מבולבלת

נירה82

New member
מבולבלת

אני נמצאת כבר שנה במערכת יחסים כאשר שנינו אנשים שמגיעים מאותו רקע ואותם ערכים. יש בנינו פער של 15 שנים ואני מרגישה שככל שהזמן עובר הפער רק גדל. זאת המערכת יחסים הראשונה שלי (עד עכשיו ניהלתי רק קשרים קצרים) והציפיות שלו ממנו רק עולות ועולות. אני מרגישה שהוא מחפש מצד אחד מישהי קרייריסטית ובעלת דעה וחזקה, מצד שני שתהיה "עקרת בית למופת",תבשל, תנקה ותעשה הכל (בעוד שאני עושה את זה והוא כמובן לא עוזר). בשבועות האחרונים אנחנו פשוט לא מפסיקים לריב כי אני מרגישה שהוא מנסה בכוח לשנות את התפיסה שלי לגבי מערכת יחסים, כמובן שכשאני מדברת איתו על זה הוא מכחיש וטוען שהוא לא מנסה בכלל. אני מבינה שהוא נמצא במקום של להקים משפחה ומבחינתו זה יותר חשוב מלחיות את ההווה ובשבילי אני עדיין רוצה לבחון ולגלות. אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני אוהבת אותו ומצד שני אני מרגישה שהוא כל הזמן מנסה לשנות דברים באופי שלי וכמובן שהוא לא משנה אצלו כלום.

seeyou

New member
את מעלה 2 נושאים שלא קשורים ביניהם

1-פער של 15 שנים -הוא המבוגר
זה ברור שככול שהזמן עובר התיפקוד שלו יפגע

2-ברור שגבר מודרני -לא חשוב בגילו ירצה אישה קרייריסטית ובעלת דעה וחזקה, וגם עקרת בית למופת" וגם שתדע לבשל, שתנקה ותעשה הכל ובטח להיות "זמינה" ושובבה במיטה!!!!!!!!

מי אומר שיש לו דרישות לא הגיוניות?

דעתי בנידון-כול עוד אין לך דרישות לכתובה או להביא ילדים הדרך המתאימה לך היא קשרים קצרים

יוסי

נ.ב

תמיד גברים רצו שהאישה תמלא את כול התפקידים הנ"ל

מבחינתו של הגבר לא משתלם "הפרטה" של כול התפקים של האישה

כל יום

New member
לתפיסתך כל הגברים

בהכללה גסה הם פרימיטיביים וחיים בעבר.

אז לידיעתך - היא אינה חייבת לקבל את התפיסה הזו, ואינה חייבת לשמש כבת ערובה של השעון המתקתק.

יש לא מעט גברים אחרים, והם אינם מעטים שמבינים שזוגיות היא שיתוף וכל צד תורם כמיטב יכולתו בכל תחומי החיים.

15 שנה בגילאים האלה לא חייבים להיות בעייתיים במיוחד. אם הבחור רווק, בהחלט יכולה להיות בעיה, כי אם הגיע לגיל הזה ללא מערכת מחייבת ללא ספק יש לו בעיה, כמו שלה יש בעיה אם בגיל 33 זוהי המערכת הרצינית הראשונה שלה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
"אוהבת" זה לא קיר

הרבה פעמים אנשים אוהבים אנשים שלא מתאימים להם, ואף נפרדים מהם. אהבה היא תנאי חשוב ומאוד רצוי לקשר, אבל היא בשום אופן לא תנאי מספיק.

ממה שאת מתארת, הפערים ברצונות שלכם ובציפיות האחד מהשניה גדולים מאוד וכנראה נמצאים כבר במסלול של התנגשות בלתי נמנעת.

ברור שהוא לא יצליח לשנות אותך, אלא מה? גם את לא תוכלי לגרום לו להפסיק לנסות לשנות אותך... כלומר גם את לא תוכלי לשנות אותו, לא בהיבט הזה ולא בשום היבט אחר.

לכן הסוף כתוב על הקיר.

---

אגב, אם את באמת בת 33, כמו שכתוב בכרטיס שלך, ועד היום ניהלת רק קשרים קצרים, יש בסיס כלשהו לחשוב שאולי יש לך בעיה באינטימיות. לא שזה לא לגיטימי לא להיות בקשרים ארוכים - זה כמובן מאוד לגיטימי - בתנאי שהאדם מרוצה מזה ושלם עם זה. השאלה שלי היא האם את מרוצה ושלמה עם התכונה הזו שלך, ואם לא, למה את לא עושה משהו בנדון (אם כן, אז כמובן סבבה).

סטנגה Joe

New member
נשמע

שיש בינכם פעם שלא נראה שניתן לגישור.
אתם במקומות שונים בחיים וזה לא הולך להשתנות.

למעלה