מבולבלת...

dk55

New member
אוי כמה שאת צריכה עזרה (מקצועית, אני מתכוון)!

פני לנעמ"ת, פני לפסיכולוג... יועץ זוגי, משהו.

אם הסיפור נכון, כי הוא באמת נשמע הזוי לגמרי, ואין פגיעה גדולה יותר לאישה שלא מצליחה להרות, מזה שהגבר שלה, בלי ידיעתה, מכניס להריון אישה אחרת.

פסיכולוגית? קשה להאמין שהיא פסיכולוגית, כי אז לטעמי הוא חטאה קשה למקצועה!

assafe2

New member
קבעתי יעוץ עם עורך דין למחר..

ואני רק רוצה לומר שאלו הם חיי וזה ממש לא סיפור בדוי גם אם הייתי רוצה שזה יהיה... חשוב לי שתדעו שיש בימנו נשים שכל מבוקשן מסתבר הוא זרע ללא מחויבות מצד הגבר ולא אכפת להן אם הוא נשוי או לא לפחות ככה הן מצהירות אלו עם קצת יותר מוסר עושות ילד מבנק הזרע. יש אתר שנחשפתי אליו בעקבות הארועים האחרונים שנקרא בייבי לי ויש שם גם גברים נשואים. אין לי מושג באיזה עולם אנחנו חיים. בחורות רווקות בנות 40+ שמחפשות זרע...הזוי

Ricca

New member
מה שהזוי הוא שבעלך היקר

החליט לעשות ילד עם אחרת.

מדהים אותי שאיכשהו את מצליחה לגלגל את האשמה על הבחורה.

אייבורי

New member

אייבורי

New member
בשביל מה את צריכה אותי

בעלה תורם לכל מי שרוצה.

[אני משתדל להיות בקשר עם ילדי וגם לפרנס אותם]

מה שהזוי זו לא רוקה בת 40+

שמחפשת זרע, זה דוקא הגיוני וטבעי.
מה שהזוי שנראה לך הגיוני שבן זוגך ישכב עם מישהי אחרת, יכניס אותה להריון - בצורה מתוכננת על פי דבריו - מה שעוד יותר נורא (כי אם זה היה רומן במקרה אז זה כבר סיפור אחר) ואת תשקלי להישאר איתו כי אוי, הוא כ"כ רוצה עוד ילדים ואנחנו לא מצליחים (למרות שיש לנו כבר 3) שזה לגמרי בסדר שהוא ילך ויכניס להריון את כל בנות ה40+ שנמצאות באתר ההוא שציינת.

talila16

New member
בחייך את לא יכולה להאמין לסיפור הזה

שהיא רק רצתה זרע וכיוב', א' הסיפור של אבא פעיל, לא נכנס טוב למסגרת, חוץ מזה אם הכל היה כל כך תמים אז הוא היה שואל אותך מראש לא?
הוא בגד בך איתה, וכשהיא נכנסה להריון ולא רצתה לעשות הפלה ואמרה שהיא תתבע אבהות הוא בא וסיפר אגדה אורבנית, בחייך... תברחי כמו מאש, אני גם גדלתי בלי אבא, אז מה זה אומר שעכשיו אני אשאר בכח.

אני לא מאמינה לשום חלק בסיפור

כי כל גבר שפוי שאני מכירה, היה יודע שאם הוא יבוא לזוגתו זה שנים ויגיד לה שהוא במודע בחר לעשות ילד עם מישהי אחרת וזה לא עומד לקרות אלא קרה והיא כבר בהריון, הוא יבעט לקיבינימט ויבקשו ממנו מזונות ל3 ילדים בסכום שלא יהיה נעים כ"כ.
שלא לדבר על חלוקת רכוש וכן הלאה.
ככה שאם הסיפור הזה אמיתי באיזשהו אופן אז ברור שהוא בגד. אבל העובדה שהוא עדין מנסח את זה ככה מדהימה אותי יותר מאשר אם הוא יבוא ויגיד שהוא בגד. כי לבגוד במישהי ולנסות לא להשאיר סימנים איכשהו ניתן לסליחה בשלב מסויים אחרי טיפול או וואט אבר, אבל הידיעה שיודעין ומתוך כוונת תחילה הכניסו להריון אישה אחרת ולא ספרו לך - זה לא משהו שאפשר לחיות איתו בשום שלב שהוא.

אני גרושה ובת להורים גרושים. העובדה שהורי התגרשו לא היוותה אפילו לשניה שיקול עבורי מה לעשות בחיי האישיים.

אין בעיה עם חיפוש זרע. בעלך חול'רע.

האישה בסיפור הזה משנית ביותר לדעתי.
זה בעלך שמחורפן על כל הראש(ממה שסיפרת)
ואיתו את צריכה להתמודד. יש הרבה אנשים שרוצים דברים.
זרע, כסף, בן זוג, מלפפון כבוש.
לא כולם נותנים להם את מבוקשם.

Another Girl

New member
"הוא מבחינתו כואב לו לראות אותי ככה"

אוי אוי אוי. באמת, נשבר הלב על המסכנון. כאילו שאכפת לו ממשהו חוץ מהרצונות החולניים שלו. היה צריך לחשוב על זה לפני שהחליט לתפקד על תקן מזריע אנושי ללא ידיעתך וללא הסכמתך.

לא שאני מבינה למה צריך להגיד לך את זה בכלל, אבל להעיף אותו מהחיים כל כך מהר שהוא לא יספיק להגיד "אבאל'ה".

המציאות עולה על כל דימיון

אני קוראת סמויה בפורום זה נכנסת מעת לעת קוראת ולעולם לא מגיבה, סיפור הזוי שכזה מעולם לא קראתי או שמעתי,
תרמית ורמיה מהמדרגה הראשונה. אוי לסולם הערכים החברתי שנגוז....

אייבורי

New member
מה קשור

סולם הערכים החברתי שנגוז.

דווקא הסולם עומד יציב ואיתן, אדם בודד שהפר אותו בצורה מוזרה

אינו סנונית שמבשרת את מות הסולם.

אני קוראת ואני לא מאמינה

את רצינית שאת מפחדת?

יש לך 3 ילדים ממנו החוק בצד שלך אין לך מה לפחד בכלל...

איך אפשר להמשיך לישון במיטה עם גבר שהלך ושכב מאחורי הגב שלך עם אישה אחרת ועוד מכניס אותה להריון?!

זה הסיפור הכי מזעזע שקראתי לאחרונה

אני מתארת לעצמי שאת שבורה אבל את צריכה לאסוף את עצמך איכשהו מהמצב המגעיל שאת נמצאת בו ולצאת למען הילדים שלך וקודם כל למען עצמך.

יד לאשה

New member
עוד נקודה *חוקית* למחשבה

לא משנה מה האשה השניה הבטיחה לו,
חוקית היא תמיד תוכל לתבוע (בשם הילד/ה) מזונות, ובית המשפט יאשר לה אותם באופן אוטומטי.

וחוץ מזה - מצטרפת למה שאמרו קודמיי. בעלך בגד בך, וגם תקע לך סכין במקום הכי רגיש.
מעבר לכך, אין שום סיבה שלא יעשה את זה שוב, כשההיא תרצה אח לתינוק שלה. או כשמישהי אחרת תבקש ממנה טובה. או כשסתם ירצה לשכב עם מישהי אחרת.
מגיע לך יותר!!!!!!!!!!

למעלה