מבולבלת

• פותח הנושא bg23
  • פורסם בתאריך

bg23

New member
מבולבלת

שלום לכולם.אני חדשה פה וקצת חוששת אבל נדמה לי שזה המקום היחיד בו אוכל להגיד את מה שאני מרגישה ואף לקבל עצות... אני בת 23 ויש לי חבר 6 שנים,שהוא אדם מקסים ופרטנר לחיים אבל הבעיה היא שהסקס איתו גרוע! אני אוהבת את הבין אדם שבו,אבל לא נהנת איתו במיטה לא נמשכת אליו לא אוהבת את המגע שלו בי (ראוי לציין שהוא רזה מאוד וזה גם מפריע לי).האמת שזה התחיל בשנתיים האחרונה וזה מאוד מתסכל אותי כי זה משפיע על היחסים לא ישירות אלא בדרך אגב אני מוציאה עליו עצבים בגלל זה... אני מאוד אוהבת אותו ואני לא יודעת מה לעשות ,אני מודעת לזה שסקס זה חלק בלתי נפרד מהזוגויות ואני לא רוצה להגיע למצב של בגידה.אני לא יכולה לבוא ולהגיד לו אתה דוחה אותי ולהיפרד ממנו בגלל זה,אני לא רוצה לאבד אותו:(

גארוטה

New member
מה שהיה טוב בשבילך

לפני 6 שנים, כשהיית בת 17 בלבד לא בהכרח טוב בשבילך היום כשאת בת 23 ויודעת היום את מה שלא ידעת אז... כשהסקס גרוע הזוגיות נמצאת על קצה המדרון, אצלך המצב נורא יותר, את גם לא נהנית איתו, גם לא נמשכת אליו והנורא ביותר לא אוהבת את המגע שלו. אם המילה בגידה עלתה כבר על דל שפתייך כנראה שהיא לא תאחר לבוא ואז רוב הסיכויים שתאבדי אותו רק לא בדרך הנאותה.

bg23

New member
מילים כדורבנן

אתה כ"כ צודק שזה מפחיד אותי.כי אני לא רוצה לסיים את הקשר איתו אני באמת אוהבת אותו והוא ממש מתאים לי כפרטנר.איך אוכל לשפר את המצב?

נומלה

New member
יש המון ספרות "מקצועית"

נסו ביחד לשפר ולתרגל ולנסות דברים חדשים. בקשר ל"רזה מידי" תאכילי אותו אולי זה יעזור

czar

New member
אני לא הייתי מבזבז זמן על נסיונות שרק

ידחו את הקץ לצערי

czar

New member
סרק סרק

דביל אני לפעמים

BlackUnicorn

New member
השאלה בעיניי היא האם הבעיה היא משהו

שניתן לתיקון ע"י עבודה יחדיו, או לא. הרי את אומרת שבעבר כן היה לכם טוב יחד. באותה מידה יכול להיות שתפגשי מחר מישהו, ולא תאהבי את איך שהוא יראה 10 שנים אח"כ עם הכרס, הקרחת או לא יודעת מה. אם יש לכם תקשורת טובה ומערכת יחסים טובה, שווה לנסות לעבוד על זה. האם דיברת איתו על הנושא? שקלתם ללכת לסקסולוג? 6 שנים לא הולכות ברגל, למרות שאת רק בת 23. לדעתי, תנסו לפתור את זה, ואם לא - להגיד יפה שלום.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני עם הצאר...

