מבולבלת

יערית 1

New member
מבולבלת../images/Emo4.gif

מוצאת את עצמי קצת מבולבלת... היחסים ביני לבין בעלי השתפרו מאוד, הפכנו להיות מאוד קשובים זה לזו בכל המישורים ואנחנו פשוט נהנים מזוגיות טובה.. ועכשיו תשאלו מדוע אני מבולבלת? לפני זמן מה הכרתי גבר, עדין לא ניפגשנו אך אנחנו משוחחים בטלפון ובמיילים ובכלל מאוד נעים לי לשוחח איתו והייתי מאוד רוצה לראותו. הבעיה שהגבר הזה, למרות שיודע שהיחסים שלי עם בעלי טובים וגם הוא גבר נשוי שיחסיו עם אשתו טובים, לא ממש מבין את הקשר שפגישה ביננו עלולה להוביל מן הסתם לבגידה, ואני לא מוכנה בשלב זה של חיי לפתח מערכת יחסים כזו או אחרת, אז נכון שהשיטה הטובה ביותר היא לומר לו תשמע לא מתאים לי להיפגש ואני די מושכת אותו בענין באמתלות שונות, אך יודעת שיגיע הרגע הבלתי נמנע בו אצטרך לומר לו שלא בראש שלי להיפגש ואני מעדיפה להשאירו על תקן של מאהב וירטואלי (אני לא מאוהבת בו בכלל).. אני שואלת את עצמי מה גורם לי בכל זאת להישאר בקשר מחוץ לנישואים עם גבר שאני יודעת מראש שלא אפגש איתו, שפגישה מחוץ לנישואים עלולה לפגוע בבעלי אותו אני מאוד אוהבת... קצת הכנסתי את עצמי למערבולת בפתחי יחסים כאלה וירטואליים...והדבר נובע מכך שבעלי עובד המון שעות וחוזר עייף ואני מוצאת את עצמי מפלרטטת במחשב, ודי נהנית מחיזורים אלה...ויחד עם זאת נקיפות מצפון על כך שקשרים מסוג זה רק הורסים את חיי הנישואין ולא תורמים דבר לשיקומם..אולי אאזור אומץ ופשוט אומר לכל המחזרים באשר הם: טוב לי עם בעלי, אני מוכנה לקשר של מיילים או מסרים בלבד ולא מעבר לזה...קשה לי להתנתק מזה לגמרי...מרגישה שמשאירה אותם על אש קטנה מהחשש ששוב יתגלעו חיכוכים ביני לבין בעלי. האם מישהי מבינה אותי ויכולה להנחות אותי כי אני פשוט אובדת עצות... מצד אחד יודעת שזה לא בסדר להיות קשורה עם אחרים בעודי נשואה מצד שני קשה לי לוותר על קשרים אלה שממלאים לי שעות בהן אני בודדה.. נ.ב. סליחה על חוסר הניסוח, נובע מבילבול..

ענתי 10

New member
יערית ../images/Emo24.gif מבינה אותך לגמרי

ניהלתי לא פעם (לפני הנישואין כמובן) קשרים וירטואליים, ואגב את בעלי גם הכרתי באינטרנט. אני יודעת טוב מאוד שזה מפתה, ומסקרן. כמות ה"מחזרים" היא עצומה, וכל מה שבחורה צריכה לעשות (וממש לא משנה מה הנתונים שלה) זה להכנס לצ'ט או לאתר הכרויות וכד' (את יודעת בטח יותר טוב ממני). אבל מניסיוני, אם את רוצה באמת להשקיע בקשר עם בעלך (ולדעתי זה מה שאת צריכה לעשות), זה פשוט להגיד לכולם "לא" מפורש אחד, או פשוט להעלם להם מהחיים - וזה קל, כי הכל וירטואלי. אני יודעת שזה קשה. הרבה יותר קל לנהל רומן וירטואלי מאשר לנהל (ולהצליח!) חיי נישואים אמיתיים. אבל זה האתגר שלנו, בשביל זה בחרנו להתחתן. ואת הרי בעצמך אומרת שאת לא מעוניינת לנהל איתם רומן "אמיתי". אז למה לך כל הכאב ראש הזה? את רוצה שבעלך יום אחד יגלה את כל ההתכתבויות הנסתרות ואז יהיה ממש לא נעים? תמצאי לך עיסוק אחר לשעות שבעלך לא נמצא - אולי איזה חוג, חברה, תחביב מסויים, אולי סתם צעדה. אם יש לכם ילדים אז האפשרויות עוד יותר רחבות... תחשבי על זה... ואל תעשי שטויות
בהצלחה!

