מבולבלת

סינדי6

New member
מבולבלת

ושוב מבולבלת
תוכן:
אנחנו אחרי משבר שבשבועיים האחרונים מנסים לצאת ממנו, הכל הרגיש טוב אבל עדיין לא חזרנו לסקס כמו פעם. ממש בקושי פעמיים בחודש וחצי האחרון מאז כל השיחות על הילדים, על מתי וכו'.
בסופ"ש האחרון אמרתי לעצמי שדי אי אפשר לשחק כאילו הכל טוב ויפה ואמרתי לו שנמאס לי ללהריש דחויה, לא נחשקת, כל פעם ליזום ולקבל בלוקים מצידי. אני רוצה להרגיש נאהבת ונכון לפעמים יהיו קשיים בזוגיות ומשברים אבל מי אמר שבמשברים האלה לא צריך להיות סקס. מה שכן מוזר שיש הרבה מגע ... חיבוקים נשיקות,...שוכבים מחובקים בספה כל ערב, הולכים לישון כפיות בלילה אבל סקס איןןן. נכנסתי איתו לשיחה על כל הענין והבנתי ממנו שהוא עדיין צריך תזמן להתאושש מכל מה שעברנו. ושהוא לא שם. לא ברור לי איך אני החרמנית היחידה בנינו. בכל מקרה הוא אמר לי שאני רואה שהוא לא לוקח תרגלים והוא כן רוצה לנסות ולעבוד. לי לא ברור איך אפשר להגיד שהוא עובד ובסופו של דבר לא מנסה להמשיך הלאה וכן גם סקס זה הדרך מבחינתי. אולי כל שיחת הילדים לקחה אותו אפילו באופן לא מודע למקום של פחד כאילו סקס=ילדים. בהמשך השיחה אין לי מושג איך אמרתי לו גם שאני לא רוצה להיות בפחד לדבר איתו על ילדים בהמשך חיי ושאני לא צריכה שיגיד לי מתי רק לדעת שהוא רוצה. ואז הוא התחיל להגיד לי שאני יפניים טוב טוב שהוא לא רוצה ילדים. לא הצלחתי להבין אם הוא אומר את זה מהמקום של הלחץ שהפעלתי עליו כי אחרי הכל מהיום הראשון שהכרתי אותו ראיתי איש משפחה.
אני מבולבלת ומתה כבר להגיע למקום הנכון כנראה ששוב איבדתי אותו.

סטנגה Joe

New member
תתחילי

לחשוב ולבדוק אם הוא בשבילך.
גם לא רוצה ילדים וגם לא רוצה סקס.
לא נראה לי שזה הולך למקום חיובי ....

אייבורי

New member
השעון הביולוגי שלך

מתקתק בקולי קולות

רק עברתם לגור יחד ועברת למשימה הבאה
הבאת ילד לעולם.
הבחור מבין את המשמעות, מבין שהוא כלי בצורך שלך בילד
ולכן לא ממהר.

זה יגמר אצלכם בבכי

סינדי6

New member
דווקא לא ממהרת לשום משימה

תאמת שאני לא רוצה עדיין ילדים לפחות בשנתיים הקרובות וגם אמרתי לו את זה . השיחה שעשיתי איתו הייתה כמעין תיאום ציפיות ולא במקום לדרוש שיביא לי ילד. ברור לי שזה דבר של שנינו ולא הוא זה שמביא לי ילד. ברור לי שזה דבר גדול שמשנה את הזוגיות לחלוטין ושצריך שהזוגיות תהיה במקום מוכן, יציב להביא ילד לעולם. אני לא לחוצה להתחתן וגם לא להביא ילד רק רוצה הרגשה של בטחון ולא כמו בקשר הקודם שהייתי שאחרי 3 שנים של זוגיות הבנתי שהבחור לא רוצה בכלל להתחתן ולא רוצה ילדים...לא רוצה הפתעות בחיים!!!

V i n a

New member
מה את מקשקשת..

הרי הוא בפירוש אומר לך במשך שנה שהוא כן רוצה להביא ילדים, והוא כן רואה את עצמו כאבא., רק לא כרגע.
אבל לך זה לא מספיק, כי את רוצה אותם כאן ועכשיו, הרי החברות כבר משריצות והשעון שלך עומד להתפוצץ.
אל תיתממי, כי ככה לא תקבלי כאן שום דבר, והסיבוב שלך כאן יהיה אפקטיבי בדיוק כמו כפיות עם בעלך בלילה.

ivgy1980

New member
הוא לא רוצה ילדים. כנראה בכלל. מה לא ברור?

גם אני כרגע לא רוצה ילדים, אבל אני יודע להסביר היטב מדוע.
אם הוא לא מסוגל להסביר את עצמו, או שאת לא מבינה אותו, התוצאה היא שאין לכם תקשורת פתוחה.
אם אין לכם תקשורת פתוחה, כל הקשר הזה מיותר.

