מבולבלת ומפחדת...

SadClown

New member
מבולבלת ומפחדת...

מאוד מפחדת מהמצב המדיני, אז חיפשתי באינטרנט תשובות לזה... והבנתי שיש הרבה שאומרים שזה גוג ומגוג, עם טיעונים שדי מוחיכים שיש הרבה היגיון שזה באמת העניין. כתוב שמלחמת גוג ומגוג זה אחרית הימים, בוא המשיח... ואני מאוד מבולבלת. כי אני לא בדיוק מבינה מה הולך לקרות ברגע שהמשיח יגיע... אנשים הרי כל כך מצפים לזה, אומרים שזה הגאולה. אבל מה בעצם הוצלך לקרות? כי אני הבנתי שזו מלחמה עצומה בכל העולם, עם המון הרס והרג וכאב עצום. שאני כל כך כל כך מפחדת מזה. לא רק על עצמי, אלא יותר על המשפחה, על האחות הקטנה שבכלל לא תבין מה קורה. וכל האנשים בעולם, לא כולם רעים... לא כולם צריכים להיענש... זה מפחיד מידיי. והבנתי שאחרי המלחמה תהיה תחיית המתים? אבל שלא כולם יקומו לתחייה? אלא רק חלק? אחוז קטן מהיהודים...? ומה יהיה על כל השאר, שלא יזכו לחיי נצח? הם יהיו בגיהנום? או במקום נורא אחר? איך יודעים מי יקום לתחייה ומי לא? סה"כ אני צריכה לפחד מזה? או שזה יבוא לטובה על כולם? מאוד אשמח לקבל קצת תשובות שיסדרו לי את כל הבלגאן הזה שבראש... מקווה שלא הגזמתי עם השאלות. תודה, ליטל.

כשעם ישראל נמצא בצרה

צריך להשתדל להתחזק במה שאפשר. אנחנו בטוחים שהכל מה' אך לא נראה לי שיש מישהו שיודע בוודאות מה יהיה מחר. יתכן וזה ה"סוף" ויתכן ויש עוד קצת זמן. אני יכול אולי לשער שאחת המטרות ה"מועילות" הקיימות במצבים כאלה היא התחזקותו והתאחדותו של עם ישראל - ואולי אם נקבל על עצמנו בלב שלם להתחזק ולאהוב אחד את השני גם לאחר שזה יפסק, "כל היעדים יושגו".

gdisrael

New member
שלום

"מאוד מפחדת מהמצב המדיני, אז חיפשתי באינטרנט תשובות לזה... והבנתי שיש הרבה שאומרים שזה גוג ומגוג, עם טיעונים שדי מוחיכים שיש הרבה היגיון שזה באמת העניין. כתוב שמלחמת גוג ומגוג זה אחרית הימים, בוא המשיח..." כתבתי מאמר על כך, איך כל נבואות הגמרא מתאימים למחלמה המדוברת. בקישור הבא : http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1986868 אם זאת, הכל בערבון מוגבל ! אף אחד לא יכול להתחייב על דבר ! זה רק השערות על השערות. והיום המיועד, ידוע רק לקדוש ברוך הוא ישתבח שמו לעולם ועד - ולגדולי עולם ! "ואני מאוד מבולבלת. כי אני לא בדיוק מבינה מה הולך לקרות ברגע שהמשיח יגיע... אנשים הרי כל כך מצפים לזה, אומרים שזה הגאולה. אבל מה בעצם הוצלך לקרות? כי אני הבנתי שזו מלחמה עצומה בכל העולם, עם המון הרס והרג וכאב עצום. שאני כל כך כל כך מפחדת מזה. לא רק על עצמי, אלא יותר על המשפחה, על האחות הקטנה שבכלל לא תבין מה קורה. וכל האנשים בעולם, לא כולם רעים... לא כולם צריכים להיענש... זה מפחיד מידיי. והבנתי שאחרי המלחמה תהיה תחיית המתים? אבל שלא כולם יקומו לתחייה? אלא רק חלק? אחוז קטן מהיהודים...? ומה יהיה על כל השאר, שלא יזכו לחיי נצח? הם יהיו בגיהנום? או במקום נורא אחר? איך יודעים מי יקום לתחייה ומי לא? סה"כ אני צריכה לפחד מזה? או שזה יבוא לטובה על כולם? מאוד אשמח לקבל קצת תשובות שיסדרו לי את כל הבלגאן הזה שבראש... מקווה שלא הגזמתי עם השאלות. תודה, ליטל." כל המתרחש באחרית הימים, תוכלי למצוא באתר הבא : http://www.aharit.com/ מלבד זאת, אינך צריכה לפחד. קודם כל, אין עניין של פחד, אלא רק בטחון בשם יתברך. 'גם כי אלך בגיא-צלמוות לא אירע רע, כי אתה עימדי'. 'שבטך ומשענתך המה ינחמני'. את רק צריכה לפעול, על פי שאבותינו הורו לנו, לך, וכל עם ישראל ! במהרה בימינו, משיח צדקינו, בעזרת השם יתברך שמו לעולם ועד !