Miss פטל

New member
אממ..

את הפלירטוטים ומחמאות את יכולה לקבל גם בלי להיקשר לאנשים, כמו שקורה לך עכשיו עם הגבר הוירטואלי הזה. אלא בעבודה, כשאת יוצאת לבלות או סתם יוצאת החוצה- תמיד תשקיעי במראה ותמיד מישהו יחמיא על זה. אני מבינה אותך ואני חושבת שאת צריכה להימנע מכאלה מצבים כי זה עושה לך רע על המצפון ובעלך בטוח לא יאהב את זה אם יגלה.. "קשרים אלה שממלאים לי שעות בהן אני בודדה"- אולי תכירי נשים באינטרנט? כמובן פלירטוטים לא יצא לך מזה, אבל חברות טובות ושיחות מעניינות שימלאו לך שעות שבהן את משתעממת.

ליערית

את מאד חכמה, ומתארת מצב מורכב ומענין אני לתומי חושב שאת צריכה לנסות בגידה זה מילה לא לעניין את לא עושה חתונה וגרושין רק נהנית ממצב נתון.

Miss פטל

New member
אתה חושב שהיא צריכה להיפגש איתו?

בטח אתה זה הגבר הוירטואלי שלה
אחרת איזו סיבה יכולה להיות לך לעודד אותה להיפגש עם גבר זר שמפלרטט איתה, כאשר היא נשואה?

יערית 1

New member
יעקב,

הייתי בסרט הזה וזה רק הורס כל חלקה טובה בחיי הנישואין, לכן גמרתי אומר בדעתי לא להיפגש עם איש מחוץ למסגרת נישואיי... להנות? אתה קורא לבגידה הנאה? אני הייתי מכנה אותה בשם ריגושים ותו לא...

lili81

New member
../images/Emo45.gif וירטואלי=דימיון

אני לגמרי מסכימה עם מיס פטל.. גם לי היו מאהבים ווירטואלים לפני שהיתחתנתי והיינו איפלו משוחחים בטלפון.. הכל יפה אך ורק שזה וירטואלי ..אם תיפגשו הדימיון יהפוך למציאות קשה.. ואת לא תאהבי את התוצאה של הקשר הזה.. עדיף מעכשיו לתחום את הגבול כדי שזה לא ייסתבך עוד יותר.. נכון זה כייף שנותנים מחמאות אבל מה הפשר שלהם..הרי גם הם וירוטאליות.. הנישואים שלך זה מה שחשוב גם בעלי עובד עד מאוחר ואין עדיין ילדים שיעסיקו אותי.. אבל אני מעדיפה שפורומים כאלה יעסיקו אותי ולא פלירטוטי מחשב שונים תחשבי על בעלך שעובד קשה.. ואם עדיין משעמם לך אז תימצאי לך דרכים .. להפתיע אותו שהוא מגיע הביתה
ואין לך סיבה להיות מבולבלת פשוט אימרי ...לאאא אוהבת לילי

יערית 1

New member
מקבלת את דעתך ואומרת לאאא...

רוצה להוסיף שמפנקת את בעלי ונותנת לו את מיטב תשומת ליבי כשהוא מגיע או כשהוא ער..אגב, השעה 9 בערב והוא כבר ישן...ואני במחשב...

תראי..

