מבולבלת

באמת שאין לאן למהר...

את כנראה צריכה עוד קצת זמן להתבשל עם הרעיון. אז תחליטי בשביל עצמך שאתם ממשיכים לחיות יחד כזוג למראית עין. בלי סקס בלי אינטימיות, כמו שותפים. תקבעי לך שבעוד חודשיים תבחני שוב את המצב ואם זה לא מספיק אז עוד חודשיים.
בנתיים תוכלי להתחיל לארגן את עצמך לחיים ביום שאחרי, תבדקי מה יהיה מצבך הכלכלי, תחשבי איך לספר את זה למשפחות ולמכרים ורק כשתהיי לגמרי סגורה על כל הפרטים - תגשי לבית המשפט.

בת האש

New member

אכן, כלמה שיש לי להגיד מסתכם ב-WTF?

אם את מחליטה להמשיך לחיות איתו

את אומרת לו שמבחינתך אתם פותחים את הנישואים ואת יכולה לעשות מה שאת רוצה.
נריאה אותו גיבור, כשזה יהיה דו סיטרי.
אני בטוח שביום שאת תודיעי לו שאת יוצאת לדייט עם מישהו הוא יגיב אחרת.

danakama10

New member
ברור שזה קל להגיד לעזוב

אבל כמו שאת אומרת, אין סיכוי שאת מוכנה לחיות בצורה כזו. לפעמים אנחנו עושים בחירות גם אם הן קשות ולא רצינו בהם.
כמו שאני ואחרים כתבו, קחי את הזמן. את לא חייבת לקבל החלטה עכשיו. באיזשהו שלב בחירה כזו או אחרת תתחיל להראות יותר ויותר מוצלחת, ואז תדעי שהגיע הזמן להחליט.
לגבי ההתעקשות שלו שזו היתה פעם ראשונה, נו באמת. או שכן, או שלא, מה שבטוח שאולי, וגם זה בספק. הרי הפילוסופיה שלו היא שעדיף שלא תדעי כי זה לא תורם כלום. הכנות המתפרצת החדשה שלו זה כשדחקת אותו לפינה בגלל מחלת המין, והוא מנסה לנצל את זה כדי לסדר לו עתיד נוח יותר, או שתחתכי עכשיו. כך או כך הוא מתכוון להמשיך לבגוד ואין לו אנרגיה לדיונים ולאמוציות שזה מעורר בך. כך הוא גם ניטרל את האפשרות שתציעי טיפול זוגי בו הוא אמור להתאמץ להוכיח שהוא ראוי לך ולמד מהטעות ואת מנסה לשקם את האמון בו וביחד רואים מה היה חסר ואיך אפשר לשנות. אבל זה לא ממש מעיד שהוא פתאום הפך לאדם ישר שמספר לך הכל. מה שיעזור לו - הוא יספר את האמת, מה שלא תורם לו - הוא לא יספר את האמת.

עוד שאלה: איך בכלל יצא שהוא סיפר לך על הכלמידיה? את הבחנת בסימנים כלשהם וביקשת שילך לרופא? או שהוא בא ואמר לך שהיה אצל הרופא ויש לו? ואם מדובר בתרחיש השני, האם הוא אמר לך על מנת שתיבדקי גם את, או שאת חשבת על זה?

אני אגיד לך עוד משהו. לדעתי בשלב יותר מתקדם, אם תחליטי שאת רוצה להיפרד, את יכולה להתחיל לנהוג כבר כמו פרודה ולא לחכות לגירושים עצמם. להצטרף לקבוצות גרושים/פנויים ולהכיר אנשים. גם זה יוציא אותך מהמתח ומהחרא (pun intended) שבבית וגם אם תכירי מישהו (גם אם זה לא מישהו לקשר ארוך) זה יקל עלייך את שלבי הגירושים. צריך קודם לבדוק אם בארץ עם כל חוקי הדת המטופשים זה לא יפגע בך איכשהו בגירושים.