סינדי6

New member
תוכניות קצת שונות

הוא אומר שהוא כן רוצה ילדים אבל רק שהוא יסיים את התואר ויתחיל לעבוד בעבודה מסודרת ותהיה לו הכנסה כלכלית טובה שאיך שהוא רואה את זה זה לפחות עוד 4-5 שנים. ברור לי שהזמן הוא לא מה שאמור להלחיץ אבל יש את הלחץ הביולוגי שאני אוטוטו בת 30 ולכן אני נלחצת. דיברנו אתמול שוב והבנתי שהוא אמר שהוא לא רוצה ילדים בכלל בגלל שזה כבר חופר לו שאני מדברת איתו על זה הרבה לאחרונה ועדיין רק עברנו לגור ביחד לפני 3 חודשיים ( אנחנו ביחד שנה ו3 חודשיים).כן כן ברור לי עמוק בפנים שהוא רוצה ילדים הוא אפילו אמר לי שאם מבחינה כלכלית הוא היה יכול להביא ילדים עכשיו הוא היה מביא איתי ילד. עכשיו גם אני לא מוכנה לזה אבל רק בא לי להרגיש בטוחה ולדעת שזה יגיע. לדעת שזה קיים גם אצלו בתוכניות .

ivgy1980

New member
לפחות הוא מודע למשמעויות!

ילד זו מעמסה כלכלית אדירה. אם הוא רוצה זאת אחרי תואר ועם הכנסה מוכחת, הוא בסדר לגמרי ואת כנראה בהיסטרייה!
את רוצה שאחרי שנה וקצת הבחור יירצה ילדים? בלי תואר ובלי עבודה?? כל הכבוד לו שהוא עומד בלחץ הזה!!
היום עושים ילדים גם עמוק בגילאי ה-40, אך זו לא הנקודה. את כנראה לא מבינה את ההשלכות הכלכליות...

סינדי6

New member
לגמרי מבינה!!!

זהו שדווקא ממש מובן לי היא העובדה שהוא רוצה להיות במקום אחר שכדי להיא ילד לעולם. ברור לי שאנחנו פשוט נמצאים בסטטוסים שונים בחיים, אני כבר בקריירה שלי כבר 3 שנים אחרי הלימודים ולו יש לפחות עוד 4 שנים של לימודים בפתוחה. אני צריכה לאחוז בספלנות ולא להלחץ מהעובדה שכל החברות שלי משריצות השאלה אם זה הגיוני לחכות לזמן שזה יהיה נכון בשבילו אני לא קצת הולכת לאיבוד עם הרצונות שלי בחיים?

ivgy1980

New member
את צריכה להכיר את עצמך ואותו

זו שאלה קשה, ולאף אחד לא תהיה התשובה. אם את באמת רואה עתיד ברור וטוב איתו, תחכי. אם את רואה שהוא מתנדנד, אולי עדיף ללכת.
מתי והיכן סיימת את הלימודים? מה למדת?
מתי והיכן הוא יסיים? מה הוא לומד ולמה באו"פ?

newbe85

New member
את זה רק את יכולה לדעת

השאלה היותר גדולה היא האם את רוצה ילדים או שאת רוצה ילדים איתו, שזה שני דברים שונים לגמרי. זאת אומרת, האם הזוגיות הזו היא הזוגיות שבה את רואה את עצמך גם עשרות שנים קדימה? האם הזוגיות הזו "שווה" בפני עצמה או שהיא רק עוד אמצעי להגשמת המטרה הגדולה יותר- ילדים?
אני יכולה לספר לך על עצמי שבעלי היה בדיוק כמו בן זוגך- גם לאחר שהתחתנו הוא אמר לי מפורשות שהוא לא רואה מקום לילדים בחיים עד שהוא מסודר אקדמית וכלכלית, בעוד שאני כבר אז הייתי באמצע התואר השני ועם עבודה מסודרת ופרספקטיבה לעתיד.
הסכמתי לחכות ולאט לאט דעותיו השתנו מעצמן. הוא החל לתפוס את עצמו כאדם נשוי והתקרב יותר ויותר לרעיון של להיות בעל משפחה. מבחינתו זו הייתה ההתפתחות הטבעית הבאה בתוך הקשר שלנו. ותאמיני או לא, לאט לאט גם הוא הושפע מהחברים המשריצים
כל הזמן שאלו אותו "מה איתכם, מתי אצלכם?" וזה פתח אותו לרעיון.
הנקודה שלי היא שלא תמיד ניתן לחזות ולתכנן הכל מראש כי דברים משתנים. לסכם היום שבעוד שנתיים או בעוד ארבע שנים תביאו ילד זו אמירה מעט חסרת משמעות כי לא ברור איפה תהיו בעוד שנה או שנתיים או עשר. מה שהבחור נתן לך זה בסך הכל תסריט- זה לא מחייב שכך יהיה. זה יכול לקרות יותר מוקדם ויכול לקרות גם יותר מאוחר. מהדברים שלך נשמע שהתסריט הזה לא מתאים לך והולך לצבוע לכם את כל הזוגיות....