גם אני מדברת לפעמים עם אנשים שנמצאים במסנג'ר, באיי סי קיו או סתם מישהו שפונה אלי אך אני לא מפתחת רגשות. נחמד לי לדבר ותו לא גם אם לפעמים מבקשים תמונה (דבר שאני בשום פנים ואופן לא מוכנה לשלוח גם אם הם לא מבינים מדוע) אך אני שולטת על עצמי, ולא נכנסת למקומות שאני עשויה שלא לצאת מהם עם אותו בן זוג. אין בי גם את הרצון או התשוקה. אז לוותר? לא. אבל למצוא קשרים אפלוטניים? מאוד מומלץ
כשאת משוחחת, אם לא תפלרטטי ולא יחזרו אחרייך אין שום סיבה שתהיינה בעיות אך בשביל זה, את צריכה לרצות בכך.

יערית 1

New member
כמובן שלא עם כל אחד אני

מפלרטטת, יש אנשים במסנג'ר איתם אני משוחחת בכיף על דברים שונים ולא ברמה של פלירטוטים אבל תמיד יש את האחד שעושה לך את זה יותר מכולם ופה מתחילה הבעיה. נכון, אני צריכה להמשיך ולהיות בשליטה ולומר לאו מוחלט להצעת פגישה שהועלתה..

אניטהא

New member
זמן לבד

לי זה נשמע כמו חלום. אין לי הרבה מזה. אבל בשעות כאלה שהחמוד הרוס וישן ואני אחרי מנוחת צהריים ערניתלגמרי אז אני מעבירה את הזמן בפורומים. ניסיתי מס' פעמים את הצ'טים אך נורא הובכתי כשהדברים גלשו למקומות אינטימיים (אפילו סקסיים). אולי זה נכון רק לגבי אך יש דברים שאעשה רק עם בן זוגי ואדבר עליהם רק עם בן זוגי. ולהכיר/לפגוש גברים ..לא הייתי רוצה שבעלי יהיה במערכת יחסים אפילו וירטואלית עם אף אשה בטח שלא יפגש אתה.יש שיקראו לזה קנאה (לא שאני לא מקנאה לו) אך אני קוראת לזה סיכון היציבות במערכת היחסים ולמה לסכן דבר טוב?

והגישה שלי "למה להכניס ראש בריא

למיטה חולה?" כלומר, אני מראש לא יוצרת אפילו קשרים ידידותיים עם גברים באינטרנט. ולא מדברת קשרי ידידות שבמסגרת פורום. אני מתכוונת ליחסים של אחד על אחד. כמו שהגדרת "פלירטוטים". מה זה ייתן לי? משעמם? יש חברות, יש פורום, יש הרבה דרכים לעניין גם ללא להכניס את עצמך למצבים ללא מוצא. ולדעתי יש לך יותר מדי מה להפסיד. עדיף בעל אחד ביד מגבר וירטואלי על העץ.

