מבולבלת מאוד

מבולבלת מאוד

קצת מבולבלת היום הגוזל שלי נוחת שוב בארץ עוד שעתיים. מוזר להיות לגמרי לבד ערב חג החנוכה לא? פעם ראשונה לבד בחג הזה.. אז מה עושים? יום שני ניתוחון..שאחריו אלוהים גדול והפעם..באמת שלחתי אותו שלא יהיה כאן. אז מה עושים בחג החנוכה לבד? יש טעם בלהדליק נרות? נורא מבולבלת...

נטע31

New member
../images/Emo213.gifלהדליק../images/Emo213.gif

עדיף להפגש עם חברים ולא להשאר לבד אבל אם לבד אז בטח להדליק וגם את הטלויזיה.

מגשימה1

New member
תדליקי נרות תכיני לך לביבות

תקני סופגניות , אל תתעלמי לחלוטין , תחגגי בקטן , זה נעים לראות את הנרות דולקים בבית , יותר טוב מכלום וחוץ מזה תראי את הבן שלך לא ? חג שמח !

יערית

New member
../images/Emo140.gif

תשתדלי להמצא בקירבה של חברות וחברים ,תארגני משהו משמח למרות הדברים שאת הולכ לקראתם. בהצלחה ביותר שני,מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום
והבן,אל תדאגי לו,הוא בסביבת המשפחה,תדאגי כרגע לעצמך.

האם היום זה נר ראשון?

חושבת שאסע לחברים קשה לי החג הזה. החג הזה תמיד מי מהילדים היו כאן איתי..אז..הפעם לבד. רציתי שיסע לראות את אבא שלו את האחים שלו בחג הזה מכמה סיבות. גם היום הולדת שלו גם חג משפחתי שהיה רצוי שיהיה אם האחים שלו וגם התגעגע כבר מאוד והם אליו. וגם לא רוצה שיהיה כאן שאני צריכה לעשות משהו שהוא עלול להכנס לפחדים. אז החג הזה יהיה קצת עצוב לי. אתגבר עד מחר. מחר יום חדש והשמש תזרח שוב.. חג הפסח הם כולם איתי שוב..ככה זה חגים. חגים תמיד קשים לגרושים.

soelistit

New member
גמני

בלי הגוזלים... אז האמת שלא מדליקה - כי קשה לי עם הטקסים האלה שמאזכרים לי משפחתיות... ולמרות שיש לי משפחה שגרה קרוב - מעדיפה ת'לבד שלי - לנוח, לעבור על העיתונים, לזפזפ בטלויזיה, להגיב קצת בפורומים
- אבל הקצפת - לצאת ל ר ק ו ד!!!!!!!! ובמילים אחרות - ל ח י ו תתתתתתתתתתת - בפנאן שלי, בלי מחויבות לאפחד, בלי לספור אפחד ממטר - סתם ללכת לאן שבא לי ולרקוד את עצמי לדעת.....

deena

New member
מיכלי?

כמה את רחוקה מ Miami Beach? אם בא לך, יש לך עם מי להיות בחג, את רק צריכה להגיד.

דינה..זה ממש לא יפה...../images/Emo123.gif

את כמנהלת אמורה לשמש דוגמה..לא?.. לא הבנתי מה זה...Miami אבל לכתוב לה...Beach (את זה כבר הבנתי..) זה ממש לא יפה...

חג שמח

מיכל ובריאות לך! תבדקי בקהילה היהודית באיזור מגורייך בטוחה שיש המון ארועים שמחים לכבוד החג. חג כזה קסום,חבל לבזבז אותו על לבד.

חג מלא אור../images/Emo213.gif לכולכם..../images/Emo213.gif

לא יודעת איך אתם..אך בחיי היום יום שלי ..רואה בזה חג אורים של סיום שנה ואור לשנה אזרחית חדשה. מאוד מאוד מקווה ורוצה לאחל שזו תהייה שנה אזרחית הרבה יותר טובה הרבה יותר שמחה הרבה יותר שקטה והרבה בריאות.
שנה אזרחית ..מקבלת אותה בברכה 2007. (כבר כותבת חוזים..שהחידוש שלהם בשנת 2008..נורא מוזר)

denur1

New member
חג שמח וודאי להדליק נרות

גם שם, אפילו לבד!! ולשיר ולברך, זה עושה טוב אפילו בלבד.

../images/Emo213.gifתודה לכולם. ../images/Emo213.gif

עשיתי כמו שדינור אמרה. הספקתי להדליק נרות ..לברך ולשיר להדליק נרות לשבת וחושבת שהכל יהיה בסדר. תודה רבה על התמיכה. וחג שמייח לכולם

למעלה