מבולבלת

asafpp

New member
הסיבה העיקרית לשנאה

היא עוד מסוף המאה 19, והשנאה החריפה היום מקורה בפליטים ובכיבוש 48, שאנחנו מכנים אותו בשם הקמת מדינת ישראל ידידי, ובטח לא בגלל 67. (אש"ף הוקם ב64).

ובכל זאת מליון אזרחים ערבים

במדינת ישראל נאמנים ברובם המכריע. כך שכנראה יש קשר לכיבוש.

Deathatred

New member
אני מתחיל להטיל בזה ספק

בשארה, טיבי, בכרי, התנועה האיסלאמית, החוליה מסילוואן - כולם מסמנים מגמה מפחידה בקרב הציבור הערבי שגם הוא נגוע בהסתה אנטי-יהודית שחודרת דרך ערוצי הלווין הערביים וחומר מהרש"פ.

asafpp

New member
הם נאמנים כי

הם אינם פליטים. וכי העם הפלסטיני אינו עם מגובש , ניתן לאמר שהוא הוקם לפני כמה עשרות שנים, וגם כיום הוא מורכב מחמולות ומשבטים.

Deathatred

New member
תיקון קטן

>> הרי בכל פעם שהורסים בית פלסטיני- עוד משפחה מדרדרת למעגל הטרור, כי כבר אין לה מה להפסיד. << צה"ל הורס בתים של משפחות שכבר התדרדרו למעגל הטרור, ככה שלצה"ל אין מה להפסיד. לעומת זאת, משפחות אחרות מסגירות את הבנים פעילי הטרור שלהם מחשש שצה"ל יהרוס את הבית שלהם.

יעל19, מה לא ברור?

אם את בעד המתנחלים, הצביעי לשינוי! אם את בעד המשכת הכיבוש, הצביעי שינוי! שינוי בונה את אחוזי ההצבעה בשבילה על שנאת הדתיים, כמו שש"ס ודומותיה בונות על שנאת החילונית, אבל האמת היא שכל זאת הצגה, ממנה חושבים להנות שני הצדדים, העובדים על כולנו בעיניים, ולמעשה משתפים פעולה ביניהם (ואף מתכוונים בכל מקרה לשבת ביחד באותה קואליציה). מכירה את הסיפור על שני הקבצנים שישבו בקרן רחוב בעיר אחת באירופה? אחד ישב עם מגן דוד, והשני עם צלב תלוי על החזה. עוברי אורח רבים שנאו אחד מהם, ואז, כדי להכעיס אותו, הם בכוונה היו נותנים נדבה לשני. בסוף היום שני הקבצנים החברים חילקו את השלל ביניהם.

אנדרי ז

New member
כנראה שההידרדרות של מרצ

היא עוד יותר חמורה ממה שחשבתי. שינוי משתפת פעולה עם ש"ס??? אתה כבר מתקרב עם הטענה הזאת לגבול הלשון הרע. תוכיח!

smile2life

New member
אנדרי תסביר את ההצבעה

בעד תקיב המדינה, תקציב שמנפח את חשבונות הבנקים של הישיבות והמשתמטים וזונח לחלוטין את השכבות החלשות. להצביע בעד התקציב ולסתום את האף זה עדין להצביע בעד

קיבלת כבר 100 פעמים תשובה.

אתה מנסה להיות דמוקרט והומניסט גדול אבל אתה לא בוחל בלנקוט בכל השיטות הכי לא הגונות שיש במשחק הפוליטי. מה אתה חושב? שאם תשקר מספיק או תחזור מספיק פעמים על אותו מסר שיקרי (ל"פ) הוא יקלט?

אנדרי ז

New member
בדיוק

מאחר והפורום הזה כבר מתפקד למעשה כפורום שינוי ב´, כי כנראה שכבר אין לכם נושאים אחרים שאתם יכולים להתעסק בהם, אני מציע לשואל להיכנס לפורום המקורי ולעקוב אחר אינספור הדיונים שהתנהלו שם בנושא ההצבעה על התקציב. פרט לכך אני לא רואה טעם להוסיף עוד משהו בנושא הנדוש הזה.

