מבולבלת

My self and i

New member
מבולבלת../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

לפני שנה היה לי חבר.. היינו כולה חודש ביחד
עד איזה אי הבנה ואז נפרדתי ממנו. אוקיי, מאז אני עדיין אוהבת אותו. הוא לא יודע.. אני לא מעיזה להגיד לו את זה.
אנימנסה לשכנע את עצמי שאני לא אוהבת אותו, וכן.. כשאנחנו לא ביחד אני מבלה ומדברת עם בנים.. סתם בכללי, ואני נהנת. אבל פתאום כשאני רואה אותו.. אני מרגישה הרגשה מוזרה >< הבטן שלי מתהפכת.. הלב שלי קופץ ומתחיל לדפוק מהר :| אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו.. אבל אני מתה לדבר איתו ולהיות איתו. יש לי אובססיה עליו או משו כזה XDD אבל בכל זאת אני גם בקשר עם בנים אחרים ונהנת.. מזה אומר?
ד"א- מה ההבדל בין הפורום הזה לבין פורום אהבה בגיל ההתבגרות?

sweetdreams

New member
לפני שנה???

אפשר לשאול בת כמה את?? ואולי עוד כמה פרטים על הקשר?? כרגע זה באמת נשמע לי כמו אובססיה, אבל אולי עוד כמה פרטים ישפכו קצת אור על הסיפור, ואני אוכל לתת לך תשובה יותר ממוקדת.. בגדול ההבדל הוא שחברויות הם לאו דווקא קשרים בינו לבינה, אלא כל קשר חברות שיש בין אנשים - חברים, ידידים, בני זוג. וחוץ מזה הפורום מיועד לא רק לבני גיל ההתבגרות.

My self and i

New member
אוקיי אז../images/Emo54.gif

האמת שאני אשמע ממש קטנה אבל אני בכיתה ח'. אבל זה משהו שונה.. זאת הפעם הראשונה שהתאהבתי -באמת-. היינו ביחד והוא היה מאוד ביישן.. מאוד. באתי אליו כמה פעמים, הוא אליי. ובכל פעם שהיינו ביחד לבד היו לנו מבטים חודרניים כאלה אבל שום דבר לא קרה.. הרגשתי שזה סתם. כשאני לא רואה אותו יותר משבוע אני מתה מגעגועים. אגב, בהורסקופ שלי כתוב [כן כן אני מאמינה בהורסקופ] שמישו שאני דלוקה עליו מתחיל להראות סימנים שהוא מבין את הרמזים שלי. אני לא יודעת.. אני מרגישה כזאת מבולבלת למרות שאני רק בכיתה ח'. וגם החבר הכי טוב שלו שהוא גם הידיד הכי טוב שלי וגם שכן שלי, אמר לי שהוא אוהב אותי. ];

My self and i

New member
אה ו../images/Emo54.gif

אנחנו תמיד רבים כזה בצחוק, ואתמול הוא אמר לי סתם מאמי ונתן לי יד. הייתי בשוק כי אנחנו כבר לא בקשר מאז שנפרדנו >:

sweetdreams

New member
תראי...

את רוצה לצאת איתו שוב, תאזרי את האומץ ותגידי לו את זה.. זה לא צריך להיות מוזר מדי, כי אתם גם ככה מדברים, וגם הייתם כבר ביחד, ואמרת שהסיבה שנפרדתם היתה אי-הבנה, וגם ככה נראה שהקשר בניכם לא יותר מדי נפגע. זה לא שאתם בנתק או משהו כזה.. אתם מדברים, צוחקים, אולי עכשיו קצת פחות ביישנים ממה שהייתם לפני שנה.. תנסי, מה אכפת לך לנסות?? אם זה יילך, אז הכל טוב ויפה.. אם לא ילך.. אז לא נורא, לפחות את יודעת שניסית, וחוסר הוודאות הזה שאת נמצאת בו עכשיו ייעלם. כבר תהיי פחות מבולבלת. אבל אז באמת תצטרכי לטפל בעצמך קצת יותר טוב מאשר בשנה האחרונה, ולהתגבר עליו כמו שצריך. שזה אומר, דבר ראשון להשלים עם זה שאתם לא ביחד, ולא תהיו ביחד. ואח"כ להחליט אם את מסוגלת להיות בקשר ידידותי איתו מבלי שזה יפגע בך או שלא.. אם לא, אז להתנתק או אפילו רק להתרחק טיפה עד שזה יעבור לך. ואם כן, אז תשמרו על הקשר, אבל את צריכה לעמוד בהחלטה שלך בגבורה ולעשות את הסוויץ' הזה בראש.. ולא להמשיך לחשוב מחשבות שאולי ככה דברים ישתנו וזה, אלא באמת להמשיך הלאה..

sh53

New member
../images/Emo45.gif

יכול להיות שלפני שנה לא הייתם מסוגלים להתמודד עם אי-הבנה קטנה, לא במובן של העברת ביקורת עליכם, אלא מבחינת בגרות נפשית, אהבה ראשונה, חוסר כלים בלהתמודד עם אהבה ראשונה וקשר. אני חושבת ששווה לנסות ולתת צ'אנס, לפחות תדעי סופית מה שניכם מרגישים ואם זה אפשרי שתהיו חברים. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אותנו באיך זה התקדם, בסדר?

My self and i

New member
תודה לשניכן.../images/Emo54.gif

ממש עזרתן לי, נתתן לי הרבה חומר למחשבה.

למעלה