בולי52

New member
לגבי הכלימדיה

מצחיק כמה הייתי תמימה, עכשיו שאני משחזרת אחורה..
לפני שבועיים התחילו לו כאבים באזור האשכים. מגוגל זה היה נדמה כמו דלקת בדרכי השתן, אבל אז האשך שלו התחיל להתנפח ואז חשבנו שזה דלקת באשך.
למחרת הלך לרופא משפחה ששלח אותו לרופא עור שהלחיץ ושלח אותו למיון דחוף כי זה נראה לו כמו תסביב אשך. הוא עדכן אותי בטלפון בדרך למיון ואני מגוגל ישר נלחצתי, תסביב אשך זה משהו רציני שרוב הסיכויים שיכרתו לו אשך. אחרי כמה שעות התקשר להרגיע ואמר שזה בוודאות לא תסביב, כנראה דלקת. הוא עשה בדיקות שתן ודם עוד אין תוצאות, שלחו אותו הביתה עם אנטיביוטיקה. מההקלה אפילו לא התעכבתי לגלות מה זה באמת, גם בדף שחרור לא רשמו בוודאות. כתוב חשד למחלת מין או דלקת.
אפילו התבדחנו על זה שכתוב "חשד למחלת מין".
בסוף שבוע הזה התחיל לי צריבה בסוף השתן. בדקתי בגוגל (אני מחבבת את גוגל, כפי שניתן להבין
) בין דלקת שתן חזר על עצמו מחלת מין וכלימדיה. ישר קישרתי למה שהיה לו לפני שבועיים אמרתי אולי נדבקתי ממך, אז פתחנו דרך כללית את הסיכומי אשפוז להבין מה זה היה, וראינו שהגיעו גם תוצאות הבדיקות שתן שעשה אז פתחתי את זה ואני רואה שעל המילה כלימדיה באנגלית כתוב דטקטד כלומר - חיובי.
מפה זה כבר התחיל כדור שלג. עשיתי כבר תחקיר על כלימדיה הבנתי בדיוק מה זה. אבל עדין האמנתי שאולי זה לאו דוקא מבשר בגידה. עד שיום ראשון התעמתתי איתו וזהו הכל יצא החוצה.
אגב, הביקור אצל הרופאה שלי בשביל לקבל אנטיביוטיקה גם- היה מבייש כ"כ. רציתי למות. המבט שלה, הבושה.

LYRICA

New member
זה נורא..

הבנאדם לא רק שבגד, הוא גם סיכן את בריאותך.
האמת אין לי מה להגיד לך אפילו.. כמובן שהעצה הכי טובה זה להתייעץ עם עורכי דין לפני שמפוצצים הכל כמו שכבר ייעצו לך. אני אשית לא הייתי מסוגלת להשאר במחיצת הנבלה הזה.

danakama10

New member
האיש הזה מזעזע

לא רק שלא נזהר בזיונים מהצד, לא טרח להזהיר אותך כשהתברר לו שנדבק. אני לא מתביישת לאבחן אותו בשנית כנרקסיסט, ואני חושבת שיש כאן blessing in disguise. אם תתנתקי מהאיש הזה, אני בטוחה שעוד מספר שנים תגידי לעצמך איזה מזל שכל זה קרה. נכון, עכשיו את בתקופה קשה שתמשך עוד, אבל התקופה הזו תגמר ותוכלי למצוא לעצמך בן זוג מוצלח יותר. תקשיבי לשיר של שיקגו If She Would Have Been Faithful

ובאמת שאין מה להתבייש בפני הרופאה. אחרי לידות כבר לא מתביישים מאף רופא... (אני מניחה שיש ילדים?). הרופאים ראו ושמעו הכל. יתקעו בך מבטים, תתקעי בהם מבט חודר בחזרה.

