מבולבלת

keren8410

New member
מבולבלת

אני אקצר כי הפרטים רבים ומרובים: אני וחברי יחד 7 שנים, במהלכן היו 3 פרידות שונות, לראשונה אחרי שנתיים (הייתי בת 18 כשהכרנו), וחזרנו אחרי חודשיים במהלכם היינו בקשר, כעבור שנה ומשהו שוב נפרדנו לקצת יותר זמן, ושוב חזרנו. הפעם האחרונה הייתה לפני 3 שנים, ואז הייתי בטוחה שזה סופי, ואף לא רציתי לחזור או להיות בקשר. בפרידה הזו, שנמשכה 8 חודשים, הייתי בחו"ל (טיול שתוכנן מראש לפרק זמן של 3 חודשים עם חברה), נהנתי מאד מאווירת הלבד, יצאתי המון ונהנתי מכל רגע. כשהייתי בחול היינו בקשר במייל, בסופו של דבר כשחזרתי היה איכשהו ברור לשנינו שחוזרים להיות יחד (טעות??) ואחרי 10 חודשים עברנו לגור יחד. אנחנו כרגע גרים יחד שנתיים בערך. את כל הפרידות אני יזמתי מרצון, מתוך תחושה של משעמם ונמאס וצורך לשנות. אציין כי הוא החבר הראשון שלי, מעולם לפניו לא יצאתי עם מישהו (הייתי דיי ביישנית) למרות שתמיד המון התחילו איתי ואף פעם לא נענתי. גם כשלא היינו ביחד לא יצאתי עם אף אחד (לא יודעת למה). לאורך כל התקופה הארוכה הזו, חברי היה ונשאר אדם מדהים, שמעניק המון, קשוב ואכפתי, ואין לי מילה רעה נגדו כלל. בתקופה האחרונה אני שוב מרגישה את הצורך בשינוי , אולי לנסות משהו אחר, לחוות קצת יותר. חשבתי שזה יקרה כבר לפני שנתיים, כשעברנו לגור יחד. והדחקתי את זה. ואז שוב חשבתי על זה ושוב הדחקתי. אני כבר לא חמה כמו פעם, חיי המין דעכו (אין לי כח ואני כבר לא מרגישה משיכה), חברי מאד משתדל ולא מבין מה הבעיה. לפעמים הוא אומר מה את כבר לא אוהבת אותי...? (איך הוא בכלל נשאר איתי?.? ואומר כי זה לנצח??) אני בבעיה ומתלבטת ופוחדת מאד. אני בת 25 כמעט, ולא נהנת מהחיים. אם אפרד ממנו שוב ארגיש שאני טועה כי הוא אחד ומיוחד במינו, ואני יודעת שלא אמצא ימיהו כמוהו. כולי ברגשות מעורבים ולא יודעת מה לעשות. אני מרגישה חזק מאד את הצורך בניסיון, שמאז ומעולם התחמקתי ממנו כי ראיתי את עצמי כמי ששייכת למישהו אחד. אשמח לקבל איזו עצה טובה, אני בבלבלות רציניות....

שילה1

New member
ועשי טובה ענקית לעצמך:אתלא שייכת לאיש,אלא את

אדם בפני עצמו,שמגיע לו לחיות את חייו,ולהיות מאושר בדרכו. על כן-התחילי לחיות את חייך,בדרך שנראית לך,ובהצלחה!

נראה כאילו את רוצה שינוי!

נפרדת ממנו כבר כמה פעמים והוא משעמם אותך אתם בגיל מאוד מתקדם (לחתונה) ואני בטוחה שהוא מעוניין בכך. האלה אם גם את?? לדעתי את פשוט לא רוצה אותו ..בא לך לצאת להנות ולהיות עם אנשים מצד שני את לא רוצה להיות בלעדיו בלי התמיכה שלו מצב די מורכב.... תחשבי אם את רוצה לראות את כל החיים שלך ככה איתו.. או שאת רוצה להיות עם מישהו שיאתגר אותך יותר. קחי הפסקה זמנית..תצאי למקום אחר תלכי לים..תלכי לכל מקום שבו את יכולה לחשוב עם עצמך ולהגיע להחלטה. בהצלחה

seeyou

New member
"שוב מרגישה את הצורך בשינוי"../images/Emo178.gif

We never appreciate what we have until we lose it. A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. כול מילה נוספת-מיותרת. שחררי אותו-תני לאחרת הזדמנות להכיר גבר טוב. את לא חייבת להיות בקשר זוגי כנורמה חברתית. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
את נמצאת במצב של פיצול...

