מבולבלת

דפידפי

New member
מבולבלת

היי אני נשואה 9 שנים שתי ילדים !!! חושבת על גרושים כבר שנתיים אך עדיין לא עשיתי זאת מבחינתי הקשר מיצה את עצמו והפסקתי לאהוב אותו. בעלי טוען שהוא יכול להחזיר את אהבתי אליו אך אהבתי לא חוזרת שום רגש לא חוזר אלא להפך יותר ויותר מתרחקת שזה כבר לא בשליטתי יש לי קושי לסיים את הקשר הזה כי אני לא רוצה לפגוע בו ובטח לא בילדים . אני מרגישה שאני חיה איתו מברירת מחדל יש לציין שאני בת 30 התחתנתי צעירה מאוד והנשואים שלנו לא בדיוק מה שרציתי! איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה? האם אני אצליח לאהוב אותו בחזרה?
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
מאז חרב בית המקדש, הנבואה ניתנה לשוטים

האם תצליחי לאהוב אותו בחזרה? לא יודע. האם זה משהו שהיית רוצה שיקרה? אם את רוצה שזה יקרה, או לפחות מוכנה לזה, אבל באמת, אז לפחות יש סיכוי. טיפול זוגי יכול לעזור במצב כזה. אם בסתר ליבך את לא רוצה, לא צריך להיות נביא וגם לא שוטה כדי לדעת שזה לא יקרה. לגבי גירושין: זאת אכן פגיעה בו. אין ספק בזה. הזאלה תהיה מה עדיף לך: פגיעה בו או פגיעה בעצמך. לגבי פגיעה בילדים: גירושין פוגעים בילדים, אבל הורים שחיים יחד בסבל וללא אהבה פוגעים בהם הרבה יותר, פגיעה לטווח ארוך. אז אם את לא מאמינה בקשר הזה, טובת הילדים היא שתפרדו.
 

דפידפי

New member
אני שמחה לשמוע

הלוואי והייתי מאמינה שאני יכולה לחזור לאהוב אותו ולכבד אותו זה נראה לי כמו חלום ולא מציאותי ! כנראה שהזכרונות מהקשר הזה קשים מידי היום הוא מודה על טעיות. .אבל אני לא מבינה למה קשה לי לעשות את הצעד הזה .אני מגיעה ממשפחה מכובדת ההורים שלי היו נשואים 45 שנה .והוא מגיע ממשפחה של הורים גרושים .תודה על עזרתך אני שמחה לשמוע שהצעד על גרושין יפגע בילדים פחות ! הם בני 8 ו6 תודה רבה.
 

czar

New member
האם הייתה סיבה נוספת

לכך שהפסקת לאהוב אותו? אולי צד ג' כלשהו?
 
דפידפי אני המומה מהמשפט שלך

"אני ממשפחה מכובדת.... הוריו גרושים" . האם מי שהתגרש אינו מכובד? קשה לי להאמין שבימינו כאשר כשלושים אחוז מהזוגות מתגרשים עוד יש מי שחושבים כמוך. אם תתגרשי אז כבר לא תהיי ממשפחה מכובדת? ילדייך לא יהיו ממשפחה מכובדת? מאיפה השטויות האלה? אני חושבת שמחשבות כאלה מובילות אותך למקום שהגעת.
 

czar

New member
מאד מאד נכון

אם כך גם אני משפחה לא מכובדת כי התגרשתי....
 

גארוטה

New member
אולי כדי שתצליחי לצאת

מהמבוי הסתום הזה תנסי להסביר למה את מתכוונת כשאת אומרת "הנשואים שלנו לא בדיוק מה שרציתי!" מה רצית? למה ציפית? ומה קיבלת? ובעיקר, איפה החלק שלך בכך שהנשואים שלך לא הצליחו כפי שקיווית? הרי אף אחד לא באמת מקבל את מה שהוא ציפה בדיוק מהחיים ובכלל,אבל האם זו סיבה מספקת לקום וללכת במקום לעשות עבודה רצינית ואחראית שיכולה לשפר ולתקן, לא ממקום של ציפיה ותקווה וחלום אלא ממקום של עשייה כדי שציפיה והתקווה והחלום אכן יתממשו.
 
הוא אומר שיכול להחזיר

את אהבתך ? זה נשמע כמו מישהו שרוצה לעבוד על הקשר. חכי עוד קצת. תוציאי מהראש את המחשבות השליליות ותני עוד צ'אנס. הכל בשליטתך, רק שאת צריכה לעבוד על הקשר. תלכו לטיפול אבל את חייבת ראש פתוח... לפעמים אנחנו לא אוהבים את ההתנהגות של הבן זוג ונדמה כאילו הפסקנו לאהוב אותו.. וכן, זוגות אחרי הבנות מסוימות חוזרים לאהבה.
 

יעל717

New member
הרבה נשואיים הם לא בדיוק מה שרצו.

גירושים הם קשים מאוד לילדים וגם קשים מאוד לך.שלא יספרו לך סיפורים-ילדים סובלים מאוד-מאוד וגם שנים אחרי זה,בקיצור-צלקת לתמיד.אם אתם עדיין חברים ומסוגלים לקיים מערכת יחסים נורמלית[ללא אלימות פיזית או מילולית וכו'] אז ברור שזה עדיף לילדים,אפילו שאת לא אוהבת אותו.אחרי גירושים כבר לא יהיה להם אבא "אמיתי".הוא ימצא לו אישה אחרת,יהיו לו ילדים אחרים שאיתם הוא יחיה וילדים שלכם יקבלו "שאריות".איך זה יגרום להם להרגיש? אני פשוט עדה לכל זה אצל ילדים של גיסי-10 שנים אחרי גירושים,הם עדיין בוכים לו שיחזור הביתה,ויש להם אין ספור בעיות פסיכולוגיות. גם מבחינה כלכלית-את תוכלי להסתדר ולדאוג לילדים כמו שאת עושה עכשיו?אתם תצתרכו למכור בית,לחלק רכוש ולחיות על משכורת אחת,הוא יכול לעשות לך בעיות עם המזונות,וגם מזונות בכל מקרה הם קטנים יותר ממשכורת שהוא מכניס הביתה.ורק את תצתרכי לרוץ עם הילדים לכל מקום,לא יהיה יותר על מי לסמוך,אי אפשר להשאיר אותם בבית , ללכת לאנשהו,כי הוא כבר לא בבית.כבר לא יהיה מי שיעשה את כל הדברים שהוא עושה. ואת חושבת שאביר על סוס לבן מחכה בפינה לגרושה עם שני ילדים בשביל לאהוב אותכם ולהיות לך בעל ולהם -אבא??? ממש לא. אז אם הוא עדיין אוהב אותך,מעריך,רוצה,אבא טוב לילדים,נותן לך ביטחון ושקט.אז זה לא מעט ואל תזלזלי בזה. יכול להיות שכיוון שהתחתנת מוקדם וילדת שני ילדים כבר בגיל צעיר אז עכשיו פתאום את מרגישה שהפסדת ריגושים ואהבות חדשות וגברים אחרים,ואדרנלין בדם.אז לא הפסדת,יש לך בעל שלדברייך אוהב אותך,זה הרבה יותר מריגושים.
 
למעלה