מבולבלת

מבולבלת

עדיין לא יודעת מה איתי ומה אני מרגישה.
אני ב"ה נמצאת במצב מאוד טוב. זה סימן טוב? הבנתי לפי הפסיכיאטרית שזה לא חייב להיות דווקא טוב...
רק שזה לא יהיה עוד בעיה...
זה מאוד מדאיג אותי!
אין לי כוח לעוד דברים!!

את שופטת מדיי את עצמך ואת הרגשות שלך

פשוט תני לדברים להיות. לא, בעצם לא פשוט, אבל נסי לא לתת שמות והגדרות אלא פשוט לשמוח שיש בך גם את היכולת לשמוח. ובה בעת תהיי עם היד על הדופק כדי לראות שהדברים הם לא "יותר מדיי טובים", כלומר שאת לא בדרך למאניה או משהו כזה. אני מאמינה שאת תדעי את ההבדל, ואם לא את, הפסיכיאטרית שלך ודאי תדע. ובינתיים תיהני. אל תדאגי.

קשה לי להירגע!

אבל אין לי ברירה אלא להעביר את הימים.
אני מעדיפה להיות בדיכאון עמוק מאשר מה שאני מרגישה עכשיו!
זה הרבה יותר מפחיד. ורק המחשבה שזה יכול להיות מאניה..
תודה רבה על התגובה

אני לגמרי מבינה אותך, אני בדיוק ככה

מעדיפה את עצמי מדוכאת מאשר היפרית ועצבנית. האם את מאובחנת במאניה דיפרסיה? אני לא מתכוונת לסתם מצב רוח מרומם. מותר לך שיהיה לך מצב רוח מרומם. אל תפחדי מזה. אם אין לך אבחנה כזאת, אין לך מה לדאוג. וגם אם יש לך אבחנה כזאת זה ניתן לטיפול. מה שאני מנסה להגיד זה שתתני לעצמך פשוט להיות. למה את פוחדת מזה? כי מה יכול לקרות? כי זו תחושה זרה ולא מוכרת? כי את פוחדת לאבד את המקום הידוע והמוכר והנוח באיזה שהוא אופן של הדיכאון? חשוב שתעני על זה אפילו לעצמך גם אם לא כאן.

נ"ב פרגנתי לך בשרשור הפרגון תחת השם "פרח פורח" כי אני מסרבת לקרוא לך כמו שקראת לעצמך!

חיבוק.

את מהממת!!!

לפני שהיא תתן לזה הבחנה היא רוצה לחכות עוד קצת. אני הולכת לפסיכיאטרית ביום ראשון ונראה מה היא תגיד...
איזה הבנה יש לך! בערך כול מה שאמרת זה הסיבות. בעיקר בגלל התחושה זרה, אני לא רגילה להרגיש ככה טוב והיפרית. אם הייתי יודעת שזה טוב ולא בעיה אז אולי הייתי נרגעת. אבל בגלל שאני יודעת שזה יכול להיות עוד בעיה, זה מפחיד אותי מאוד. אין לי כוח לעוד בעיות!
בבית חולים העמיסו עלי בתרופות! ואני מנסה משתדלת שזה יהיה ביחד עם הפסיכיאטרית להפסיק אותם. ואנחנו בדרך. אבל רק המחשבה של עוד תרופות, ועןד בעיה לטפל בה, אני מתמודדת עם מספיק דברים!!

לגבי השם שלי, אני חושבת שעוד מעט אני יחליף אותו לפרח פורח. עברתי תהליך מאוד מאוד ארוך, ואני כבר לא מרגישה כל כך שאני נובלת :)

מה שלומך??

הגיע הזמן להחליף אותו באמת

וזה טוב. להרגיש טוב זה טוב. תרשי לעצמך. תנסי. זה לא מסוכן. זה נראה לך הרבה כי את לא רגילה לזה בכלל, אבל תאמיני לי שאם זה יהיה "יותר מדיי" ברמה פתולוגית את תביני את זה ותרגישי את זה, ויש את הפסיכיאטרית שתעזור לך לראות ולהבין את זה. תקראי קצת על מאניה דיפרסיה ותראי אם מה שכתוב מתאים לך. אם כי אני מסייגת את דבריי - צריך לקחת הכול בעירבון מוגבל. כדי לקבל אבחנה אישית את צריכה להיות מאובחנת ע"י פסיכיאטר ולא לאבחן את עצמך על גבי האינטרנט.

היי פרח

אני מבינה שיש לך תחושות לא טובות ושגם אנשי המקצוע סביבך נוטים להדאיג אותך. טוב לשים לב לזה,
אבל גם חשוב שלא יווצר מצב שעצם החשש שזה לא טוב יהפוך את זה ללא טוב... מבינה? שלא עצם הפחד והדאגה יגרמו לך לצאת מאיזון...
כמובן, הליווי המקצועי כאן הוא הדבר החשוב ביותר,
אבל חשוב גם לתת לעצמך להרגיש טוב כשטוב לך.

אני חושבת שלהחליף ניק יהיה נהדר.
גם אם עוד יהיו ימים פחות טובים,
עדיין מגיע לך לפרוח.

קולדון

New member
את מחכה לאישור חיצוני, נכון?

לדעתי, כל עוד את בפיקוח, את יכולה לאפשר לאנשי המקצוע לטפל בזה.

גם אם זו מאניה, זה לא משהו שאי אפשר להתמודד איתו ולאזן אותו.

ובינתיים, תנסי להנות, להרגע, להכיל את הרגשות, לא לתת ללופ המחשבתי לנהל אותך. מובן שזה קיים, כי זה מלחיץ ומטריד לא לדעת מה קורה. אבל אין לך כרגע דרך לשנות את זה, נכון?
תנסי להתאזן, להכיל את הרגשות ולא לנסות לנתח אותם כי זה רק מקצין את החרדות.

lital172

New member
אמרו לך כבר הכל

אז אני רק אגיד שמחכה להחלפת הכינוי.. ובאמת תני לעצמך להיות ולהרגיש. מה שיבוא תתמודדי מולו...

למעלה