מבולבלת ....

STELLA2525

New member
מבולבלת ....

היה לי חבר רציני כשנה וחודשיים זה החבר הראשון שלי הקשר הכי רציני הוא הראשון שלי בהכל , עבר שנה מאז שניפרדנו ואני עדיין לא מצליחה לשכוח אותו !
לפני כחודש הכרתי מישהווו שהכל קרה די מהר אחרי שבוע של הכירות נהיינו ביחד חשבתי שזה מה שיגרום לי לשכוח את האקס שלי ד ואחרי 4 ימים הבאתי לו קיימנו יחסי מין ואני פשוט נגעלת מעצמי אני מרגישה זולההה
חשוב לצייין שהוא גם יצא מקשר של שנתיים והוא לפעמים גם מדבר על האקסית וזה ממש מפריע לייי שאלתי אותו אם הוא מרגיש אליי משו הוא אומר שעדיין לא אבל הוא כן נמשך אליי והוא רוצה לקחת את הקשר למשו רציני והוא חושב שאם הזמן הוא כן יתאהב בי כי הוא אומר שלבנתיים כן הוא מתחיל לפתח אליי רגשות ... אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני נמשכת אליו והכל אבל מצד שני לא כזה כיף לנו ביחד כיאלו אין לנ ודברים משותפים ויש לנו אופי ממש שונה אחד מהשני !
כשאנחנו לא מדברים אני כולי בלחץ למה הוא לא שולח הודעות למה הוא לא מתקשר למה הוא לא מביא יחס אבל איך שהוא כן מדבר וכן מביא יחס אני לא כזה מרגישה אליו משו
לא יודעת מה לעשות : /

שלום

אל תמהרי למגע קרוב בלי אהבה מתאימה. צרי קשרים רק מתוך חיבה ואהבה והשקיעי בהם לאט, ואז יהיו טובים. צרי קשר עם כל מי שאת אוהבת או מחבבת.

Survivor Man

New member
תנשמי חמודה

שניכם לא במצב אידיאלי להכנס לקשר, מי יותר ומי פחות - את שעוד לא התגברת על האקס, והוא שרק יצא מקשר של שנתיים. באיזשהו מובן אתם ריבאונד האחד של השני.

תסבירי לי משהו, למה להכנס לזוגיות עם מישהו שאת לא מתחברת אליו, כשיש לך עדיין שדים מהעבר, וכשנקודת הפתיחה של שניכם בעייתית?

לא עדיף שתצאי עם מישהו שישכיח את האקס בבת אחת בכל המובנים? בלי בלבול, לחצים מיותרים ואי הבנות?

שנה היא די והותר כדי שהרגשות ייעלמו. מה שמשאיר אותו אצלך בתודעה היא הנוסטלגיה והערגה על קשר טוב שהסתיים באיבו. אם תמצאי מישהו שיתעלה עליו אין לי ספק שתשכחי אותו מהר מאוד.

STELLA2525

New member
איך שהתחלנו תקשר ...

איך שהתחלנו תקשרר הרגשתי וואו כיאלו אני מאווהבת ופגשתי תבנאדם הכי מושלם ... אבל אחרי ששכבתי איתו כ"כ מהר אני מרגישה שפתאום זה לא זה
אני נהנתי איתו מממשש בהרבה יותר ממה שנהנתי אם האקס שלי הרגשתי באותו שניה כיאלו אני בגן עדן אבלל פשוט אני מרגישה שלקחתי את זה מהר מדיי והוא כבר לא יצליח להתאהב בי כי נתתי לו מהר מדי והוא איבד את העניין ...

Survivor Man

New member
אז מה את עושה בעצם?

יוצרת נבואה שמגשימה את עצמה? אם את רוצה אותו אבל מתנהגת כאילו לא בא לך עליו יותר רק בגלל החשש שאולי שכבתם מוקדם מדי והוא יחשוב עלייך דברים רעים - לא נראה לך שהגישה שלך תגרום בדיוק לזה?

