מבולבלת....

מבולבלת....../images/Emo12.gif

לא ממש יודעת מה עובר עליי. אחרי כמה ימים שהרגשתי כל כך טוב עם עצמי, הרגשתי את ההתקדמות שלי, שוב מרגישה שחוזרת אחורה. שוב מרגישה איך כל הטוב הולך, והאיכסה תופס את מקומו (הקבוע לצערי...) כבר קיוויתי שהתגברתי, רציתי להאמין שהשארתי את הכל מאחורי, אבל הספקות חוזרות, שוב מחלחלת לה ההרגשה של הריק, של הכלום לתוכי. ולא רוצה להאמין בה. משתדלת להתעלם ממנה, אבל זה חזק ממני. כבר לא מבינה, לא יודעת מה קורה אצלי פה. האם חוזרת אחורה? האם ממשיכה קדימה? לא מצליחה להבין. לא ממש יודעת מה עובר עליי. ומה עושים עכשיו? איך ממשיכים שוב מכאן? כבר בדרך ליאוש הקטלני. מרגישה את זה. מבולבלת. ילדווקא

אורלי_ל

New member
היי מתוקה

אל תתרגשי מה"חזרה אחורה". לצעוד 2 צעדים קדימה, אחד אחורה זה טבעי, אפילו בשלבים מאוד מתקדמים של התפתחות (לפי מה ששמעתי, לא שאני יודעת
) ובכלל, כל מה שעובר עלייך הוא טבעי. התחושות הלא טובות שלך באות לאותת לך לאיזו נקודה לתת צומת לב. אם תחליטי שאת לא נופלת ליאוש - לא תיפלי. קבלי את המצב שלך כמו שהוא, ואת עצמך כמו שאת. במצב של קבלה, כאשר תרגישי רע, תוכלי לשים לב איזה מחשבות או מילים הביאו אותך להרגיש רע, ולהבין על מה לעבוד כרגע. במצב כזה, לא תפחדי ליפול לייאוש כי תדעי שההרגשה הרעה שלך לא באה כדי להפיל אותך, אלא כדי לעזור לך לטפל בנקודות שדורשות טיפול. אם את מרגישה מבולבלת, תנסי להעלות על הכתב מה את מרגישה, מה קורה בחיים שלך. לפעמים דברים מתבהרים תוך כדי כתיבה, אצלי למשל. תתקשרי אם בא לך.

אורלי_ל

New member
עוד משהו

לדברים יש את הקצב הטבעי שלהם. לפעמים אנחנו מצפים שהשינוי יקרה כמו שאנחנו רוצים, וזה סתם מתסכל. אבל תסמכי על עצמך, את בדרך הנכונה. תתעודדי.

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif התקדמות

גם כשאת הולכת אחרוה את מתקדמת את מתמודדת עם הדברים היו לך ימים נהדרים
זה נפלא אבל יש גם ימים פחות טובים את יכולה להתעלם מהם את יכולה לנסות להתחמק ואת יכולה להתמודד מולם וכל יום כזה שבו תתמודדי מולו יהפוך את ההתמודדויות הבאות לקלות יותר לגבי הבלבול - זו תחושה שמשהו לא בסר ושאת רוצה לשנות ולתקן
גם כאן עודות לפנייך בחירות האחת היא לא לעשות כלום ( בפועל המצב יחמיד ) השניה היא לעשות משהו שישפר את מצ הרוח זמנית ( ואז המצב ישאר כמות שהוא לזמן מסוים ) והשלישית היא לעשות משהו ( ובאותו רגע עשית את הצעד החשוב קדימה ) שימי לב שבזה שכתבת על זה עשית משהו
הוצאת את זה החוצה
וזה חשוב
אוהב אותך
שרון

שלא תרגיזי אותי הא?

את עושה עכשיו טעות .. כל כך נפוצה, ואם תסתכלי איתי על זה .. אולי תפסיקי בזה הרגע ותגיעי למקום אחר. את ואני ילדת דווקא (איך קוראים לך?), מתמודדים עם התפתחות אישית מתמדת, כן? ובתוך התהליך הזה יש נפילות, זה נכון, וידעת את זה, אמרו לך את זה. אבל מה שלא סיפרו לך.. זה ש"הנפילות" האלה, הן אף פעם לא נופלות למטה לנקודת התחלה, לא, הן יורדות טיפה, ואז עולות -> עוד יותר גבוה, ויורדים טיפה, ועולות עוד יותר גבוה, כך שהקו הכללי הוא עליה. החיים דינמיים! תיזכרי את זה. את תראי את זה בכל מקום בטבע, גלים.. גלים.. עליה וירידה.. כאב - זה חלק מהחיים, הוא לא משהו לא בסדר. אני לא מכיר אותך, אבל אני מניח שכשמשהו מאוד מאוד חשוב לך אז את תעשי הכל למרות המכשולים כדי להצליח ולהשיג אותו, ואפילו שיבוא מכשול, נפילה, את תמשיכי ותנסי, ותמצאי דרכים.. עד שתצליחי, לא יודע מה. משהו שחשוב לך, יכול להיות דברים פשוטים, למשל כמו ללמוד לנסוע על אופניים. הלא נפלת כמה פעמים ובכל זאת חזרת וניסית שוב עד שהשגת שלמות? מה שאני רוצה לייעץ לך זה שתיישמי את אותו דבר לגבי ההתפחות האישית שלך, ואל תחזירי את המפתחות ברגע שיש ירידה קטנה. כי אם תקחי את זה למטה .. לשם זה ילך. אבל אם תביני שזה ירידה קטנה.. גדולה.. לא חשוב מה, ושזה בסדר, ושזה טבעי, ולא תנסי לעצור את זה, או להתייחס לזה כאילו זה "משהו פגום" או שמשהו לא בסדר.. אז זה יקפיץ אותך למקום עוד יותר גבוה משהיית, לספרות שלא חלמת להגיע. והרי שני ציטוטים מתוך "תעתועים" בשבילך. "כל בעיה תומנת בחובה מתנה בעבורנו" "אנחנו מבקשים לעצמנו בעיות כיוון שאנחנו זקוקים למתנותיהן" כל אהבתי.

soulbird

New member
לדעתי כולנו

גל אדם באשר הוא מתפתח כל הזמן . מי שלא מתפתח אומד במקום מת. ושוב הקלישאה כל ירידה היא לצורך עלייה. לפעמים הנסיגונת מעלצת אותנו לעצור לשים סטופ לעשות חושבים לרגע ולהמשיך . כחי את זה באיזי והעיקר הבריאות

למעלה