מבולבלת

BeProud3

New member
מבולבלת

אני לא ממש סגורה על עצמי בעניין הנטיות .
כל החיים שלי הייתי דלוקה על בנים , חשבתי על בנים והייתי כמו מכורה לחתיכים כזה..
אחרי זה שהייתי בכיתה ח' נמשכתי ממש ממש בקטנה למישהי בכיתה ט' אבל באותו הזמן הייתי מאוהבת במישהו..
כיתה ט' התחלתי להמשך לחברה שלי אבל זה היה ממש ברצינות ובאותו הזמן התאהבתי גם בבן ..
עכשיו השנה הזאת מאז המשיכה שלי לאותה החברה כבר הלך לי החשק לבנים לא נדלקתי על אף אחד מאז הייתה לי רק את המשיכה הזאת אליה..
עם בנים אני בוודאות מרגישה פחות בנוח בכל הקטע של המגע מאשר עם בנות , ואני יודעת את זה כי יצא לי לחוות כמה דברים עם אותה חברה שלי..
אז עכשיו אני מבולבלת כי אני יודעת שאני עדיין מסוגלת להידלק על בנים ואני כמובן רוצה ילדים משלי עם גבר נחמד שיאהב אותי
מצד שני אני מרגישה רצון להיות עם אישה בזוגיות של אהבה הדדית , במיוחד להיות עם אותה החברה שלי אך לצערי כנראה זה לא יהיה..
ולא גם לא בטוח שאני בי כי אני לא נמשכת לשני המינים בצורה שווה, בנות זה משיכה הרבה פחות חזקה בשבילי..
אז מה אני ?

Apikachu L

New member
רק את יכולה להחליט מי ומה את.

בכל מקרה, ביסקסואליות היא לא בהכרח משיכה שווה, היא יכולה להיות בעוצמה שונה, באופן שונה או בזמנים שונים. יש ביסקסואליות שנמשכות קצת לבנות והרבה לבנים. יש ביסקסואליות שנמשכות באופן אחד לבנות ובאופן אחר לבנים. ויש ביסקסואליות שנמשכות לבנות, בנים ועוד כל מיני מגדרים (זה כבר פאן במידה מסויימת). אני מצרפת לך כאן תמונה של המודל של קינסי, כאשר לפי המודל הלא מחייב הזה, ביסקסואליות נמצאת בכל מקום בין 1 ל5.
זה שאת כן או לא ביסקסואלית לא גוזר את הגורל שלך לגבי מי שתקימי או לא תקימי איתה/ו משפחה. זה בסדר להיות לא סגורה על עצמך ולא להגדיר את עצמך או לדחות את ההגדרה. זה בסדר לשנות אותה לגבי עצמך לפי איך שאת משתנה.
בהצלחה.

BeProud3

New member
אני חושבת שאני 1

אבל זה שאני נמשכת בעיקר לגברים וממש ממש טיפה לנשים אני חושבת שזה עושה אותי משהו ללא הגדרה מסויימת , כי אני לא יכולה להיות סטרייטית כשיש לי משיכה פיצפונת לנשים, והמשיכה הזאת לא מתבטאת בהתאהבויות או בהדלקויות אלא רק במשיכה קטנה אבל כמובן שזה תלוי למי ובאיזה סיטואציה..
יכול להיות שזה רק בגלל גיל ההתבגרות ורק הסקרנות

רק מצער אותי , שיש סטרייטים ויש לסביות הומואים וביסקסואלים .. לדעתי אם כולם היו נמשכים לכולם זה היה הרבה יותר פשוט , ופחות כאבי לב.. (מניסיון ממה שקורה לי עם חברה שלי

Apikachu L

New member
ממש לא חובה לשים על עצמך מספר

כמו שסובייט כאן אמר/ה, יש גם את המטריה הביסקסואלית שנחמד ואפשר להעזר גם בה (אם כי היא יותר למתקדמותים לדעתי)
כן, זה קצת מצער, אבל לדעתי יותר מצער שאין קבלה בין אנשים על כך שאנשים יכולים כן להמשך או לא להמשך למי שיוצא.
כאבי לב זה קשה ולא נעים, אבל לפעמים זה חלק מהחיים. אנחנו כאן כדי לתמוך.

