מבולבלת

jacky99

New member
מבולבלת

היי, אני לא יודעת איך להתייחס לכל הסיפור הזה. אני בת מזל דגים די טיפוסית. פגשתי לאחרונה בן מזל עקרב. מעולם לא הכרתי עקרב קודם לכן אז ממש לא ידעתי למה לצפות. מספר שבועות שוחחנו ונפגשנו באופן רציף. שיחות יומיומיות עד שלפתע הבחור נעלם. לא שמעתי ממנו יותר. אין לי מושג מה קרה. בשיחתנו האחרונה הבטחנו לשוחח יום לאחר מכן. מאז אותה שיחה, לא שמעתי יותר מהבחור. אומרים שעקרבים ודגים מתאימים אך למען האמת-אין לי מושג כיצד להתייחס להתנהגות התמוהה הזו. מעולם לא קרה לי מקרה כזה והתחושה שלי היא שאני, כדגית טיפוסית, השקעתי והשקעתי- לחינם.... מי יכול לספק לי מידע מורחב יותר על עקרבים? אולי אצליח להבין את פשר ההתנהלות הזו...

היי ג'קי

שאת קוראת על מזל דגים, כל מה שכתוב שם נכון מאוד לגבייך? התשובה היא לא ולפיכך גם אי אפשר להבין את ההתנהגות שלו כהתנהגות של עקרב. חשוב שתביני שאנחנו מכלול של כוכבים ולא רק מזל השמש הוא הקובע.

jacky99

New member
תודה ו...

לא תמיד הכל מדוייק לגביי אבל הרוב כן. כשאני קוראת תיאורים של מזלות אני ממש קוראת את עצמי. אני לא מרוצה מזה שאני דגים ושכל חיי מתנהלים באמצעות הרגשות אבל התרגלתי לזה. סתם חשבתי שאולי משהו באפיון המזל יוכל לתת אינדיקציה. תודה בכל אופן....

jacky99

New member
יש לי הכל..השאלה היא

האם אני חייבת לכתוב אותם כאן?? (חלק מהפרטים הם די ייחודיים). ומפת הלידה תוכל להסביר לי דברים על עצמי?

היי מבולבלת

לפי מה שאת מתארת הבחור לא ממש שיתף אותך בתוכניותיו ובמניעים שגרמו לו לעזוב - אז אי אפשר לדעת באמת מה הסיבה, יכול להיות שהוא אגואיסט, ילדותי או סתם נצלן, אלו תופעות שיכולות לקרות אצל כל אחד מהמזלות, לצערנו. מאידך יכול להיות שקרה לו משהו אחר ואנחנו פשוט לא יודעים - אז קשה לשפוט. בכל אופן, לעקרבים כמזל מים, יש טקטיקה כזאת של הסתרה, הם לא יגלו את כל הקלפים לצד השני אלא יעדיפו לשמור דברים לעצמם. כך קורה לעתים שהם מחליטים ועושים מהלכים מבלי ליידע אותך ובמקרה זה גם מבלי להסביר....ואת נשארת במעין ערפל קרב.....כך שעצם ההסתרה אכן אופיינית לארכטיפ העקרבי.

למעלה