מבולבלת נרשמתי לתואר שני בעבודה סוציאלית וקיבלתי מכתב שאומר שאני צריכה 40 שש``ס. מה זה אומר?
ע עיניים אוהבות New member 16/8/08 #1 מבולבלת נרשמתי לתואר שני בעבודה סוציאלית וקיבלתי מכתב שאומר שאני צריכה 40 שש``ס. מה זה אומר?
B bwp Member 16/8/08 #2 שעות שבועיות סמסטריאליות ז"א שסה"כ צריך 40 שעות למשל תקחי בכל סמסטר 10 שעות במשך שנתיים זה מספיק... מקווה שברור
שעות שבועיות סמסטריאליות ז"א שסה"כ צריך 40 שעות למשל תקחי בכל סמסטר 10 שעות במשך שנתיים זה מספיק... מקווה שברור
ע עיניים אוהבות New member 17/8/08 #3 האם הכוונה שאני צריכה להשלים 40 שעות בכל השנתיים? כמה קורסים זה יוצא? תודה רבה מראש
L lioz241 New member 17/8/08 #4 זה תלוי כמה נקודות זכות שווה כל קורס אם תיקחי קורסים של 4 נק' כל אחד אז תוך 10 קורסים תשלימי 40 נק'
B bwp Member 17/8/08 #5 בתואר שני אין נקודות ככל הידוע לי לא בחוג שלי ולא באחרים... בכל מקרה יש קורסים של 4 שעות 3 שעות ו2 שעות,זה משתנה. את צריכה לצבור סה"כ 40. ולעשות זאת תוך שנתיים מן הסתם שיש גם קורסי חובה במסלול שבו בחרת שגם הם נכללים בספירה
בתואר שני אין נקודות ככל הידוע לי לא בחוג שלי ולא באחרים... בכל מקרה יש קורסים של 4 שעות 3 שעות ו2 שעות,זה משתנה. את צריכה לצבור סה"כ 40. ולעשות זאת תוך שנתיים מן הסתם שיש גם קורסי חובה במסלול שבו בחרת שגם הם נכללים בספירה