בכלל, הגישה שלך מאוד לא בריאה. תפסיקי להסיק מסקנות על סמך הכללות וסטריאוטיפים ותפסיקי לאכול סרטים על כל דבר.

STELLA2525

New member
הפחד הכי גדול שלי

שהוא נמצא איתי בקשר בשביל סקס וזהו ... הוא מדבר איתי הרבה על זהה בהודעות בטלפון אתמול אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר על זה הרבה והוא אמר שסבבה אין לו בעיה לא לדבר על זהה ובנתיים שנפסיק לעשות את זה אז הוא אמר בואי ניפגשש ואם תבואי אליי הביתה אז לא נעשה את זה יותר רק ניראה סרטים או משו וזהו ובתכלס אני התחלתי ראשונה אם השיחות האלה אז הוא אמר לי " את התחלת ראשונה אם השיחות גמרת לי להרגיש שזה בסדר לדבר איתך על זה ואז את מאשימה אותי "

such an angel

New member
היי

תראי, חברה שלי יצאה מקשר גם של חצי שנה בערך עם מישהו
ותוך חודשיים בערך שוב ניהיה לה חבר והם גם שכבו ישר.. משהו כמו אחריי שבועיים 3, אני גם אמרתי לה שמעי, יש מצב שהוא איתך רק בשביל זה ?
והיא כאילו תמיד אמרה לא לא מפתאום מה ישלך..
והיום, אני מכירה את הבנאדם טוב יותר ואני יודעת שהוא לא היה, והוא גם לא איתה רק בשביל הסקס..
תראי מה הולך עם זה, לא בטוח שהוא איתך רק בגלל זה ורק בשביל זה..
והנה הוא אמר לך "בואי אליי ולא נעשה את זה נראה סרטים........."
אם זה לא היה מוצא חן בעייניו מה שאמרת לו הוא היה מתנהג אחרת ..
תראי מה הולך בשבועות הקרובים..אם את רואה שהוא ממשיך לרמוז לך, ולהגיד לך דברים שקשורים לעניין..
או שתוותרי על הקשר כמו שהציעו לך פה, או שתדברי ותבהירי לי מה את באמת חושבת ומרגישה..

וכמו שאמרו לך פה
תסבירי לי משהו, למה להכנס לזוגיות עם מישהו שאת לא מתחברת אליו, כשיש לך עדיין שדים מהעבר, וכשנקודת הפתיחה של שניכם בעייתית?

לא עדיף שתצאי עם מישהו שישכיח את האקס בבת אחת בכל המובנים? בלי בלבול, לחצים מיותרים ואי הבנות?

הוא הכי צודק בעולם.. באמת תחשבי על הקשר הזה שוב, ותראי גם מה הולך איתו בשבועות הקרובים..
ויהיה בסדר :]

STELLA2525

New member
אתמול דיברתי איתו ממש לעומק על כל העניין הזה

אמרתי לו שאני חושבת שהוא איתי רק בשביל סקס ולא מתאים לילהיות אם בחור שרוצה אותי רק בשביל דבר אחד אז הוא אמר ככה : " אם עשינו את זה אז כבר יש לי רגשות כי כמה הזדמניות היו לי אם בנות אחרות ולא רצתי וככה הייתי אומר , גם לאקסית שלי הייתי אומר שאני רוצה אותה אז מה רק בשביל זה ? כי הייתי נמשך אליה ורצתי שהיא תדע שהיא מושכת אותי שהיא מיוחדת ועכשיו את מיוחדת כי את עושה לי את זה וכל השאר לא וכל מה שאמרתי זה נכון אני לא פותח תמכנס לפני כל מי שפותחת לי רגליים ואיתך רצתי לעשות את זה ואת חושבת שאני לא מרגיש אלייך כלום ? זה כבר מעליב אותי שאת חושבת ככה ואת יודעת מה הכי גרוע שאם זאת לא היית את הייתי כבר ממזמן שולח אותה רחוק אבל אני יושב עכשיו אם דמעות בעיינים אני עוד פעם נקשר כשנפרדתי ממנה הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא יקשר לאף אחת ככה ואני עוד פעם עושה את אותה טעות ...

