מבולבלת

מבולבלת

כספר פתוח לפניך נחשפת בשום מעטה לא מתעטפת, כספר פתוח לפניי אתה נחשף ואולי קצת יותר נעטף. אבל יודעת שאיתך מחייכת יותר ועל הכל מצליחה להתגבר, וזה מבלבל כשאחר בספר שלי מעלעל וזה מבלבל שלא יודעת אם כמוני על כך הינך מסתכל. ורוצה יותר ורוצה גם פחות הבילבול התיישב לו בלי שום הנחות מה לעשות?

נותנת לזמן לעשות את שלו

והבילבול בשלו. הוא הופיע בעיתוי מושלם מעבר לצג כך סתם. וזה מבלבל, הוא משלים ת,חסר לא רוצה על החיוך שגדל לו לוותר וכאן עם האיש המצב ביש לא יודעת מה לא יודעת איך רק שהזמן בדרכו לא יסבך.

בוקר טובב כוללםםםםםםםם

לורה, הבילבול שלך הזכיר לי את האהבה הוירטואלית שלי. אהבה וירטואלית קראת אותי... כשאיש לא ידע לקרוא קראת... גם אני לא ידעתי לקרוא. תרגמת אות ועוד אות מילה ועוד מילה צירפת הכל לשורה ארוכה. ומכל השורות שתרגמת... הכל עלי ידעת. כספר פתוח אני לפניך, הזמנת אותי לבקר בשדותיך. אבדו עקבותי ואבדו עקבותיך עוד יש בי יומרות לבקר בשדותיך. עדינה-ו הבילבול לורה,הבילבול הזה אם לא נעמוד על המשמר אם נתן לבילבול שלנו לסחוף אותנו אחריו אולי נאבד את השליטה אולי נסחף גם בלי יכולת אחיזה. כל זמן שאת עומדת איתן ויציבה על קרקע מוצקה. כמו שגחליליתוש אומרת רק הזמן יעשה את שלו. ועוד משהו על הבילבול הזה ששמו אהבה וירטואלית. הסחף כמי נהר הזורמים אל הים, זורמים רגשותי אליך... איש לא יוכל לעצור בעדם, נסחפת אני אחריך... חוצה ימים חוצה גבולות מסירה כל מכשול מדרכי... מכשול אחד לא אוכל להסיר איתן הוא... כסלע במיים. רק אתה ואני יודעים, את "קול העוף המוליך בשמיים". עדינה-ו

אהבה וירטואלית../images/Emo12.gif

זו לא אהבה כאן זו רק ידידות וזה מביא חיוך ושלווה נראה לי שהבילבול שלי צועד בגאווה...
שיהיה לנו, לכולנו חג שמח ושקט....

למעלה