תברחי כל עוד נפשך בך

ולא כי היד קלה על ההדק כי הוא חזיר ובוגד ושקרן וזה שהוא הודה באמת אחרי שנתפס לא הופך את זה לתקין. לא מגיעה לאף אחד או לאף אחת לחיות עם בגידות והוא עוד מזלזל בהשלכות של זה ומכניס לך הביתה מחלות. תעריכי את עצמך יותר אין מחילה על זה מתנצלת. תשאפי לגבר נאמן שיעריך אותך ויקדש אותך ויכבד אותך. זה לא נכון שכולם בוגדים נשארו אנשים עם ערכים ונשארו אנשים נאמנים ואם אלא העקרונות שלך תלכי איתם עד הסוף. לחיות עם גבר בוגד זה יחלחל ויהרוס כל חלקה טובה עזבי ביחסים גם אותך את הביטחון שלך את הנפש שלך את העאושר גידול הילדים וכדו.

תברחי כל עוד נפשך בך

ולא כי היד קלה על ההדק כי הוא חזיר ובוגד ושקרן וזה שהוא הודה באמת אחרי שנתפס לא הופך את זה לתקין. לא מגיעה לאף אחד או לאף אחת לחיות עם בגידות והוא עוד מזלזל בהשלכות של זה ומכניס לך הביתה מחלות. תעריכי את עצמך יותר אין מחילה על זה מתנצלת. תשאפי לגבר נאמן שיעריך אותך ויקדש אותך ויכבד אותך. זה לא נכון שכולם בוגדים נשארו אנשים עם ערכים ונשארו אנשים נאמנים ואם אלא העקרונות שלך תלכי איתם עד הסוף. לחיות עם גבר בוגד זה יחלחל ויהרוס כל חלקה טובה עזבי ביחסים גם אותך את הביטחון שלך את הנפש שלך את העאושר גידול הילדים וכדו.

בולי52

New member
טיפול זוגי או גירושין?

אז אחרי שיחה קשה שהיתה לנו הערב קלטתי מול מי אני עומדת. ואני בהלם. שוב. אבל הפעם ממש בהלם. אין סיכוי לנישואין האלה לשרוד.
בקצרה:
- אני צריכה להיות זמינה מינית אליו בכל עת שירצה כי יש לו צרכים. אסור לי לסרב כי לו זה צורך. לי זה לא. אז שלא אבוא אליו בטענות
-אני צריכה למצוא פתרון להתמכרות שלו למין כי הוא לא מוצא, וזה שלא בא לי למצוא לו עכשיו פתרונות ושיקח אחריות על מעשיו ושיחפש הוא- זה חוצפה שלי ושאני מפילה הכל עליו
-הוא פאקינג פישל פעם אחת! שאני ארגע! עשיתי מזה כאילו הוא מזיין על ימין ועל שמאל
והיו עוד כמה פנינים ומסקנות מדהימות לכת.
הוא ממשיך להגיד שלא יאמר לי אף פעם אם יפשל שוב כי הוא לא מאמין שזה טוב. "הנה קיבלת את הכנות שלך שרצית ואת לא יודעת להתמודד איתה, אז במה זה טוב"
הוא חוזר בו שאמר שלא מאמין שלא יהיה נאמן, אך אומר שהוא לא יכול להבטיח שזה לא יהיה (??) הכל תלוי בי כמה אמלא את צרכיו (אבל כשאמרתי את זה במילים שלי הוא אמר שלא אמר את זה ושאפסיק להכניס לו מילים לפה, אבל זה מה שהוא אומר!! שאני צריכה להיות קשובה מינית אליו ושבלי זה קשה לו בחוץ. אז בסדר, לא אמר "תלוי בך" אבל זה פאקינג אותה משמעות!!!!!!)
והשוס- אנחנו מקיימים יחסים בוודאות יותר מכל זוג נשוי אחר. נשבעת. אבל הוא רוצה כל יום! ואפילו פעמיים ביום- בוקר ערב. מה נראה לו?? אבל היי- לו זה צורך. לי לא זה.

הוא דוקא בעד טיפול זוגי- אבל שאני אמצא ואקבע. ללכת על זה? כי אני כרגע עם וריד נפוח מעצבים. לא בא לי טיפול לא בא לי כלום. בא לי שיעוף מהבית.

איך מתחילים הליך גירושין. מה עושים? אין לי שמץ. ניסיתי גוגל אבל מכניסים שם ממש למלחמות עורכי דין. לא רוצה. רוצה משהו שקט ויפה ושלום על ישראל.