את מוזמנת להשאר כאן בפורום בכיף.

sobeit88

New member
אם כולם היו נמשכים לכולם

היינו מוצאים סיבות אחרות לשנוא אחד את השני.
אז אין לנו ברירה אלא לנסות לקדם קבלה כוללנית של כולם לכולם. בהצלחה לנו.

sobeit88

New member

נשמע לי שאת בעיקר לחוצה.
את לא חייבת להחליט מה את ואם את כן רוצה להחליט מה את את לא חייבת להחליט עכשיו!
אני יודעת שזה מבלבל ומציק לא להיות לגמרי סגורה על העניינים האלה, אבל באמת שזה לא סוף העולם. אם תרצי הגדרה היא תגיע בסוף, בינתיים קחי לך זמן פשוט לזרום עם מה שאת מרגישה.
זה אולי נשמע לך כאילו הרצונות שלך סותרים, אבל הם לא. את יכולה להיות אמא לילדים משלך בזוגיות עם גבר, את יכולה להיות אמא לילדים משלך בזוגיות עם אישה, את יכולה לגדל ילדים משלך עם גבר ולהיות בזוגיות עם אישה במקביל, את יכולה להיות פוליאמורית, את יכולה להיות לפעמים ככה ולפעמים אחרת. את יכולה להיות מה שאת רוצה! זה לא או זה או זה.
להיות בי זה לא אומר בהכרח להימשך לשני מגדרים בצורה שווה (הרי יש יותר משני מגדרים!). יש בי שנמשכים ליותר משני מיגדרים, יש בי שנמשכים למגדר מסויים הרבה יותר מלמגדרים אחרים, יש בי שנמשכים למגדרים מסויימים ולאחרים בכלל לא, כל קומבינציה שאת יכולה לחשוב עליה קיימת. יש כל מני הגדרות לבי, כמו שאת יכולה למצוא במטרייה הביסקסואלית.
כולם יכולים להגיד לך מה הם חושבים שאת אבל רק את יכולה לדעת מה את באמת. בינתיים אני ממליצה לך להציץ באיגי ולקרוא קצת וויקיפדיה סתם בשביל לקבל קצת מידע.
וכמובן שאת מוזמנת להישאר כאן!

BeProud3

New member
היי

כמו שכתבתי בתגובה למעלה אני חושבת שזה באמת נובע בגלל שאני בגיל ההתבגרות , המון המון מהבנות שאני מהכירה אם זה מהשכבה שלי ובכלל בגיל הזה הן פעם כך ופעם כך להיות פולימארית זה אכן מעניין וכייפי , אך מצד אחר אני חושבת שזה יכול להיות לפעמים מדכא - להיות בזוגיות עם עוד שני אנשים למשל שנמשכים ואוהבים אחד את השני יותר מאשר אותי - העדפה שניה..
ואני באמת התעניינתי באיגי, אבל ללכת ממש לבקר שם מפחיד אותי .. אני פוחדת מאיך שהקרובים שלי יגיבו אם הם היו יודעים שאני הלכתי..
אני חושבת שעדיף לחכות מאשר להסיק מסקנות מיותרות

