מבולבלת

מבולבלת

שלום לכולם, חייבת התייעצות ופורקן, לפני 3 וחצי חודשים הכרתי בחור באתר הכרויות. שנינו גרושים עם ילדים, פחות או יותר באותם גילאים. שנינו אחרי מערכת שנייה של שנתיים וחצי.. מהרגע הראשון הרגשנו חיבור מיוחד, יצאנו מס' פעמים לפני שהגענו למיטה, ועוד מס' פעמים עד שהבאתי אותו הביתה שיכיר את הילדים, הכל היה נראה ורוד, האהבה הלכה והתחזקה, שנינו הרגשנו שזכינו.. כל בוקר הייתי מתעוררת ומוצאת שירים שהוא הקדיש לי על הקיר בפייס, סטטוסים יפים עם גילויי אהבה, אהבנו בטירוף, הפגשנו את הילדים והיה חיבור מושלם בניהם, ההורים שלו הזמינו אותי לארוחת שבת.. אמא שלו התאהבה בי .. החמיאה לי, ההורים שלי בעקבות זאת גם הזמינו אותו ואת ילדיו לשבת והכל היה נראה נפלא. בזמן זה הוא פוטר מעבודותו, חתם חודש, התחיל לעבוד למשך חודש ואז הציעו לו משרת חלומות.. מה שהוא תמיד רצה, באותו יום הוא שלח לי הודעה מרגשת בה הוא אומר לי כמה הוא מאושר שהחיים מסתדרים לו, האהבה והזוגיות שלנו, העבודה, והילדים שלו שהתאהבו בי והילדים שלי שהתאהבו בו.. שבת שעברה היינו ביחד לבד (הילדים אצל האבא) עברה אחלה שבת אבל הרגשתי שהוא קצת טרוד.. ביום ראשון הוא התחיל לעבוד. פרגנתי לו, איחלתי הצלחה ולא התקשרתי כדי לא להפריע.. בין לבין הוא סימס לי שזה מקום ענק וכמה צריך ללמוד וכו'.. ביום שני כבר התחלתי להרגיש משהו רע קורה.. הוא אמר שלא יגיע לבקר וזה היה נראה לי נורמלי.. הוא גר מרחק של שעה.. הוא צריך להתחיל את היום ב-5 בבוקר עקב נסיבות מסויימות.. ההודעות ששלח היו יותר קרות, הרגשתי אבודה.. הוא התחמק מלדבר, אמר שהוא עייף והלך לישון מוקדם, למחרת כתבתי לו הודעת אהבה ופעם ראשונה הוא לא ענה לי. באותו יום הוא התקשר בפעם הראשונה ב-18 בערב.. אמר שהיה יום עמוס מאוד וסליחה שלא ענה והיה נשמע מאוד מרוחק וקר... שאלתי אותו אתה מוכן להגיד לי מה קורה כי אני מרגישה שמשהו לא בסדר.. והוא התחיל להגיד שהוא נורא עמוס ונורא טרוד,והוא לא מצליח להתמיד בקשר.. הרגשתי ששומטים לי את הקרקע מתחת לרגליים.. נהיו לי צמרמורות בצוואר.. מה רגע מה קורה???? ביקשתי להיפגש והוא אמר שישמח.. נפגשנו בערב.. הוא נראה שבור.. אמר לי שהוא ממש אוהב אותי ועומד מאחורי כל מילה שהוא אמר, אבל שהוא צריך קצת הפסקה ושנראה לו שזה ייקח זמן..שהוא מרגיש עמוס, הרבה חומר ללמוד בעבודה.. והוא צריך להיות צמוד למנהל הישיר שלו במשך השבועיים הקרובים ושלא יהיה זמן לדבר ולהיפגש. ושהוא לא רוצה לפגוע בי אבל מרגיש שהוא חייב את זה עכשיו.. וכל הזמן הוא מנשק אותי ומחבק ( אבל לא בצורה מינית) ישבנו שעות ככה, שהוא מדבר ומנסה להרגיע, אני אמרתי לו שזה בסדר מבחינתי, לקחת ספייס... רק לדעת שזה לא נגמר, הרי דיברנו על מגורים משותפים והיינו בשיא האהבה.. בחיים לא קרה לי דבר כזה.. הוא אמר שהוא בטוח שזה רק העבודה והבטיח שזה לא קשור לאקסית שלו או למשהו בי או ביחסים בנינו. הוא הבטיח ונשבע שהוא עדיין אוהב מאוד.. מאז ( זה היה ביום שלישי 14/12) הוא ממשיך לשלוח הודעות בוקר טוב.. מתקשר אחרי העבודה, ולפעמים עוד כמה הודעות קטנות בערב, על עידכונים שונים.. הוא נשמע קר אך נעים.. מתעניין באמת במצבי וכאלה.. לא מדבר מילה על האהבה או געגועים.. ממש מוזר אני נקרעתתתתתתתתת!! מה זה הדבר הזה? זה יכול להיות אמיתי? הוא באמת עדיין אוהב? אני לא מבינה.. כיצד עליי להתנהג?? לבינתיים אני לא יוצרת קשר טלפוני.. הודעה או שתיים ביום.. אני סבלנית וסובלנית.. אבל פעם אחת ביקשתי או אלי אפשר לומר התחננתי אליו שלא יישמע כל כך זר וקר למרות המצב... עצות? מישהו?

היי ...

אם הייתם בשלב אחר בחיים, הייתי אומרת לך שאולי הוא לא רציני וכדומה , במקרה שלכם, זה נראה קצת אחרת. תמיד אני אומרת, שמילים הן חסרות משמעות אם אין מעשים מאחוריהן, אצלכם בנוסף למילים זה היו מעשים, הפגשתם את הילדים, ההורים, אלה צעדים משמעותיים שלא עושים אם לא מתכוונים אליהם, ולכן לדעתי תהיי סבלנית עוד קצת . אולי באמת העבודה תובענית ולכן עכשיו הוא מתקשה להעניק לך את תשומת הלב שהיתה קודם, זה הגיוני. אולי פשוט הוא צריך זמן הסתגלות למצב החדש, זה לא קל להסתדר במקומות עבודה. הוא לא נעלם לחלוטין, עדיין הוא יוצר קשר... כך שלדעתי פשוט תהיי סבלנית מעט, לראות אם משהו משתנה ומתפתח, עם זאת, הסבלנות שלך לא צריכה להיות נצחית. לא מגיע לך להשאר בצל , ממתינה זמן ארוך עד אשר הוא ייזכר קשר זוגי מהו, ופה את תצטרכי להפנים שאם כלום לא משתנה בשבועות הקרובים, פשוט תזמי את שיחה גלויה, תאמרי מה שעל ליבך, ואם יש צורך, פשוט תמשיכי הלאה את חייך.

כל מה שלימור ענתה לך + לשים גבולות, להגדיר לעצמך שאת מוכנה לבדוק איך הוא מתאקלם בעבודה החדשה בפרק זמן של X ימים/שבועות כי את צריכה גם לשמור על עצמך. זיכרו: לעולם לא תוכלו לדעת כיצד עלולות המילים שלכם להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

למעלה