אני אכתוב לך תשובה שאולי תראה לך לקוחה מסרטי מדע בדיוני. אבל היא לא... היא מאוד מציאותית... זה כאילו שבתוך גוף אחד יש שתי נשים: אחת שפוחדת לצאת עם גברים, שכן מעריכה את הבן זוג, בבחינת "משהו בטוח ודי בסדר". ואחרת שיודעת שיש עוד דברים, שרוצה להתגבר על המחסומים של הראשונה, ומרגישה שאין לה הזדמנות. זה איננו מצב יוצא דופן!!! יש לא מעט אנשים שחווים את אותה דילמה לאורך הרבה שנים, ללא יכולת לפתור את הדילמה, ובלי שהיא נעלמת. וככה נוצר מכל "צד" של הדילמה סגנון חיים חלופי, שלם, העומד בפני עצמו... אלא שהם מתחלפים - פעם זה מנהל אותך ופעם זה. זאת הסיבה לפרדות, וזאת הסיבה לחזרות. כרגע זאת שרוצה לצאת ולהתפתח שוב מרימה את ראשה. הפתרון איננו בהתעלמות מאחת משתי ה"חצאים" שלך, אלא בדיאלוג בין שתיהן! לכל אחת מהשתים יש סיבות טובות למה היא נמצאת ולמה היא עושה מה שהיא עושה. לכן אסור לבטל אף חלק. הן צריכות דיאלוג ביניהם. הן צריכות שתכירי בשתיהן, כך שכשתעשי את הצעדים הבאים, הם יהיו מקובלים על שתיהן! מוזר, מה? אני מאמין שיש סיכוי שאת מבינה על מה אני מדבר כמו שאני מעריך שמי שלא מכיר דילמות קשות לאורך שנים לא יבין זאת. מריוס

keren8410

New member
המשך...

הסברת (מריוס) את זה טוב מאד, וכבר חלפה במוחי המחשבה על "שתי" הנשים האלה שבי... השאלה מה עם כל הפחד שיש בי לגבי פרידה (שוב פרידה...) אני מרגישה שיש לי רצון אבל האומץ לא קיים. וסתם עוד משהו - בפעמים שאני אומרת לו "נראה לי שיהיה לך יותר טוב עם אחרת" (ואני באמת חושבת את זה) הוא אומר שאני סתם מדברת שטויות, ואני היא המישהי, ושאני אפסיק לחפש את הרע ופשוט אזרום. הוא כל הזמן אומר לי שאני כאילו מחפשת בעיות. אציין שאנחנו מאד מתאימים ובעלי דעות זהות בהרבה נושאים, מה שמעורר שוב את השאלה - אז מה הבעיה, אם הכל כ'כ בסדר?? אוף, התחרפנתי

מריוס זכריה

Member
מנהל
תזה, אנטיתזה וסינטזה

הקללות האלה הן מושגים שטבע הפילוסוף הגרמני הגל. הוא אמר שהידע האנושי מתקדם מתזה (רעיון או תאוריה), דרך אנטיתזה (רעיון המתנגד לקודם), עד שנוצרת סינתזה - תזה חדשה המשלבת את הקודמות, והיא מתקדמת יותר משתיהן, ולמעשה מעלימה את הקונפליקט בין התזה לאנטיתזה. אז מה לפילוסופים גרמנים ולזוגיות במשבר? אני חושב שיש לך כבר תזה ואנטיתזה. הפתרון הוא בליצור סינתזה חדשה. מה היא תהיה, אינני יודע, זה תלוי בך. אבל כנראה שבין התזה לאנטיתזה, אף אחת מהן לבדה לא תפתור את העניין. את צריכה לקחת את עצמך לרמת חשיבה חדשה! ללמוד, לעבור סדנאות, להכיר עוד אנשים (לאו דווקא בני זוג). מריוס

ortal08048

New member
אולי במקום לשבת ולהסתכל על הכל

קורה מהצד תתחילי לעשות דברים שונה.... לך הרי משעמם לא לו, אז במקום לשבת ולהגיד משעמם תעשי עם זה משהו כי לא יכול להיות שהוא עושה הכל ולך משעמם זה אומר שגם את תרמת לזה... את רוצה להלהיט את הדברים לשנות דברים אז תנסי דברים לדשים.. יציאות שלא עשיתם אפילו בסקס דברים שלא עשיתם תלכו למקומות שעוד לא הלכתם.. תפתחי את הראש ואם הוא אוהב אותך כמו שאת אומרת הוא יהיה מוכן לעשות כמעט והכל כדי שאת תהיי מאושרת... אז אם את כבר יודעת שהוא מציאה והוא בנאדם מאוד מיוחד והכל תאכל "מושלם" בינכם ואת חושבים אותו הדבר חבל לך לחפש משהו אחר.. כי לרוב מה שתמצאי בחוץ יהיה זבל... או שאת תמיד תשווי איך היה ואיך יהיה... חוצמזה שבגע שתפרדו ותמצאי כבר מישהו חדש אחרי שנה יהיו לך עוד פעם המחשבות האלא ועוד פעם יהיה לך משעמם... כי זה נקרה שיגרה ורוב הזוגות נכנסים לשגרה אלא אם את דואגת בחיים לא להיתפס בשגרה... מקווה שהבנת את הכוונה שלי... בהצלחה..

keren8410

New member
נכון...אבל...

