מבולבלת ופגועה

evelin55

New member
מבולבלת ופגועה

אני אוולין,בת 17 עוד מעט ויש לי חברה שהכרתי לפני יותר מחצי שנה במקום שאנחנו מתאמנות ביחד. היא בנאדם כל כך מקסים היא פשוט מדהימה אני אוהבת אותה מאוד,יותר ממה שצריך אפילו לאהוב חברה. אני נהנית להיות איתה והיה לנו קטע פעם,היא נוהגת להתמזמז עם בנות בישביל הכיף אז זה קרה לנו כמה פעמים כשהיינו שיכורות. היה לה חבר עד לפני חודש שאני והוא היינו ידידים טובים ואחרי הפרידה היה לנו קטע והיא גילתה על זה ואפילו לא כעסה. לפני כמה ימים היא אמרה לי שהיא רוצה חברה,כי נמאס לה להיפגע מגברים ולהיות על המשמר שהם לא רוצים ממך רק סקס. ואז היא אמרה שהיא רוצה להיות חברה שלי והיא כבר הרבה זמן חשבה על זה,היא יודעת שיש לי קראש עלייה ומאז שהיא גילתה את זה היא חשבה על שניהיה ביחד,דיברנו על זה וסיכמנו שמנסים ורואים לאן זה זורם. אחרי יום שוב דיברנו על זה והיא אמרה שהיא לא רוצה שיצא מצב שהיא תיפגע בי איכשהו ואז החברות שלנו תיהרס ושהיא רוצה להשאיר את זה ככה,אני ניסיתי להסביר לה ולשכנע אותה שזה לא יקרה ושאנחנו נדבר על דברים ואנחנו מבינות אחת את השניה וגם אחרי הפרידה נישאר חברות. היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי אבל לא כמוני ושאני חשובה לה והיא לא רוצה לקחת סיכון ולאבד אותי אחר כך,אין לה ניסיון עם בנות והיא לא רוצה שהניסיון הזה יפול עליי אם הוא לא יצליח ונאבד את מה שיש בינינו עכשיו. היא גם אמרה שהיא רוצה משו קל כי היא אחרי קשר והיא רוצה לראות עולם ולהכיר ולפלרטט עם אנשים חדשים והיא מפחדת שזה יפגע בקשר שלנו. זה מאוד פגע בי כי אני ממש אוהבת אותה ואני לא מבינה למה היא הציעה את הרעיון,אם היא עדיין מעוניינת בגברים.

גרא.

New member
eveline55,יתכן שאת כבר מודעת,אולי בחרת את

הנטייה המינית המועדפת עלייך,מאידך נראה כאילו חברתך עדיין מתלבטת מה עדיף לה,ורוצה עדיין להתנסות, מצב כל כך אופייני ושכיח במיוחד בגיל 17+ שעה שהזהות המינית מתגבשת והולכת,תוך כדי התנסויות ו"טעימות" גם מזה וגם מזה.התנסות איתך,לדברי חברתך,במידה ולא יצליח,עלולה לפגוע בחברות הטובה שיש ביניכן וכפי שהיא התנסחה היטב,אתן עלולות לאבד את מה שיש ביניכן עכשיו.ואם ההתנסות כן תעלה יפה,היא חוששת שהקשר הזה ביניכן עלול להפגע אם היא בכל זאת תרצה לראות עולם,להכיר ולפלטרט עם אנשים אחרים.במילים ברורות יותר, היא היתה רוצה בשלב הזה של ההכרות ביניכן להתנסות ביחסים לסביים,אבל אינה רוצה שזה יגרור אותה למחוייבות כלפייך שתגביל את חופש הפעולה שלה ליצור קשר עם בנות אחרות,וכנראה גם בנים.דומה שבכך היא דווקא מבטאת הערכה והבנה לרגשותייך שלך,אבל בעצם מבקשת שגם את תביני אותה.

evelin55

New member
............

חשבתי על זה אתמול והבנתי שאני לא רוצה לוותר על זה כי חבל לי לוותר על מישהו שאני אוהבת, אמרתי לה את זה עכשיו והיא אמרה את אותם הדברים שאמרת: אני לא בטוחה שאני מרגישה את מה שאת מרגישה אני בשלב של התלהבות מגברים, פלרטוטים את יודעת להרים את האמון שנפגע את הבטחון, שיש אנשים שלשם שינוי מעריכים אותי ואומרים לי שאני יפה. אני לא רוצה שום מגע איתם אני לא יודעת מה אני רוצה אני פשוט מפחדת שאני לא אתנהג כמו שצריך להתנהג בקשר ולא העריך אותך, כמו שעשו לי. ואמרה גם שאם זה היה בזמן אחר היא הייתה מרגישה אחרת ואמרתי לה שאולי עוד כמה זמן זה לא יהיה שונה מעכשיו. אני לא לסבית אני פשוט סטרייטית שאוהבת אותה אני לא נמשכת לבנות,אני עדיין אוהבת בנים. היא כנראה עכשיו תפסיק להתנשק איתי בישביל לא להשלות אותי או משהו בסגנון. אני לא יודעת אם יש טעם לחכות.

למעלה