שינוי = שס

שני הצדדים של אותו מטבע: דמגוגיה זולה ואחיזת עיניים, ולמעשה שיתוף פעולה מלא, כולל הצבעת התקציב, כמובן, והישיבה בקואליציה משותפת. נכון, שגם מרצ ישבה בקואליציה אחת עם ש"ס, ואני אומר זאת כמי שאינו מצביע מרצ, אבל אז עובדיה יוסף אמר שהחיים והשלום קדושים מאדמה, והיתה מטרה משותפת ללכת לשלום, ומרצ לא הטיפה שנאה לדתיים כמו ההצגה שעושה שינוי הימנית. ומי שמדבר על "הידרדרות"! עם כל ההסתייגות שלי ממרצ המגמגמת, לא ראיתי שמרצ עוסקת בהצפת פורומים של יריבותיה!

אנדרי ז

New member
הייתי מזמין אותך לפורום שינוי

אבל כבר יש לנו כבר מספיר מציפים ממרצ, למרות שאתה לא שמעת עליהם... ש"ס היא מפלגה מושחתת שמשחיתה דור שלם של ילדים ודואגת לעתיד שחור מאוד למדינה. שלום שיושג (ואל תדאג, לא יושג כל כך מהר) ע"י כניעה לתכתיבים שלהם יעלה יקר מאוד למדינה הזאת ואף יסכן את עצם קיומה בעוד 10-20 שנה. יש גבול עד כמה המעטים יכולים לשאת על גבם את הבטלנים והמשתמטים.

אנדרי ז

New member
ועוד משהו

אם ש"ס כל כך להוטים להשיג שלום כמו שאתה טוען, למה עכשיו הם מצהירים בראש חוצות על נכונותם לשבת רק בממשלת ימין?

הצבעתם בעד תקציב ש"ס וההתחלויות

לא הפרכתָ בגרם את שיתוף הפעולה המלא בין שתי (ויותר) המפלגות. כל מה שנכון על ש"ס, בדיוק נכון עליכם. ההתנחלויות משחיתות לא פחות. הכיבוש משחית לא פחות. את ההזמנה לפורום שינוי אני מקבל. מה המספר (במקום 294)? נראה על איזה הצפה אתה מדבר. בינתיים מה שאני רואה (כי לא היתה לי בכלל משיכה להיכנס לפורומים של הימין), זה הצפה ברורה ושיטתית מצד המתנחלים, "מלאכי מות" למיניהם, שעכשיו הצטרפו אליהם חברים משינוי.

cnogl

New member
??? What are you talking about

אני אשמח לקבל מושג על מה אתה מדבר...

אנדרי ז

New member
מי שעזר לש"ס עם תקציבים

היה יוסי שריד בתפקידו כשר החינוך. מספר פורום שינוי הוא 232 וכל בן תרבות מוזמן אליו. אני מסכים איתך לגבי ההתנחלויות והכיבוש ואין לנו שום קשר לנציגי הימין הקיצוני שלא פעם ולא פעמיים מציקים גם לנו בפורום שינוי.

א. תודה, אכנס בהחלט.

ב. מה לעשות, והקשר קיים. למשל בהצבעות המשותפות. וגם שאלתי את רונן בפירוש, אם יקרה ומפלגתכם תהווה לשון מאזניים בין ממשלת ימין (כולל המתנחלים ושאר הקיצונים) לבין גוש חוסם כולל חד"ש והסיעות הערביות? מה תעשה שינוי, במקרה היפותתי זה, שההכרעה תהיה בידיה, או-או? ובכן, הוא ענה לי בפירוש, בלי התחמקויות, שיעדיף את הימין. וגם טומי לפיד אינו מסתיר את זה.

אנדרי ז

New member
אתה לא בדיוק מבדיל

בין דיעות אישיות של אנשים ובין עמדה רשמית של מפלגה. כזכור (לאלה שלא מעדיפים לשכוח את זה לנוחותם) שינוי מורכבת מאנשים הן מהשמאל והן מהימין המדיני. לא כל דיעה אישית שתיכתב פה מחייבת בהכרח את כל שינוי.

למעלה