קצת סדר...
הייתי ממליצה לך לבקש מהסוכניות פירוט של המחירים בהתאם לרכיבים.
כשתקבלי את הפירוט, את תראי שהרכיבים הרפואיים כמו תשלום לפונדקאית, תשלום לתורמת, תשלום למרפאה וכו' דומים מאוד בין המרפאות ואם יש מרפאות זולות משמעותיות, יכול להיות שיש שם בעייה וצריך לבדוק יותר לעומק.
לגבי הרכיב המתייחס לתשלום לסוכנות את תגלי שהמחירים נעים בין 0 לכ- 40,000 ש"ח. למשל אצל דנה מגדסי נציג מהסוכנות טס איתכם למרפאה לצורך ביצוע התהליך, דבר שמן הסתם מייקר את התשלום לסוכנות. אצל עמי מנור, יש שיתוף פעולה עם רופאים ישראלים שטסים לגאורגיה (שוב, מייקר את המחיר) ויש גם סוכניות שפשוט יקרות. השאלה היא מהם הצרכים שלך, אם את חושבת שלא תסתדרי לבד בחו"ל ומול המרפאה ואת צריכה ליווי צמוד יותר, כנראה שתצטרכי לשלם על הליווי הזה. אפשר גם לעשות את ההליך לבד מול המרפאות ולא לשלם לסוכניות אך גם לא לקבל את אותם שירותי ליווי.
אם המרפאה טובה ויש יותר הצלחות , יכול להיות שזה יבוא לידי ביטוי במחיר של הרכיב הרפואי אך אין סיבה שישתקף במחיר של הסוכנות. לסוכנות את משלמת עבור הליווי והייעוץ ולא על התהליך הרפואי ולכן את צריכה לבדוק איזה ערך מוסף את מקבלת מכל סוכנות בתחום הליווי.
אני הייתי ממליצה להתמקד בראש ובראשונה בבחירת מרפאה כי גם אם הליווי מעולה והמרפאה ברמה נמוכה, סיכויי ההצלחה של התהליך נמוכים. צריך לזכור שההליך הרפואי והצלחתו הם העיקר והליווי של הסוכנות הוא משני לתהליך.
מקווה שעזרתי קצת...