wonderwoman7

New member
תשמעי אני לא יודעת בת כמה את

אבל את נשמעת צעירה. יש לנו נטיה להשוות כל אחד לאקס המיתולוגי שלנו לפעמים וזה לא נכון לעשות.
לגבי סוגיית הסקס עם החבר החדש, אני חושבת שאם את חושבת שעשית טעות ואת כבר לא מרגישה שלמה עם זה את צריכה להפסיק עם זה מידי. את לא צריכה להיות במקום שלא נעים לך להיות בו.
תני לעצמך זמן לסגור מעגל עם האקס ורק כשתרגישי שזה נכון תמשיכי הלאה לקשר הבריא הבא.
אני מצרפת לך כתבה על אקס מיתולוגי תקראי זה מעניין ויכול לעזור לך :)
מאחלת לך שתרגשי אוהבת ונאהבת שוב בקרוב! אמן!

such an angel

New member
את מכירה אותו

תראי, את מכירה אותו לא אני ולא אף אחד אחר בפורם הזה, ממה שכתבת פה אני לא יודעת מה להגיד לך ממש כי בתכלס, כל בחור יכול להגיד את זה..אבל רק את יכולה לדעת אם הוא באמת באמת התכוון למה שהוא אמר או ש..סתם אמר מה שנראה לו נכון לאותו הרגע..
ואני לא יכולה להגיד לך שקרן או סתם ממציא כי אני לא מכירה, אבל את באמת יכולה לדעת..
אני מציעה לך שתקשיבי לכל העצות שנתנו לך פה, כי הן טובות מאוד! במיוחד בעצה האחרונה שנתנו לך פה..( שכחתי את השם שלה)
תקראי הכל, ותחשבי עם עצמך מה מתאים לך כרגע, ומה את רוצה כרגע, ולא להיות איתי רק כי את רוצה להתגבר על האקס..
יהיה בסדר..
בהצלחה לך בכל מקרה עם מה שתבחרי !

LIRON4141

New member

רק אוסיף שזה לוקח זמן,זה לא מידיי,לא בטוח שכשתפגוש מישהו מתאים ישר הוא ישכיח ממנה את האקס..באופן אוטומטי,זה תהליך..,שגם היא שותפה לו כמובן,
בכל אופן הבחור העכשווי שלה לא מתאים לה.

LIRON4141

New member
לאט לאט..

זה שאת פועלת באופן מהר..לא אומר שתשכחי את האקס באותו אופן.. ואת רואה את זה. אל תעשי דברים בחיפזון,
כפי שעשית עם הבחור.
זה לא חכם,
התוצאה היא שאת נגעלת מעצמך,ואת מרגישה זולה,כי זרמת מהר מידיי,תחשבי לפני שאת פועלת,את יכולה לבקר את עצמך על כך,אך תוודאי שזו תהיה ביקורת בונה,
עשית טעות שגרמה לך להרגיש רע..מה עכשיו?..
את נמשכת אל הבחור..לא נשמע שיש הרה מעבר,לאכזה כיף לכם ביחד,אין לכם דברים משותפים,אתם נורא שונים,את אומרת את הכל,נשמע שאת יודעת מה לעשות,הסקת את כל זה מההיכרות שלך איתו,את נמשכת אליו!..נראה לי שזה מה שמבלבל אותך..
את רוצה נורא להכיר מישהו..בא לך לשכוח מהאקס..הכרת מישהו לא אידיאלי..אבל יש ביניכם משיכה וזה מטעה..,משיכה היא מטריפה,אבל היא גם הרסנית כאש!..
אני חושבת שאת מעוניינת כמו כל בחורה בגבר שתהיה ביניכם כימיה טובה,שתהנו ביחד,שתוכלו לתת אחד לשני אהבה אמיתית,וממש לא נשמע שזה המקרה הזה.
-את בלחץ כשהוא לא מתקשר..ושהוא לא שולח הודעות כי היה ביניכם מגע מסויים..זה משהו אינטימי ועמוק,
א חושבת שאת פוחדת להרגיש לא רצויה אחרי שהגעתם למגע שכזה.
חוקי המשיכה..כשהוא לא מביא יחס את רוצה בזה..כשהוא מביא את לא רוצה.. .
אין ביניכם משהו אמיתי ונכון,
אני חושבת שאת צריכה לחתוך..,כי מה הטעם להמשיך?!
ופעם הבאה ללכת בצעדים קטנים יותר..
,אני לא יודעת באילו יחסים את נמצאת עם האקס לך אם בכלל,אבל אם החלטת שזה שייך לעבר..תתחילי להפנים את זה ולעבוד על עצמך,תשלימי עם זה שזה היה בעבר ושזה לא יחזור ותהיי פתוחה להכרויות חדשות,תשאירי את האקס בצד,תעשי מאמץ והשתדלות.
בהצלחה רבה.