צודקת, ותאמיני לי שניסיתי לעשות דברים אחרת, ואני לא צופה מהצד. באמת. אבל התחושה היא, כמה שקשה לי לומר זאת, שהאהבה דעכה מאד (מצדי). הוא מנסה תמיד שהכל יהיה בסדר, שאהיה מאושרת, אך תחושת האושר והסיפוק לא מגיעה. 7 שנים זה המון זמן, והיום אני בוגרת קצת יותר ממה שהייתי לפני 7 שנים. נראה לי אבסורד להיות עם מישהו אחד כל החיים (ואני מתכוונת לא רק לסקס, אלא בכלל, להכיר את עצמך במצבים שונים עם אנשים שונים) אווווף

מכירה את זה שאומרים

שאחרי הזוגיות הראשונה מגיעים לפרשת דרכים שבא לך לנסות "לטעום" עוד אנשים? עוד אתגרים, לחוות סקס אחר?? מרוב שהוא טוב מדי את רוצה אתגר בחוץ. גם לי זה קרה עם החבר שלי הקודם (שנתיים ההינו ביחד) שרציתי להכיר עוד אנשים כי הכל היה טוב איתו יותר מידי טוב. אני נפרדתי..והנה הגיע הרגע שעכשיו זה הפוך ואני מרגישה איך זה להיות מהצד השני (הגזמתי קצת אבל יאללה נזרום ) סבתא תמיד אמרה לי..עד החתונה צריך שיהיה כמה גברים כדי שאז תוכלי לבחור אחרי שראית את כולם!

keren8410

New member
מכירה אבל..

כן אבל מי אמר שאחרי זה תהיה לי אפשרות בחירה בכלל?? אף אחד לא יושב ומחכה לי או להחלטתי. במיוחד אחרי שכבר היינו בסרט הזה של הלהפרד לחזור להפרד לחזור. עכשיו אני מתחרטת על זה, נראה לי טיפשי לחזור אחרי פרידה שוב ושוב.. למה עשיתי את זה, אני לא יודעת.

mojojojo1

New member
כנסי

אולי את מרגישה ככה כי הוא רוצה אותך ואת בטוחה איתו הוא נותן לך את כל הביטחון הזה אבל עם הוא היה זה שמערער על הקשר איתך את היית בסרטים אחרים לגמרי נראה לי שאת צריכה להיות קצת לבד ולחשוב טוב טוב עם את אוהבת אותו ועם את רואה אותו איתך להמשך החיים ובזמן הזה שאת לבד וחושבת אל תעשי שום דבר שיכול להרוס את הקשר הזה רק אחרי שהחלטת

ortal08048

New member
יכול להיות

שאו שאת באמת פשוט כבר לא רוצה בו ופשוט נוח לך איתו כי הוא מה שהכרת עד היום,ואם זה העניין אז תסיימי עם זה כי אל תשכחי שלצד השני יש רגשות ושאת עושה את זה את פוגעת בו... או שאפשרות שנייה זה שאת רוצה את הבלתי מושג.... שאת בלי אף אחד ניסית דברים אחרים ולא קיבלת את מה שרצית בגלל זה גם על פעם שנפרדתם חזרת אליו כי הוא הפינה החמה שלך הפינה הנוחה שלך...ואז שהוא כבר שלך את לא רוצה אותו כי משעמם לך... שוב.. הבלתי מושג... ועד שאת לא תעצרי את עצמך יום אחד ככה את תחיי כל החיים שלך... ואם זה העניין אצלך אז אני יכולה להגיד לך שאת בחיים לא תהיי מרוצה מכלום...

יעל717

New member
בגרך כלל גבר אחד לא יכול למלא את כל הצרכים.

לכן רוב הנשים מתפשרות והרבה גם מאושרות כך,זה לא רע ולא הכי טוב,אבל זה מה שיש.גבר שאוהב,נאמן,תומך ו"בטוח",שנמצא לצידך יום-יום ,הוא כבר לא מסעיר ולא מרגש , ולא גורם לדפיקות לב וסחרחורת מכל נגיעה,אבל אמרנו שהוא ממלא המון צרכים אחרים. גבר אחר,שהוא לא לגמרי שלך ולא כל כך "בטוח"-יסעיר אותך,אבל לא יהיה לך איתו שום ביטחון,אבל אולי כן יהיה מין טוב.רק תקחי בחשבון שגם זה לא לנצח ובסופו של דבר-אין ביטחון ואין מין ואין סערת רגשות.כך שאת צריכה לבחור איזה צרכים יותר חשובים לך ולפי זה לבחור את העתיד שלך.ובאמת בגיל 25 אל תמהרי לזרוק חבר טוב וגבר שאוהב אותך [בעצם בכל גיל לא צריך לעשות את זה],כי יש כל כך הרבה בחורות צעירות יותר ופנויות שיקפצו עליו-תזהרי.

למעלה