BeProud3

New member
אגב sobeit

תודה על המטריה הביסקסואלית .. היא עזרה לי להבין את עצמי בעצם

Bell4Ever

New member

אני אנסה לענות בנקודות...
בגיל צעיר, ואני בעיקר יכולה להעיד מעצמי, כמו שאת כתובת "מכורה לחתיכים" - המשיכה או מה שילדות\נערות מחשיבות כמשיכה היא יותר סביבתית, ופחות גופנית למרות שהיא בהחלט יכולה להרגיש ככה. יש לי סיפור טוב בשבילך, בגיל 13 החלטתי שאני דלוקה על מישהו מהכיתה בעיקר בגלל ששתי חברות שלי היו דלוקות עליו ואחת מהן אמרה אפילו שהיא אוהבת אותו. מיותר לציין שאני אחת הבהמות ובעוד שהן ישבו שנה על התחת ופנטזו על הבחור אני התחלתי לדבר איתו, ורק אחרי שאחת מהן התגלתה כאויבת אמיתית (אחחחח הנעורים) והשניה אמרה שהיא לא אוהבת אותו יותר (שקרנית אחרי זה היא הייתה איתו מלא שנים) הפכנו לחברים. מיותר לציין שאחרי חודשיים ככה נפרדנו, והיום אנחנו ידידים טובים ואני יכולה להגיד בלב שלם שמעולם לא נמשכתי אליו וגם היום הוא רחוק מלעשות לי את זה. וזה לא קשור לנטייה המינית שלי. בקיצור, דברים משתנים, והמוח שלנו מתפתח ויורה לכל הכיוונים וגם ההורמונים לא בדיוק מאוזנים אז זה הזמן לעשות חיים! בסוף זה נעצר ואת תפסיקי להיות מבולבלת.
"לא נדלקתי על אף אחד מאז..." - יש אנשים, בהם אני, שיכולים להעביר שנים בלי להדלק על אף אחד (אף אחד לא מדבר פה על משיכה) זה לא אומר שום דבר על הנטייה המינית.
"עם בנים אני בוודאות מרגישה פחות בנוח בכל הקטע של המגע מאשר עם בנות" - חדשות מדהימות בשבילך, יש סטרייטיות שנוח להן פי אלף יותר עם בנות ויש לסביות שהרבה יותר נוח להם עם בנים (ואולי בגלל זה, אין מתח ולחץ וכזה).
זה בסדר גמור (הכל בסדר גמור, כל עוד את לא פוגעת באף אחד) לא להמשך לשני המינים בצורה שווה, את לא צריכה לבחור בצד החזק שלך או לבחור צד בכלל, פשוט תהיי עם מי שנוח לך, בנים בנות למי אכפת? רק תהיי מאושרת, בכלל לא חשוב למי את נמשכת יותר מהמינים.

עכשיו אני מגיעה לנקודה חשובה, לא משנה מה תחליטי שאת, מה תגלי שאת, אם טוב לך יותר אם גברים, נשים, טרנסג'נדרים או אפילו להיות לבד עם 10 חתולים את תמיד תוכלי להביא ילדים (כל עוד את בריאה וזה) ועדיף פי אין-סוף להביא ילדים למשפחה שאוהבים בה אחד את השני מאשר למשפחה שבה יש אבא ואמא שהם שם רק כי ככה הם חושבים שמשפחה צריכה להראות. אל תכניסי את עצמך לסרטים לגבי נטייה מינית רק כי למדו אותך שנשים לא מביאות ילדים או מקימות משפחה אם אין איזה גבר בסביבה שיציל אותן מגורלן המר.

"אז מה את?" כרגיל, את את -
"לפעמים אני גדול
ולפעמים - קטן.
לפעמים אני גיבור
ולפעמים - פחדן.
לפעמים אני ביחד
לפעמים - לבד,
לפעמים אני באמצע
לפעמים - בצד

אבל אני תמיד נשאר אני
תמיד נשאר אני
תמיד נשאר
אני! "

**ומה נסגר לאחרונה?? למה אנשים ממהרים להתבגר? להחליט? אני פתאום מתחילה להבין כמה החיים שלי היום פנאן בלי כל הסרטים האלה...

BeProud3

New member
תשובה יפה

אבל לדעתי זה להיות עם מישהו שאוהבים- או לא להיות בכלל .
אני בהחלט חושבת שזוגיות עם בנות יותר מאתגרת , כיפית גם מבחינת המיניות וגם מבחינת הקשר עצמו..
ועכשיו שאני חושבת על עצמי בקשר כזה עושה לי רצון ענק להיות בזה..
אבל זה נראה לי כל כך מסובך להגיע לכזה קשר
מבחינת הלמצוא את המישהי הנכונה ולהגיע לבאמת אהבה הדדית משתי הצדדים ובעיקר ממני כי כמו שאמרתי אני נמשכת לבנות טיפה וייקח לי זמן לפתח רגשות חזקים כמובן אם זאת תהיה מישהי מתאימה..
כי מה כיף קשר בלי אהבה הדדית ?

חשבתי שהתחיל להיות לי קשר כזה .. בסוף זה נגמר בכאב לב ענק..

למעלה