Megie

New member
הכל בסדר

תנשמי עמוק..
זה ברור שאת מפחדת, בתת מודע שלך את יודעת איך זה להפגע וכמה קשה להתגבר על פגיעה, זה הגיוני שהאקס עדיין בלב במיוחד כשהוא הגבר הראשון שחווית..
לגבי הנוכחי, תתני לו את המרחב שלו, עם הלחץ שלך את עלולה רק להפחיד ולהרחיק אותו.. תתני זמן לקשר, תעבדו עליו לאט ותבנו אותו.. אם זה לא ילך-אז תמצאי מישהו חדש..לא סוף העולם.. יחסים אינטימיים זה חלק מזה ואין לך מה להרגיש זולה בגללם, במיוחד שלא נראה שהבחור לא מעריך אותך וגם הוא רואה את כל מה שקרה כדבר טבעי והגיוני...

לאט לאט

את תראי שהכל בסופו של דבר יסתדר

STELLA2525

New member
אני מבינה מיום ליום שאני נקשרת אליו יותר

ודווקאאא נהיה לי יותר כיף איתו בימים האחרונים החלטתי שאני כן רוצה לנסותת יהיה מה שיהיה אולי באמת אני יצליח להתאהב בו אם הזמן ...
דווקא מכל הבחורים שהכרתי עד עכשיו אם אף אחד לא היה לי את מה שיש לי איתו אני הייתי שנה לבדדד מאז שניפרדתי מהאקס שלי ואם אף אחד לא היהלי את מה שיש לי איתו
הבנאדם כן מעריך אותי כן מכבד אותיי והוא ניראה באמת רציני ...

טוב מאד

מההודעות שלך, ומבלי שאכיר את הבחור, נשמע שיש לך מישהו רציני.
בחור שהיה בקשר עם מישהי שנתיים - זה לא טיפוס שמחפש סקס.
בחור שאחרי שאת אומרת לו שאת רוצה זמן ולא לקפוץ - אינו מחפש סקס.
הוא רוצה את מה שאת רוצה - התאוששות מכאבי העבר, ויצירת קשר חדש, שלא יהיה כקודמו.
עכשיו, שהבחור מראה הערכה וכבוד ורצינות - מה לבך אומר כעת?

yahid26

New member
מבולבלת

שלום למבולבלת,
איני מבין למה חושבת שאת זולה את נשמעת בחורה רצינית תני לזמן לעשות את שלו זה לא פשוט אחרי שנה+ זה כמו בית ספר או עבודה שמחליפים אנו לא מסתגלים בקלות לוקח זמן ונהיה טוב בסוף תני צאנס זה עשוי לעבוד, בקשר לתחושותיך הרי בעצמך אמרת ש"הראשון" היה ראשון בכל ! זה ישאר אצלך לכל החיים חביבתי תמשיכי הלאה עם החדש ותשקיעי ויהיה טוב, יום טוב לך http://www.timg.co.il/tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה