מבולבלת

ronit244

New member
מבולבלת

שלום לכם. אני חדשה כאן בפורום וזקוקה לעצתכם. אני במקצועי מזכירה בכירה מזה 20 שנה. אני מאוד מקצועית. אבל נמאס לי מלהיות מזכירה. כרגע אני עובדת בתפקיד מזכירת מנכ"ל בבית מלון גדול. אני ממש לא אוהבת את העבודה שם. במקביל אני גם מלמדת מחשבים פעם בשבוע במכללה. אתמול היתה לי פגישה עם הבוס הקודם שלי שעבדתי אצלו גם כמזכירה והוא הציע לי להיות מנהלת המכירות של העסק החדש שהוא פתח. העבודה בתור התחלה 10 שעות שבועיות בסך של 35 ש"ח לשעה לא כולל נסיעות עם אופציה להגדלת המשרה בעתיד. התפקיד קורץ לי מאוד. אבל השכר לא מספיק לי. מצד שני נמאס לי לעבוד במלון אני עובדת משעה 8:00 עד 17:00 5 ימים בשבוע ומרוויחה 6000 ש"ח ברוטו. לא יודעת מה לעשות. חשבתי לחפש עוד עבודה בחצי משרה אבל אני לא מוצאת. מבקשת את עצתכם.

maya1506

New member
היי רונית

לפי הבנתי מדברייך אינך מסופקת מעבודתך והזדמנות חדשה דפקה על דלתך.......... קודם כל כמה נתונים על השוק היום - שכר שאת מקבלת היום הוא די ממוצע, במידה ולא יסתדר לך תוכלי לחזור בקלות לאותה רמת חיים בעבודה חדשה כמזכירה בייחוד עם עושר הנסיון שלך (מנסיון אישי - אם תרצי ארחיב) אני בעד לנסות, להתרענן ולהתחדש. החלק הכי קשה זה להגיע להחלטה, כשזה יקרה יהיה לך יותר קל......... בהצלחה ושנה מופלאה מאיה

ronit244

New member
היי מאיה תודה על התשובה המהירה

ההתלבטות היחידה שלי היא בגלל עניין השכר. אני אמא ל-5 ילדים. ואני צריכה לפרנס אותם. אם אחליט לעזוב את המלון לקחת את ההצעה של הבוס הקודם אצטרך לחפש לי השלמת הכנסה בחצי משרה. נמאס לי לעבוד 9 שעות ביום. זה נורא קשה לי, אני מגיעה הביתה בשעות הערב ובקושי רואה את הילדים. אבל איפה אמצא עבודה בחצי משרה. לא אכפת לי לחפש עבודה של יום או יומיים בשבוע. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד.

maya1506

New member
היי שוב

תשמעי............ הכל אפשרי, היום המצב בשוק לא רע בכלל.......... אני לא מכירה את מצבך, אבל לדעתי הכל אפשרי....... אני מבינה כל כך את חששותייך בעיקר שיש לך את האושר לגדל 5 גוזלים שלדעתי יעדיפו את אימם מאושרת ואנרגטית ובעיקר נוכחת יותר (נקודה קצת רגישה)......... אספר לך שאני גרה בעיר באר שבע ואחותי היתה במצב דומה לשלך......... חששה מאוד ולקח לה אומץ אדיר לעזוב את עבודתה הקודמת ולעבור לעבודתה החדשה רק אגיד שהיא היום הרבה יותר מאושרת. זמינה יותר לשלושת גוזליה, ומשתכרת יותר טוב ב- 25% יותר........ אולי תקחי לעצמך שבוע שבועיים ותרחרחי באתרי הדרושים ותראי לאן הרוח נושבת ואיזה אנרגיות את מקבלת....... תלכי עם תחושת הבטן היא תמיד צודקת. תזכרי, הפחד הכי גדול הוא הפחד עצמו... אני בטוחה שאת מאמינה ביכולותייך וכישורייך, תשאלי את עצמך במידה וזה לא ילך מה הכי גרוע שיהיה....... תחפשי עבודת מזכירות אחרת שבכל זאת תכניס רוח חדשה לחייך, הריי כל אחד יחטוף מזכירה מנוסה ומוכשרת עם קורות חיים עשירים אפילו בשכר יותר גבוה ואולי ב- 8 שעות עבודה ליום. בכל מקרה בהצלחה...... אההההה ושנה מקסימה