** אני מקווה שזה בסדר שאני שבה וחוזרת לפה וממשיכה עם הסאגה שלי. אין לי עם מי להתייעץ. לא רוצה לשתף אף אחד. מתביישת, האמת.

shirael

New member
אין לך מה להתנצל, טוב שאת באה לפה.

פה מי שמוכן להקשיב יקבל מראות ושיקופים ומגוון של דעות, וחומר למחשבה בשפע.
&nbsp
שני הסנט שלי כרגע: הסיפור הזה מתקדם מהר מאוד. כמו שאמרת, כדור שלג. העצה שלי מקודם נכונה בעיניי כפליים כרגע - אל תעשי שום דבר אימפולסיבי. אם הכיוון שלך באמת הולך לגירושין, לאופן הפעולה שלך כרגע יש חשיבות בהמשך, ואת צריכה לכלכל את הצעדים בזהירות כדי להבטיח שתהיי מוגנת אחר כך. התייעצות עם עורך דין - להבין בדיוק מה האפשרויות, איך להתכונן וממה להיזהר. את עדיין לא פותחת בשום הליך, זו רק התייעצות כדי שלא תעשי טעות בלי לדעת ותגלי בעוד כמה חודשים שמשתמשים בה נגדך.
&nbsp
וגם אם לא תתגרשו זו העצה הנכונה. כשקראתי את התיאור של השיחה ניסיתי לקרוא את הסיפור גם מתוך העיניים של בעלך. אם הוא היה מספר על השיחה ההיא, מה הוא היה אומר. אדם שנמצא במצב תמידי של תסכול מיני באמת יכול מאוד לסבול מזה. אם הוא מרגיש שזה צורך עז שלו ומסתובב עם זה כל היום - מנקודת המבט שלו, זה באמת משהו שהוא צמא לו כמו אויר, ומאוד קשה להסתדר ככה. כלומר הבנה בסיסית לכאב שלו כן אפשר לקבל - וזה לא סותר את זה שהוא מתנהל כמו קקה.
&nbsp
למה אני אומרת את זה? כי לאדם שחייב סקס כל יום פעמיים ביום ואם לא אז הוא מתוסכל וסובל, כנראה יש אישיוז סביב עניין המיניות. אישיוז שהוא צריך לעבוד עליהם בעצמו מול איש מקצוע, לחפור עמוק לתוכו ולשחרר את המיניות הבריאה מהצרכים האחרים שהיא הסתבכה בהם, בפלונטר שמעצים אותה וגורם לה להיות הרסנית. זה שהוא זורק את זה עלייך זה כאמור, קקה, אבל זה נובע מחוסר מודעות שלו למניעיו הפנימיים סביב הנושא הזה. הוא לאו דווקא מניאק מרושע. הוא פשוט עיוור.
&nbsp
תהליך כמו שאני מדברת עליו הוא עניין אישי שחייב להגיע מתוך לב נשמתו של האדם. בעלך איך לומר... לא נשמע שהוא שם. אבל אולי טיפול זוגי יעזור לו כן לראות שהוא אחראי למצב, ואולי לראות שהוא באמת עלול לאבד אותך כן יניע אותו לפעולה. אבל הסיכויים לא גבוהים. שינוי שמוכתב מבחוץ לא תופס. רק מבפנים.
&nbsp
זהו, מקווה שנתתי קצת זוויות אחרות על שני הכיוונים האלה (טיפול או פרידה). אמנם ההלם התחלף בכעס, אבל אל תטעי, את עדיין עמוק בהלם. אם את צריכה שהוא יעוף לך מהעיניים לכמה ימים זה מובן, אבל אל תעשי שום דבר בלתי הפיך עד שתביני מה הכיוון, מה ההשלכות.

my dark side1

New member
ליבי איתך

לצערי אין לי פיתרון בשבילך.
אבל הייתי מציעה לך לתעד דברים: שהוא נדבק במחלת מין, שאת נדבקת במחלת מין, שיחות ביניכם שבהם הוא מודה שבגד ושהוא רוצה חופש לעשות כרצונו.