בגילך הצעיר, המשיכה המינית, או יותר נכון, היעדרה, אינם "תקלה" שצריך לתקן במוסך, או אצל סקסולוג. אני רואה בזה סימן מובהק שאתם לא צריכים להיות יחד. אם תהיי כנה עם עצמך, תראי שהדבר העיקרי שמחזיק אותך צמודה אליו הוא הקויש לפגוע בו, להגיד לו את האמת, ובכך - לקלקל את הדימוי העצמי שלך של "בן אדם טוב ואוהב" לדימוי שלילי ביעינך של "בוגדת, נוטשת" ושאר מלים קשות. ה השלב שבו צריך להתבגר ולהבין שהאהבה לגבר הזה פרחה מהחלון, באופן סופי, לפני שנתיים. ברגע שנגמרה לך המשיכה המינית, זו הייתה דרכו של הגוף לומר למח שלך (שלא היה פנוי לשמוע, וגם היום לא כל כך פנוי), שזה נגמר. את יכולה לרוץ ולהתחתן איתו, ולעשות גם שני ילדים, בתקווה שזה ידביק אותכם יחד. וזה אכן ידביק. ורגשות החברות, הקירבה, הידידות והמסיורת רק יגדלו - בד בבד עם הרעב לרומנטיקה אמיתית, למיניות, ליצריות. אתם תנחמו זה את זו, והנחמה ההדדית תקשור אותכם לקשר שביסודו הוא אומלל. כל זה לא נחוץ. לבחור בזה תהיה בחירה עקומה - שהרבה עשו אותה לפניכם. בחירה לגיטימית, אבל אני, לבת שלי, הייתי מייעץ לא לעשות אותה. וזה מה שאני מייעץ גם לך. עדיף שתקני רבה טישו, תעבור שבוע שבועיים קשים, אבל אחר כך יהיו חיים חדשים. אבדן של אהבה ראשונה הוא טראגי, ללא ספק. גם לי הייתה אהבה כזו, וגם לי היא נגמרה. אני יודע שזה לא פשוט, וכשנמצאים שם, מייאש ומוציא את החשק לחיות. אבל לא להכיר במה שקרה, לא יחזיר את המצב לקדמותו.

bg23

New member
...........

כל מילה מיותרת.אתה צודק ואלו דברים שעברו במוחי רק שהתכחשתי אליהם,הדבר שמחזיק אותי איתו כנראה זה הפחד לא למצוא משהו יותר טוב כי באמת הוא הכי טוב שיש בתור בן אדם...תראה האמת זה די מורכב קשה לפרק מערכת זוגית של 6 שנים...

bg23

New member
תודה

וגם המון תודה לכולם על העצות אבל איך אומרים "קל לדבר קשה לבצע" אני מקווה לטוב

seeyou

New member
"אני בת 23 ויש לי חבר 6 שנים"../images/Emo12.gif?

"הוא אדם מקסים ופרטנר לחיים אבל הבעיה היא שהסקס איתו גרוע!"
"אני אוהבת את הבן אדם שבו,
אבל לא נהנת איתו במיטה
לא נמשכת אליו
לא אוהבת את המגע שלו בי ".
..... מה שאני לא מבין למה בגיל את מערבבת את ה"חברות" עם סקס.
תשמרי אותו כ"חבר" ותחפשי לעצמך יזיז. אין סיכוי למצוא את כול הדברים ביחד אצל גבר אחד הרי בהתחלה אני מניח שכן היה לך טוב גם בסקס אחרת את "מזוכיסטית" - לסבול 6 שנים עם גבר "רזה" מבלי להינות. ...."אני לא רוצה לאבד אותו"
לדעתי את יבדת אותו מזמן אי אפשר להחזיר את הגלגל אפילו אם תכניסי אותו לתוכנית השמנה
הילדה שהיתה בגיל 17 לא דומה ל"אישה" של גיל 23-והעתיד עוד ליפניך ישנם אנשים שלא מסוגלים להיות בזוגיות להרבה שנים
יוסי

אייבורי

New member
מה בדיוק הבילבול ?

במקום לבגוד תפרדו. את יכולה להמשיך לאהוב את האדם שבו אבל לא כבת זוג.

adam33

New member
../images/Emo10.gif

לצערי אני מבין אותך. בעבר היתה לי מישהי שהשילה מעצמה המון קילוגרמים ופתאום ראיתי אותה באופן שונה מאוד. אנחנו אוהבים ברגע הראשון מה שאנו רואים ולכן קשה לנו להתרגל למישהו אחר. הבעיה היא שלפעמים אנו פתאום מבינים שמה שאנחנו לכאורה רואים זה לא מה שעושה לנו את זה. להגיד לו שיעלה במשקל? קשה לי לחשוב שהוא יסכים.. לפי דעתי הפתרון אמור להיות יותר בצורה אחרת.. אוליי לנסות להכיר את הגוף שלו יותר בלילה למשל בכדי לבודד את האור שכל כך מראה את הצדדים הפחות חזקים שלו..אוליי קצת לשתות משהו..אוליי בכלל להבין קודם לעצמך מה באמת חשוב לך..

למעלה