ronit244

New member
שוב תודה לך מאיה

אני שואבת המון עידוד וכוחות מתגובה כזו כמו שלך. לגבי מה שאת אומרת שבמקרה הכי גרוע אחפש עבודת מזכירות אחרת אז אם את גרה בבאר שבע אני גרה בקצה השני של הארץ . בישוב ליד ראש הנקרה בגליל המערבי. (ליד שלומי ונהריה) ומצב התעסוקה פה לא מי יודע מה. וגם אם יש עבודות אז הכל פה הולך בפרוטקציות. למשל היתה מודעת דרושים בבית הארחה בשמרת . חיפשו שם מנהלת משרד לפעמיים בשבוע וזה ממש התאים לי ויש לי רקע במלונאות. אבל מה- לקחו קרובת משפחה של פקידה שם שאין לה שום רקע במלונאות. בקיצור מקבלים פה עובדים בזכות הקשרים שלהם ולא בזכות הכישורים שלהם.

maya1506

New member
ואוווווו

איזה כיף לך....... את גרה באחד האזורים הכי יפים בארץ.... קרוב משפחה שלי גר בקיבוץ געתון וביקרתי אצלו פעמיים בשלושת החודשים האחרונים........ מדהיםםםםםםםםםם. בכל מקרה.. מה שאת אומרת אכן קשה...... פרנסה זה דבר חשוב ביותר, תראי.... אם זה קורא לך בקולי קולות, תנסי לפשפש לפני שאת עוזבת, את יודעת אתרי אינטרנט ועיתונים, אם תמצאי היצע טוב תמשיכי לחשוב על זה. אם לא, כדאי שתשימי את זה מאחורייך, שזה לא ינקר בך - זה לא נחמד. אבל בכל זאת, שנה מדהימה

amazone

New member
מה דעתך לקחת עבודות הבייתה?

בהקלדה בתמלול בתרגומים - זה שרות מעולה שאת יכולה לתת לסטודנטים ולמשרדים קטנים. אמנם לאמדובר בהכנסה קבועה וגבוהה מספיק אבל עדיין מכובדת ומכבדת את בעליה. את יכולה לפתוח עוסק פטור ולהמשיך משם. אז הבוס הקודם הציע לך ונשמע לך מעולה אבל זה לא מתאים לך. ברגע שתהיה לו משרה יותר גדולה להציע לך הוא מוזמן לפנות אלייך. תמשיכי לחפש עבודות אחרות/נוספות

ronit244

New member
את צודקת מאוד.

אבל איפה אמצא עבודה כזו של תימלול. או עבודה מהבית . הלוואי והייתי מוצאת

amazone

New member
פרסום פרסום פרסום

פרסמי במוסדות אקדמיים ליד ביתך, בלוחות מודעות באינטרנט המיועדות לסטודנטים, בספריות וכדומה

יעל20088

New member
אם הייתי במקומך ממש לא הייתי עוזבת את מקום

העבודה, לפחות עד שהייתי מוצאת עבודה עם שכר דומה ולא משהו של 10 שעות שבועיות, אפילו שיש אופציות בעתיד. וכמה כבר תקבלי תוספת על עבודה של חצי משרה? לרוב, עבודות במזכירות של חצי משרה הן בשכר של כ- 3000 ש"ח או לפי שעה. לא קל למצוא עבודה היום כמזכירה, מניסיוני, מנסיון חברות, אפילו ממודעות נואשות שאת יכולה לקרוא פה בפורום. בנוסף, את לא בת 20, יש לך 5 ילדים, והרבה מעסיקים יעדיפו להעסיק בחורה אחרי צבא. בנוסף, את גרה באזור שהאפשרויות בו מצומצמות. אין מה לעשות, החיים זה לא פיקניק. אני מבינה את המיאוס שלך בתפקיד, אבל מצד שני, את צריכה לקחת בחשבון שאולי לא תמצאי עבודה במשך חודשים ארוכים, האם תעמדי בזה כלכלית? האם את בנויה להיכנס כמזכירה במקום חדש שבו תהיי בעמדת נחיתות מול המזכירות האחרות ואולי תיתקלי בבוסים מגעילים? אם יש לך בוסים בסדר, וותק ומשכורת יפה (ודווקא למשכורות ששמעתי המשכורת הזאת היא דיי יפה, יש יותר טובות, אבל יש גם הרבה פחות טובות), לדעתי, כדאי להישאר.

למעלה