לעצמך ואת לא מוצאת? אילו מחשבות טורדות את לילותיך?

Tinky

New member
../images/Emo60.gifאז ככה!

לשאלותייך! אני רוצה שיהיה לי בן זוג שיאהב אותי וכמובן שאנ יאוהב אותו! החחים שלי ניראים כאילו אני לא מתקדמת לשום אני יודעת שזה לא ממש ככה אבל זאת התחושה שאני מקבלת מידי פעם! המקום שהייתי רוצה להיות בו זה לא פה! אני לא יודעת לשנות אווירה אולי לנסוע לחו''ל! יש לי מן חלום כזה שאני לא בטוחה אם אגשים אותו אי פעם זה לנסוע לחו''ל למדינה שלישית ולעבוד שם עם ילדים בבית יתומים או משהו כזה! וזה לא יתגשם מהמון סיבות וסיבה העיקרית היא שאין לי אומץ לקום ולעזוב הכל וללכת בעקבות החלום שלי!!! וזה מתסכל אותי ומעציב עוד יותר כי אני תמיד צריכה שמישהו יכוון אותי לאן שהוא ידחוף אותי (ואני יודעת שזה לא טוב אז אנא מכם על תגידו לי זאת) והמחשבות שמטרידות אותי בלילות- את זה אני אשאיר לעצמי כי כאן מעורבים גם אנשים שחשובים לי ועל זה אני לא כל ככך בטוחה שאני רוצה לדבר כרגע! האכזבות שלי בחיים מטרידות אותי ובזמן האחרון הן רבות!!! זהו בערך מספיק לא? באהבה טינקי!!

resputin

New member
...

"אני רוצה בן זוג שיאהב אותי ואני אוהב אותו" "החיים שלי נראים כאילו הם לא מתקדמים לשום מקום (תחושה מפעם לפעם)" הממ... אפשר לשאול אותך, בת כמה את? כי זה די רלוונטי. לא מצוין בכרטיס האישי שלך, אבל את מציינת באחת ההודעות שאת צעירה- ואם כך, מה רודף אחרייך? "אני רוצה בן זוג שיאהב אותי ואני אוהב אותו"- זו בקשה קצת.. אממ.. טוב, תשמעי- זה מה שכל אחד רוצה בחיים שלו, בשורה התחתונה, זה לגיטימי לשאוף לכזה דבר- לקוות שהמועד יגיע, אבל.. לא יודע. לכולם יש תקופות של Up ושל Down, אין מה לעשות- ככה אנחנו, קשה לנו להשאר סטטיים כי אז זה יותר משעמם, וזו עצה די.. פאסיבית, אבל תנסי לעמוד בטלטלות של החיים (האכזבות) ולנסות לצאת מהם עם הצוואר מורם, במקום לחשוב על לברוח, כי מצרות הרי לא בורחים.. הן לרוב רצות ביחד איתך. אם יש משהו ספציפי שמטריד אותך, תעבדי על זה, תפעלי על זה. תמצאי מה הגורם לאכזבה, מה גרם לאזכבה ואיפה היחס שלך עומד בכל הנושא הזה, ומשם איפה את מכוונת את עצמך בשביל לצאת מהבעיה. לחפש כיוון זה נחמד, אבל יכול לקחת... שנים.

Tinky

New member
תודה!!

לא חשבתי בחיים שבן שש עשרה יכול לתת עצות כאלה!!! כנראה אני לא מעריכה אותכם מספיק! (מבטיחה להפסיק עם זה)! אבל באמת עצ טובה ואני אשתדל להרים קצת יותר את הראש למרות שכרגע אני מרגישה שמישהו שם לי שק מלא אבנים על הגב ונורא קשה לי להתרומם! אבל אני אשתדל להוציא אבן אבן ויהיה הכל בסדר!!! ושוב תודה באהבה טינקי (אני לא אציין את גילי כי אני לא חושבת שזה משנה איתך הסליחה)

Burning Wheel

New member
עוד קצת ****י שכל.

לפעמים הדבר שהכי מתסכל אותנו זה שלא ממש מתסכל אותנו שום דבר... החיים די קשים כשאין שום אתגר מעניין לעבור בהם... זה פשוט שהשעמום גורם לחשוב יותר מדי על מה הטעם בכל זה? לפי החלום שתיארת נשמע לי כאילו יש לך אחלה אתגר להתחיל לעבוד עליו, ולא חייבים לעבור לארץ אחרת בשביל זה, גם בישראל יש המון מה לשפר. אבל אם פוסלים כל אתגר קטן מראש, אז אין מה לעשות... החיים קלים, ואז משעממים, ואז קשים.

בלגאנים

New member
אם אפשר להוסיף משהו...

תיזכרי שלא משנה איפה את- העיקר מה שאת מרגישה את יכולה להיות אפילו בעולם השלישי, כמו שהזכרת, בהודו או בכל מקום אחר ולהיות אומללה ויפריע לך משהו כמו בשיר "יושב בסן פרנסיסקו על המים...מסופר על המקום היפה שהוא נמצא בו אבל בסוף הוא אומר, אז איך זה שאני כל כך עצוב?" או בספר "סוף העולם שמאלה" שמסופר בו על אחת שמסתובבת באוסטרליה אבל כל הזמן מוטרדת למה אין לה מישהו לשתף אותו בחוויות שלה.. את יכולה להיות פה, ומאושרת. זה הכל בראש.

Tinky

New member
אמרת יפה!

אבל קצת לא הבנת את מה שניסיתי להגיד לא רע לי פה אני מרגישה לא טוב שאין לי אומץ להגשים חלום!!! אני אוהבת את הארץ הזאת ואין ארץ יותר טובה לגור בה ליהודים מאשר פה!!! אבל יש לי חלום כל שהו ואין לי אומץ לקום ולהגשימו ובגלל זה עצוב לי! באהבה טינקי

resputin

New member
שמח שלקחת את העצה בפן חיובי,

ואפילו היה יכול להיות להודעה ההיא המשך, אפילו יותר מאחד- עם גורם הגיל כן היה שם. את לא חייבת לציין אותו, כמובן, מסיבה כזו או אחרת שאת בוחרת להשאיר אותו לעצמך אני בטוח שזה יקבל לגיטימציה, מה שכן- אולי לא הגיל עצמו במספר משנה, אבל משנה בהחלט באיזו תקופת חיים את נמצאת. אם את צעירה (עד עשרים), הייתי מוסיף את השורה המעצבנת, הנוראית, שאני מתעב -אבל היא כ"כ נכונה, ה"את עדיין צעירה. מה את מבינה עדיין מסודות החיים? עברת כ"כ קצת ויש לפנייך כה הרבה עוד לחיות", וגם התשובה מקבלת אינדיקציה שונה לכל תקופה בחיים. אבל את תקחי את הגיל שלך, שימי אינדיקציה בעצמך דרך ההודעה הזו וההודעה שלמעלה, תגיעי למסקנות שתגיעי- והכי חשוב, תהיי מאושרת.
.

למעלה