מבולבלת

מבולבלת

אני יוצאת עם מישהו חודש וחצי חודשיים
פגשתי אותו בדיוק איך שנפרד מהאקסית שלו
הבנתי שזה לא היה פרידה נעימה והיא בגדה בו
ראיתי התכתבות שלהם
ולפני שפגשתי אותו הוא אמר שהוא מצטער שהם נפרדו ושהוא מתגעגע
ישר התחרטתי שבכלל הסתכלתי
עכשיו אני מבולבלת לא יודעת מה אני מרגישה וקצת מבואסת מההודעות האלה
הוא השאיר אותה אצלו בפייסבוק ויש להם תמונות משותפות
האם יש בסיס להרגשה המבואסת שלי?

Megie

New member
בוקר טוב לך

ברור שיש בסיס, פיתחת רגש, ניקשרת..
אני מציעה לך למחוק אותו אם את מפחדת שלראות אותו עלול לפגוע בך..
תתני לזמן לעשותל את שלו ולאט תראי שאת שוכחת אותו..

הבנתם לא נכון

הוא לא אמר לי פיזית
ראיתי שיחה שלהם לפני שהתחלתי לצאת איתו
להפך,הוא אמר לי התגבר עליה
סתם צצו לי אחרי זה חששות...

Disappointed1

New member
כתבת בעצמך את הבסיס לתחושת המועקה

המוצדקת שמלווה אותך. בכל מערכת יחסים, גם אם היא לא רומנטית ולא זוגית (בעבודה, במשפחה, וכל סוג אחר של מערכת יחסים), תמיד כאשר מסתבר שיש איום על מערכת היחסים, אז האיום יעורר תחושת ביאוס וייאוש ופחד.
הגעגועים שלו לאקסית שלו הם ביטוי מובהק לכך שהבחור עדיין מאוהב בבחורה, והוא הבהיר לך את זה כבר בתחילת הקשר ביניכם, ובכל זאת בחרת להתעלם מכך. אני מקווה בשבילך, שלא התעלמת כי נמשכת לבחור "קשה להשגה". אני מרגיש את הרגש שלך ויודע שזה קשה כאשר אוהבים בנאדם שלא אוהב אותך. את מרגישה שהוא אוהב את האקסית שלו ולא אותך, וכיוון שאת אוהבת אותו (וחבל שזה בגלל המשיכה לאדם תפוס רגשית למישהי אחרת כפי שהראה לך כבר בתחילת הקשר ביניכם) אז מובן שזה קשה לך מאוד לאהוב חד צדדית בנאדם שלא מעריך את זה ומעביר את אהבתו מהאקסית שלו אליך.
אני מתאר לעצמי שניסית לנחם אותו, שהעמדת את עצמך מול בניסיונות תמיכה ומתן פירגון לו, והוא בתמורה נתן לך להרגיש מנוצחת בהביאך להרגיש שאת נמצאת רגשית אצלו בתחרות עם האקסית שלו, ולדעתי גם אם לא התכוון לכך (וברור שהוא לא עשה ועושה את זה בכוונה לפגוע בך נפשית), זו פגיעה נפשית שהבסיס שלה הוא גרימת מוות חברתי של הנפש שלך שהשורש של הבסיס הזה הוא מתן תחושה שהוא דוחה אותך ובוחר את האקסית שלו. ואני יודע שזה לא כך נאמר, אבל התת מודע שלנו מפרש בדיוק כך את הדברים גם אם לא נסכים לניסוח שלהם. מצטער, אבל לדעתי, בניגוד להודעות של בחורות אחרות בפורום, במקרה שלך הייתי מציע לך לנטוש את הבנאדם הזה, למחוק את המספר טלפון שלו ולהשאיר לו רק הודעה אחת וממך והיא "תשמע, אתה עדיין אוהב את האקסית שלך. אני מאחלת כל טוב שתצליח להשיג אותה מכל הלב, ואני בוחרת להפסיק את הקשר שלך ולהכיר בנאדם שיאהב אותי ואם אתה מרגיש כבוד אלי ואכפתי אלי אז תאחל לי בהצלחה כמו שאני מאחלת לך בהצלחה בהשגת האקסית שאת כל כך רוצה להחזיר לחייך".

ומכאן, את ממשיכה הלאה, וכאשר את מזהה בבנאדם שהוא אוהב בחורה אחרת (אקסית שלו למשל), אל תכניסי את עצמך לקשר כזה, ותדאגי לבדוק את זה כבר בהתחלה מבלי להשקיע שום פגישה לפני שאת מבררת את זה.

בהצלחה ! אני איתך בתחושת האכזבה ! שימי לב שהכינוי שלי הוא אכזבה כי אני בדיוק במצב שלך מאוכזב ממישהי שאני אוהב ולא מחזירה לי אהבה ועדיין אוהב אותה חזק וקשה לי להמשיך הלאה.
מאחל לך שיהיה לך את הכוחות להמשיך הלאה.
חג שמח !

למעלה