אולי כרגע אתם לא תתגרשו אבל סביר להניח שבעתיד אחד מכם יחליט להתגרש.
אם הוא ילך לרבנות ויאמר "היא לא מוכנה לשכב איתי כבר חודשיים", או "יש לי צרכים והיא לא מוכנה לספק אותי בתדירות שאני צריך". אזי את בבעיה רצינית. עדיף שתוכלי להוכיח איך הוא מתנהג ומה היחס שלו לנישואים ואליך.

לפחות הוא עושה לך את ההחלטה קלה...

אם החלטת אז עכשיו זה בעיקר עניין טכני.
יש פה בתפוז פורום גירושין ויסבירו לך איך עובד התהליך.
בכל מקרה, את עדיין לא צריכה לפעול כמו מקרה חירום, כי זה לא.
אפשר לפחות לעת עתה להמשיך לחיות באותו בית כמו שותפים, תוך כדי שאת מארגנת את עצמך לפרידה הפיזית.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטרף לקונצנזוס

טיפול זוגי - ממש לא. אין פה שום בסיס. זו בסך הכל זריעת חול בעיניים, בבחינת "קחי סוכריה" (אבל את תקני אותה בעצמך).

גירושין - כן, זה הליך קשה.
מצטרף לעצה: לא בחפזון.

הדבר היחיד שכן צריך לעשות מהר: למצוא עורך דין ולקיים איתו שיחה ראשונית. להבין את המצב לאשורו. אחרי הפגישה הראשונית כבר תדעי מה דחוף ומה לא. ומה שלא דחוף אפשר לעשות בנחת.

בסופו של דבר יגיע הזמן שבו יהיה לך ברור שעשית את הדבר הנכון. גם לך וגם לילדים.

ותשכחי כבר מהבושה!!! אין לך במה להתבייש!!! לא עשית שום דבר רע!!!

רק הערה נוספת בעניין הגירושין -

גיל 33 נראה לי גיל מעולה להתגרש
. כך שמהבחינה של העיתוי זה מצוין, וטוב שגילית עכשיו עם מי יש לך עסק (אם כי הדרך שבה גילית "קצת" פחות טובה
).

שילה1

New member
בניגוד לאחרים-חפשי לכם מגשר

שבהנחייתו התהליך יהיה מהיר,קל,יעל וזול יותר ונעים יותר. אגב-על פי החוק החדש,לא ניתן להגיש תביעות ללא שיחת מהו"ת ביחידה לישוב סכסוכים שליד כל בית משפט למשפחה או רבנות. את הבקשה את יכולה להגיש בעצמך.אין אגרה ולא צורך בע"וד.הכל יוסבר לך שם. גם יעוץ ראשוני בויצ"ו או נע"מת או שי"ל-אלו אופציות. והעיקר-העזרי בחברים או בני משפחה.הליך לא קל. בהצלחה וחיבוקים לדרך קלה. "

אמרלדה

Active member
הי בולי

את צריכה להבדיל בצורה ברורה בין טיפול זוגי שמטרתו לתקן את הזוגיות
השבורה ובין גישור זוגי לגירושין. מעניין הקטע הזה שהוא בעד טיפול זוגי. אני מניחה שהוא מקווה להשיג שם תמיכה ברעיון ה"גם וגם". גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה.

אני לא מצטרפת לכל מי שאמר לך לחכות. אין למה. לעניות דעתי את במצב של לפרק רגע קודם. לא בגלל בגידה אחת (?) שהיתה, אלא בגלל העמדות שלו לעתיד. זה קשר שישאיר אותך ללא אמון, ללא ביטחון ועם הרבה אומללות. לפרק צריך כמה שיותר מהר כדי שתהיה אפשרות אמיתית לבנות מחדש את חייך.

מה שכן, אני בעד לעשות את הבדיקות קודם, ובשקט מולו. ללכת לויצ"ו או נעמ"ת כדי להתייעץ. אם יש לך אפשרות כספית - לחפש עו"ד שהוא גם מגשר כבר עכשיו ולהתייעץ אתו. יש כאלה, והם יורידו את גובה הלהבות. זה עדיף על עו"ד רגיל. לבדוק מה את צריכה לעשות, איך, למה ומתי. ומשם להמשיך.

במקביל, את חייבת לייצר לעצמך מערכת תמיכה עצמאית. שאינה קשורה אליו. בשלב זה, עזבי את החברות, כי אני מניחה שהן גם קצת חברות שלו. האם יש לך משפחה? הגיע הזמן לספר. השלב הבא, אם יש ואם אין משפחה, הוא להיעזר באיש מקצוע. זו מערכת תמיכה נוספת, מעולה שמשלמים בשבילה, אבל גם מקבלים המון. ואם יש לך חברה עם נאמנות אין קץ שאינה מחוברת למעגלים הזוגיים שלכם, אז גם אליה אפשר לפנות. כל אלה, רצוי יחד, יחזקו אותך ויאפשרו לך לעבור את התקופה הקשה בשלום.

קשה מאוד לחיות מתוך תחושה שהכל בסדר, ולקבל כזה "נבוט" על הראש. את חייבת את מעגלי התמיכה לשני צרכים: אחת, כדי להיפטר מהבושה. לא עשית כל רע, הגישה שלך היא גישה של אישה אוהבת. הוא זה שצריך להתבייש. כפי שכתבו כאן, יכול מאוד להיות שיש לו בעיה פסיכולוגית/פסיכיאטרית/רפואית עם נושא המיניות שלו, אבל זו לחלוטין לא השיטה להתמודד אתה. הוא עושה את זה בדרך הכי מכוערת והכי לא זוגית שיש.

הצורך השני של מעגל התמיכה הוא לחיזוק העצמי. לחיבוק. להרגשה שאת שווה, שמגיע לך יותר מזה. לתת לך עוצמה כדי לדעת לעמוד על שלך ולדרוש את מה שאת ראויה לו. להיות מסוגלת לעמוד מולו במאבק הזה בראש זקוף, ולדעת שיש מי שתומך בך, את לא לבד. במילים אחרות: כל המערך הזה מיועד להוריד את הפחד, הטבעי כל כך. אבל זה יעזור.

שימי לב: השאלה כמה פעמים בשבוע או ביום אתם עושים את זה איננה רלוונטית, צאי ממנה. את בסדר. הכל בסדר מבחינתך. ושום דבר לא בסדר מבחינתו. הגיע הזמן לעזוב את תפקיד האישה המבינה ולהתחיל להילחם על חייך. בעוד שנה יחזור השקט, ואז יהיה גם הזמן להתעסק במה הלאה. בהצלחה רבה.

שלום בולי

היה צר לי מאוד לקרוא את הדברים שכתבת. חוץ מהבגידה וההסתרה, היעדר חרטה אמיתית את מציירת תמונה קשה מאוד עבורך.
גם אני נחשפתי לבגידה של אשתי. בניגוד לבעלך, אשתי הרגישה בושה, חרטה ואשמה נוראיות. בעיקר בגלל הפגיעה בי.
אני מצטרף לדברים שנכתבו ומוסיף. אינטרנט אלמוני יכול לעזור, אבל גם אם תתגרשי או לא, את חייבת עזרה. כנראה שהתקופה הקרובה תהיה מאוד קשה.
אין לך מה להתבייש ! אם יש מישהי מהמשפחה או חברה קרובה לשתף אפילו רק בשביל אוזן קשבת זה מאוד חשוב.
גם ייעוץ הוא מאוד חשוב. אל תישארי לבד! הסיטואציה מורכבת, ייקח זמן עד שתחליטי ואת נמצאת בצומת מאוד חשובה בחייך שתשפיע גם על ילדיך. מישהי תומכת שתעזור לך בתקופה הקשה הזו.
גם מצטרף להמלצה לא לעשות שום דבר נמהר. קחי קצת את הזמן לעכל ולהרגיש את מה שקורה.

alline

New member
היי בולי יש לי בשבילך

עורכת דין מגשרת מצויינת, מאד מקצועית ובעיקר - אנושית מאד
אני פונה אליך בהודעה פרטית

למעלה