מבולבלת חדשה

מבולבלת חדשה

אני בקושי יודעת איפה להתחיל.. זה השלב בכתיבה שבו רצות בראש מחשבות כמו "למה לעזעזל הכנסתי את עצמי?" ו"אוקיי תפסיקי את רק מביכה את עצמך" אבל בגלל שכבר התחלתי להקליד אז נו מילא.. ככה, אני חדשה באזור ובבלאגן לא קטן עם עצמי. אני אשמח לקבל חוות דעת לגבי המצב שלי, אבל בגלל שאני פשוט עצלנית מידי בשביל להקליד הכל פעמיים (וכי זה סיפור די ארוך), אני פשוט אכניס פה קישור לסיפור עצמו. מצטערת על הטרחה שאני מעבירה אתכם, אבל אני באמת אעריך כל עזרה שרק תוכלו לתת לי. תודה. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=no1special

מממ

לי זה ניראה שאת במשבר בזהות המינית ואין לך מושג מה את רוצה. ניראה שניסית הכל אבל את לא באמת יודעת איך הרגשת- אהבת לא אהבת. אני חושבת שלא יזיק לך קצת שקט מכל ההתנסויות האלה.. זה חשוב להתנסות ולראות מה עושה לך טוב אבל לפעמים יותר מידי התנסויות לוקחות את השקט הזה של לחשוב מה את רוצה.. וכן את צודקת..חלק מהחברה די אכזרי כשזה מגיע לקהילה ההומו-לסבית אבל יש הרבה אנשים שיבינו ויתמכו. בהצלחה אילי לנצח.

אממ, אוקי.

יש פעמים שבנאדם חושב שהוא משהו ובסוף הוא מוצא את עצמו בסיטואציה אחרת. בואי אני אתן לך דוגמא שלי- עד לפני כמעט חודש וחצי הייתי בטוחה שאני לסבית, קיבלתי את עצמי בכל מובן המילה- בדיוק כמו שאת כתבת. אבל לפני בערך חודש וחצי גיליתי שאני נמשכת לאחד הידידים שלי, והדבר הכי מוזר בו הוא שאני מאוהבת בחברה כמעט הכי טובה שלי ושהיא דלוקה על אותו בחור. תראי- הדבר הכי בר ביצוע שאני יכולה להציע לך הוא לעשות חושבים עם עצמך ולראות מה את רוצה מעצמך. אני מקווה שתוכלי להבין משהו מהתגובה שלי- וגם אם לא, אז בינתיים קחי
ו-
. יהיה טוב. אלמוג.

למעלה