מבולבלת...

assafe2

New member
מבולבלת...

שלום,מבקשת לקרוא את דעתכם כי אני מבולבלת מאוד ....אני ובן זוגי מאוד אוהבים ,ביחד כבר 11 שנים עם 3 ילדים מנסים באבע שנים האחרונות להיכנס להריון וכשזה מצליח באה אכזבה עקב הפלות טבעיות...בן זוגי כל הזמן אומר שהוא רוצה הרבה ילדים זו השריטה שלו וקיבלתי אותה ולכן למרות הכשלונות אנחנו כל הזמן בנסיונות חוזרים כמובן שעם ליווי של רופא ....לפני שבועיים בן זוגי סיפר לי שהוא החליט להביא ילד עם חברה של אחותו -בחורה רווקה ומבוגרת שביקשה ממנו זרע ללא מחויבות כלכלית כך היא הבטיחה כלומר ללא צורך מצידו לשלם מזונות היא מבוססת עם דירה משלה וכל מה שהיא מבקשת ממנו זה זרע ואבהות פעילה. הוא סיפר לי את כל זה בדיעבד כי כרגע היא בחודש חמישי וכל הזמן התרחיש היה מאחורי גבי! אני ממוטטת ופגועה !הוא מבחינתו כואב לו לראות אותי ככה לםחות זה מה שהוא אומר אך הוא אומר שאין לו שום עניין בבחורה הזו הוא רק רצה עוד ילד כאילו ילד זה סתם משהו. הוא מבקש ממני לא לעזוב אותו. מה לעשות?תובנות יש למישהו?

גארוטה

New member
ואני הייתי בטוחה

שכבר שמעתי הכל

להחזיר אותו למקום שהוא יצא ממנו

את מתכוונת

לכיבינימט?

מבולבלת?

הינה לך תקציר הארועים: לבעלך הדגנרט היה רומן, ובגלל שהוא דגנרט הוא אפילו לא טרח לשים קונדום <למה זה הורס את כל הכיף>, הרומן הודיעה לו שהיא בהריון ושהיא מצפה ממנו לעזוב הכל ולהתחיל לטפל בה. עוד הודיעה לו שאם הוא לא נפרד ממך לבד ובטוב, היא הולכת לספר לך. אז לפני שבועיים הוא החליט 'לספר' לך בעצמו, כדי לנשל אותה מהנשק שלה, ולרכך את התגובה שלך.
הוא מבחינתו ברור לו שאת 'בחורה טובה' ואפשר להעמיס עליך חרא בלי די, ולפי התחזיות שלו הסיכויים שתעזבי אותו על כל המשתמע שואפים ל 0.001 אחוז.
מקווה שעכשיו יותר מסודר לך.

assafe2

New member
הלוואי וזה היה כמו שאת מתארת

העניין החמור פה הוא כמובן הבגידה באמון ובנוסף התכנון של ההריון שלהם. היא ידעה שהוא בזוגיות ארוכה עם ילדים היא עוסקת בפסיכולוגיה כך שהבינה את כל ההשלכות על חיי המשפחה. הוא בא אליה ביום הביוץ אחרי שעשתה מעקב זקיקים ו....התכנון החולני הזה זה מה שלא נתפס. גם הוא וגם היא אומרים שאין פה רומן אלא הורות משותפת רק שכחו שיש לו משפחה

שילה1

New member
סיפורים בצד,ומציאות שונה.

חביבתי-היה להם רומן.במסגרתו-היא נכנסה להריון.אם בעלך לא נזהר-הוא ישא באחריות.אין דבר שכזה:ילד זו אחריות,אלו מזונות-גם.
יתכן שזה תרגיל להתחיל חיים חדשים.
מה לעשות?
לזרוק ומהר.כלומר:להתיעץ עם עו"ד,ולהתחיל בתהליך,ומהההההררררררררררר!
ממש סיפור מהסרטים או מהאגדות...

סליחה שיש בינינו כאלה בני ז....

סליחה. באמת. הבן ז... הזה מבייש את כולנו. כגבר, אני מרגיש בושה להיות חלק מחלאות כאלה. אם הייתם נרגעים קצת ואם החלאה הזה לא היה מציק לך, כיום היית כבר בהריון ממנו, אבל יש מי ששומר עליך ומזלך שאינך בהיריון מהחלאה הזה. אהבה זה לא. באהבה יש חלק אינטגרלי שנקרא אמון ובלעדיות, הוא הפר בגדול. אני מצטער שאת אוהבת אותו כי הוא לא ראוי לך. אבל אולי את מסוגלת להיות גדולה יותר ממה שאני מבין ולהכיל את כול זה ואפילו לקבל את התינוק החדש כמשפחה. זה יכול לקרות, אצל מלאכים ואלי את מין מלאך כזה, דבר שלא גורע כהוא זה, מהתובנה שלי שהוא חלאה. הייתי מציע לך אחד משניים: אם את מרגישה מסוגלת ורוצה לקבל- תפסי את עצמך ותביני שאת גדולה מהחיים. אם את מסוגלת להשיב במעשה מלאכי למעשה מכוער- זו הגדולה שלך והביזיון שלו. אם את לא מעוניינת אז עורך דין ועכשיו. את התירוצים שלו תוכלי לקבל מתי שאת רוצה, אחרי שתוציאי את כל מה ששלך ממנו, כי תביני שהתינוק תמיד יכול לתבוע מזונות מהאב, גם אם הפילגש ההיא מוותרת על הכסף ואז יצא שאת תפגעי. תמיד תוכלי לסלוח, אבל עדיף שקודם תשמרי על זכויותיך.