סינדי6

New member
אהבה גדולה יש

אני מאוד אוהבת את בן זוגי ומאוד הייתי רוצה שהוא יהיה האבא של הילדים שלי ואני בטוחה שהוא יהיה אבא נפלא.ודווקא נראה לי שנושא הנישואים לא מפחיד אותו. ותחלס נכון אין שום יכולת לדעת מה יהיה עוד שנתיים- ארבע שנים אבל הרצון היחידי שלי בכל השיחות האלה היה לקבל איזשהי הרגשה שיש לנו תוכניות דומות לעתיד וכן התוכניות קצת שונות כי הוא התחיל הכל קצת יותר מאוחר מכל בן אדם נורמטיבי ( התחיל תואר בגיל 28) אבל נראה לי שאם הוא ידע איך לתת לי הרגשה של בטחון הכל יכול לעבוד.

seeyou

New member
עדיין לא חזרנו לסקס כמו פעם

בדרך כלל אחרי משברים שום דבר לא חוזר למצב הקודם

הולכים לישון כפיות בלילה אבל סקס איןןן.

זה דומה למרשם לדיאטה שמותר לאכול הכול אך לא לבלוע

זוכיות סבירה לא יכולה לצמוח בהעדר סקס (לפחות בגילכם)

יוסי

סינדי6

New member
לגמרי

נכון השאלה אם זה לא איזה מקום שצריך להשתחרר אצלו . ברור לי שיש קשר לנושא הילדים עם זה שהסקס ירד מאוד. מקווה שאם אצליח בנתיים לשחרר את נושא הילדים זה יחזור.

V i n a

New member
מה בדיוק מבלבל אותך?

יש לך בחור אחראי ורציונלי שיוצא עם משרד חפירות מהלך, ואחרי מלחמת התשה שנמשכה בערך שנה - הבחור לבסוף הותש סופית.

אם הבחור הגיע למצב שהוא לא רוצה לעשות אותך, כנראה יש הרבה שאת בוחרת לא לספר לנו..
את אומרת ש"דיברת הרבה על ילדים לאחרונה", אבל לי יש תחושה שעשית קצת יותר מ"לדבר" על ילדים.. לי יש הרגשה שחפרת לו במוח על התכניות שלך לעתיד,
על הילדים המתוקים שיהיו לכם, על השעון הביולוגי שלך, על גיל 30 המתדפק על דלתך, על האכזבה שלך מכך שהוא בעצם בן אנוש ולא חפיסת זרעים מהלכת.

אם הוא מגיע למצב שלא בא לו לעשות אתך סקס, כנראה שהוא מפחד..
ואם הוא מגיע למצב שהוא מפחד לעשות אתך סקס, כנראה שיש לו סיבה טובה. ואפילו מאד.

לדעתי יש 2 אופציות:

1. החבר שלך רואה בך אישה לחוצה וחפרנית, גילה שאת לא אינטיליגנטית ואחראית במיוחד (לאור חוסר ההבנה שלך שילדים זה הוצאה כלכלית ולא רק "הופ קטנטנים")
וכבר לא נמשך אלייך ב
. (ובינינו, מי יכול להאשים אותו?)

2. (האופציה שאני נוטה יותר לכיוונה) - החבר שלך מת מפחד, כי הוא קלט שאת מספיק פסיכית כדי לנסות לתחמן אותו לסקס שיגמר בהריון "מפתיע".

הוא מסביר לך במשך שנה שהוא רוצה להתייצב כלכלית ורק לאחר מכן להביא ילדים, אבל את ממשיכה לחפור ולחפור, לנדנד ולהציק,
ועכשיו הוא כבר אומר לך שהוא לא רוצה ילדים וזהו.. ואת עוד שואלת אם הוא מתכוון לזה?

את בהחלט יכולה לגרום למישהו לא לרצות להביא ילדים לעולם, תתחילי להירגע..
אין דבר יותר דוחה מאישה נואשת שאיבדה כל צלם הגיון רק כי החברות שלה ממליטות מסביבה.

סינדי6

New member
תודה

תודההה. צריכה פשוט להרגע ולשחרר את כל הענין הזה ומקווה שהסקס יחזור.

V i n a

New member
לא כפרע..

את צריכה לא רק לשחרר כדי שהסקס יחזור.
את צריכה גם להבין שתינוק זה לא רק יצור ורדרד וחמוד שיאהב אותך לנצח.
זו הוצאה כלכלית מאד משמעותית, ולא רק..

אם אין לך את הפרטנר הנכון, גידול ילדים יכול להיות קשה יותר משנדמה לך.
ממליצה לך לבדוק היטב עם מי את עומדת להביא ילדים לעולם, כי לא פחות חשוב מלהביא ילדים - חשוב עם מי מביאים אותם.
ממליצה לך גם לגדל קצת שכל ולפעול בהתאם למציאות שסביבך, ולא לפי הגחמות הילדותיות שלך.

כדאי, רצוי ומומלץ להתייצב כלכלית לפני שמביאים ילדים.
ולא לוקחים החלטות גורליות רק כדי להיות "כמו החברות" .... מה את בת 14?

באופן אישי, הייתי ממליצה לחבר שלך להיפטר ממך.. אלא אם מתאים לו לחיות עם אפקט-העדר.

למעלה