maybesure

New member
דעתי האישית מנסיון

יערית שלום, אין פרטים על גילך, אך מתוך הכתוב ניתן להבין שאת מתייאשת משעות העבודה של האיש שלך שאליו את מתגעגעת ובאמת ובתמים מעדיפה לאהוב אותו ולא אחר. עם זאת הוא מצידו שקוע או תקוע בעבודתו ואת נזנחת ואין לך את האפשרות להעניק מאהבתך, שלא לדבר על להנות מאהבתו. אין לי אפשרות לייעץ כי כל אחד ודרכו אך יכולה לשתף מנסיוני: אני חיה את החיים האלו כבר 20 שנים, עם גבר שנשוי לעבדותו והיא בראש סולם סדר העדיפויות שלו לפני זוגיות או משפחה. למדתי לחיות עם זה, גידלתי את הילדים לבד, עברתי תקופות לא קלות לבד, השתדלתי לא להפריע לו במה שהוא התמכר אליו: העבודה. כי עדיף בשעות המעטות שהוא איתנו שיהיה רגוע ככל האפשר, ולא מלא לחצים למה הוא בבית ולא בעבודה. עם זאת, כאשר הילדים בגרו (היום 10 ו 16), מצאתי לעצמי אפיקי תעסוקה חדשים, בתחילה הרבה קריאת ספרים, ציור ואמנות, ובהמשך, מתוך בדידות חידוש קשרי חברות מן העבר, וכן קשרי חברות חדשים דרך המחשב, כיום בעיקר דרך תכנות מסרים. את הצ'טים המזדמנים אפפעם לא אהבתי. אבל! אף שהרשת מלאה פיתויים, ולא חסרים גברים עם לשון חלקלקה שלא יהססו לחזר ולהחמיא גם מבלי להכירך ממש ובלבד שתיעני להם, תמיד מהתחלת הקשר אני מודיעה חד וחלק: אין מפגשים ואין החלפת מס' טלפון! אלו הקווים האדומים, לרוב האנשים הזרים (שאינם מעברי) אשר איתי בקשר על המסרים, אני גם לא מנדבת תמונות, ישנן נסיבות מקילות: בשני מקרים נפגשתי עם זרים כאלו 1. עם האיש שבנה לי את האתר לציורי, ישראלי שחי בארה"ב, ובנה לי אותו תוך התכתבות דרך המסרים בתהליך של חצי שנה. את הפגישה זימנתי איתו בחופשה קצרצרה שהוא היה בארץ, ובעלי היה נוכח איתי ושמח להכיר אותו. 2. עם נגן מוזיקה קלאסית שהעניק לי הזמנה זוגית (לי ולבעלי) לקונצרט בטבע. את שניהם הכרנו בעלי ואני באופן רשמי. עם שניהם יש לי קשרים נהדרים שנפרשים כבר ע"פ כשלש שנים. אני לא יודעת מה הכיוון שלך לתעל את צרכיך בחברות, אך בשבילי חברות אומרת: החלפת דעות עם אנשים, המלצות על ספרים, סרטים ומוזיקה או כל נושא מעניין אחר, לפעמים פוליטיקה, וזכויות האדם, וכו'. ואלו נושאים שלא עולים בשיחות עם בעלי מתוקף שעות העבודה הרבות שלו. אז את הפינוקים והחיזורים אני משאירה רק לו, ואת הקורקטיות לאנשי הרשת, ומי שמשתעמם ממני חופשי ללכת. מעולם לא פחדתי להפסיד מישהו מכל אותם מלהטטי מילים, ובטח שלא הייתי משאירה אותם על אש נמוכה. לדעתי אין שום מניעה למלא שעות בדידות בחיברות נחמדה, אך מבלי לתת לזר להרגיש שיש לו איזה שליטה עליך, וזה מה שקורה כרגע בפועל כי כמו שכתבת -אין לך יכולת להחליט. מציעה לך לפחות בשלב הזה לדחות את כל החיזורים, ממילא אמרת שאין אהבה מצידך לגבר הזה. ואף גבר לא חייב לדעת אם הסיבה היא כי טוב או רע לך עם בעלך. לא מתאים וזהו. ודעי שתמיד, אם אי פעם החיכוכים בינך לבין בעלך יקרו שוב או יחמירו, תמיד יימצא מישהו שישמח למלא את מקומו בליבך. יש מיליונים כאלו ברשת, ועוד מעט תתחילי לראות איך בחורף הם מתרבים
ועוד דבר: אם גבר זר כזה נשאר איתך בקשר רק בגלל האשליה שיום אחד תיפגשו כי זה מה שהוא רוצה - אזי עדיף לך לדחות אותו במיידי. נסי לבחור כחבר אמיתי רק את אלו שנשארים למרות הידיעה שלא יהיה ביניכם מפגש, לפחות תעלי את הרמה של מי שאת בקשר איתם. בברכה מייבי.

יערית 1

New member
בקר טוב, אהבתי כל מילה..

כניראה שלעתים, צריך לקרוא דברים כאלה שנאמרים באמיתיות מוחלטת כל כך על החיים...מתכוונת בהחלט לשיימם. תודה

למעלה