assafe2

New member
תודה על התגובה

אני אכן מנסה לחשוב מה הרווח ומה ההפסד בלקום וללכת. עדיין יש 3 ילדים קטנים ועדיין יש אהבה. קשה לי המחשבה שיהיה ילד נוסףשהוא לא שלי במערכת או יותר נכון קשה לי המחשבה שאני אצטרך להיות בקשר או לשמוע עד סוף חיי מהאישה הזו. ברור לי שהיא יכולה לעשות מניפולציות אם בא לה או לתבוע מזונות אם משהו לא ייראה לה. בדיוק בתקופה האחרונה אני תומכת בחברה שהחברה הזו היא בעצמה ילדה מחוץ לנישואין שכל חייה אביה הפנה לה עורף ועכשיו כשהוא מבוגר ויש לו נכדים ממנה היא רוצה שיכיר אותם אך אישתו מסרבת ולכן היא בעצם ראתה את אביה אולי פעמיים בכל ימי חייה וחיה בכאב נוראי אני בעצם יכולה גם להציב תנאים ובעצם להיות כמו האישה הזו ולאמלל את הילד שיוולד או לשתף פעולה או ללכת ולאמלל את ילדיי כי זה נורא עבורם אם נתגרש או שאני עדיין לא התפכחתי.

Idgie9

New member
עדיין לא התפכחת

דאגי לשכור עוד מעולה ולדאוג לזכויותיך ולזכויות ילדיך ואגב ילדים, הם לא צריכים לראות אמא סמרטוט רצפה אלא אמא לביאה!

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מתקשה להאמין לסיפור הזה

מה אני אגיד לך - אם הוא אמיתי, ואילו אני במקומך, הקשר הזה היה נגמר באותו יום שבו זה נודע לי.

Aski7

New member
לא מבינה

איך את אפילו חושבת על זה?!
אבל כמו שמפלצת אמרה בעלך ידע שלא תלכי.
מה את מצפה כשאת נשכבת בכניסה ונותנת שידרכו אליך שלא יתייחסו אליך כמו סמרטוט?
החולשה שלך מגעילה אותי וסליחה על הקיצוניות.
אבל מכיוון שאת כבר יודעת שאת פחדנית ולא תעזבי אז שיהיה לך נעים שם ובהצלחה.

ג נ 1958

New member
מה בקשר לבדיקה פשוטה?

ספרי לו שגם את החלטת לנסות ולעשות ילדים עם גבר אחר. כלומר, אולי זרע אחר יתפוס יותר טוב מהזרע שלו וזה יצליח?
אולי זרע של גבר צעיר יותר....

ותראי איך הוא יגיב

זה כבר יענה לך על כל השאלות

אייבורי

New member
זכית

בפרס הסיפור הביזארי של החודש

חולצה ותקליט לא ישלחו לך

אבל אין ספק, אחד הטובים שהגיע לפה

assafe2

New member
בוקר טוב

אחרי לילה ללא שינה והבעות צער מצידו ותחנונים...אני מודה שאני יודעת שאני צריכה לעזוב ואני גם יודעת שאני מפחדת מהמחר -גרושה לבד עם 3 ילדים קטנים במשבר. אני בת להורים גרושים ,הורי התגרשו כשהייתי נערה ,הם בקשר מצויין אך לבדם ללא זוגיות ודי גלמודים ומפחיה אותי המחשבה שאהיה כמוהם וגם מפחידה אותי המחשבה שילדיי יחוו את מה שאני חוויתי ויש לציין שהורי התגרשו בצורה יפה כי נגמרה להם הרצון לחיים משותפים ולא עקב בגידה או מעשה כזה או אחר...

אייבורי

New member
אכן גרושה עם שלשה ילדים

זה לא פיקניק

אבל יש מספיק גרושות עם ילדים שמצאו זוגיות חדשה לפרק ב'

זה בעיקר עניין של רצון ושל מאמץ.

מריוס זכריה

Member
מנהל
פחד זה יותר מאס

מלכה אוכלת נסיך.
מלך אוכל מלכה.
אס אוכל מלך.
פחד אוכל את כולם.

סטטיסטית, מנסיוני לפחות, גרושות פלוס 3 חיות טוב יותר מנשואות פלוס 3 שחיות בזבל של מערכות יחסים עקומות. קודם כל, כי הן אדוניות לגורלן, ואין מי שיחרב להן ביום יום. ושנית, כי הן לפחות פוטנציאלית יכולות למצוא משהו טוב יותר, ולא משנה מה יגידו על הסיכויים. הם בהחלט קיימים. לעומתן הנשואות לא נהנות אפילו מסיכוי כלשהו.

קו הגבול עובר בשאלה האם יש לקשר סיכוי. להערכתי, לקשר כמו שאת מתארת אין סיכוי. אבל אולי אני טועה.

למעלה