אברהם 83

New member
לא רוצה לבאס אותך אבל....

כל התיאורים שנתת שם בקשר לנבואות שחזו את המצב קיים אז דע לך שהתיאורים שם מתאימים לכל אחת ואחת ממלחמות ישראל ב 50 שנים האחרונות ואלו כידוע,נגמרו. אתה עוד כנראה צעיר בגלל זה אתה רואה את הדברים ככה אבל תכלס,מבין כל מה שעברנו מקום המדינה,המצב הביטחוני היום הכי פחות מתאים לנבואות,יחסית למלחמת ששת הימים לדוגמה... אל תהיה פזיז בהסקת מסקנות.

gdisrael

New member
ממש ממש לא

קודם כל "אל תהיה פזיז בהסקת מסקנות." אמרתי מספר פעמים, לא מבוטל, 'בערבון מוגבל' 'יתכן וזה פרי דמיוני'. אז ובכן, אין לך מה להגיד. ולא, זה ממש לא מתאים לכל מלחמות העולם. 1) כתוב 'מצפון תפתח הרעה', זה יכול להיות רק סוריה או לבנון. אז תוריד את כל המלחמות שהיו עם מצריים, ירדן, וכדומה ... מה גם, שבהפטרת השבוע, היה כתוב 'מצפון תפתח הרעה'. המלחמה המתאימה, שעוד התאימה, היא מלחמת השחרור. אבל לא מתאים לאמירת הגולן ישתומם, ואנשי הגבול סובבים מעיר לעיר ולא יחוננו, דבר הקורה רק עכשיו. לא נשכח דבריהם של רבנים גדולים, שאומרים שעכשיו זמן הגאולה קרב. אל תשכח, שכתוב שבמלחמת גוג ומגוג האגדית, יהיו מוערבים אדום (ארצות הברית) ו-פרס (אירן), רק עכשיו, העניינים איתם ועם צפון קוריאה (לפי נבואת הרב נחמני סעדיה) מתחילים לצוץ. ובכן, הכל מתאים מבחינת הזמנים. ורק עכשיו. לא 'ב 50 שנים האחרונות ואלו כידוע, נגמרו'. מצטער, טענתך נפלה, חבל ... אגב, לא ביאסת - לא צריך הסכמתך לדבריי. קל וחומר - שהם בערבון מוגבל, בצורה קיצונית.

אברהם 83

New member
לא הבנת.

מי דיבר על מלחמות העולם? דיברתי על מלחמות י ש ר א ל ב 50 שנים האחרונות. קרא קצת על מלחמת ששת הימים ותראה שכל המאפיינים שאתה מייחס לימים אלו,מתאימים להפליא לאז ואפילו מתאימים יותר מאשר היום. אתה יודע כמה רעות נפתחו מהצפון עד היום?לא מעט.לכן,לא ניתן לדעת אם הרעה שנפתח הפעם היא הרעה המדוברת. "לא נשכח דבריהם של רבנים גדולים, שאומרים שעכשיו זמן הגאולה קרב." אתה מפרש לא נכון את המילה "עכשיו"."עכשיו" זה גם תקופה של עשרות בשנים. "אל תשכח, שכתוב שבמלחמת גוג ומגוג האגדית, יהיו מוערבים אדום (ארצות הברית) ו-פרס (אירן), רק עכשיו, העניינים איתם ועם צפון קוריאה (לפי נבואת הרב נחמני סעדיה) מתחילים לצוץ." תודה רבה.חיזקת את טענתי. בעתיד הקרוב (שלטון בוש) לא צפויה מלחמה של ישראל עם ארה"ב. אני מסכים שהתעצמות איראן היא סימן אבל יש עוד זמן לעניות דעתי. "ובכן, הכל מתאים מבחינת הזמנים. ורק עכשיו. לא 'ב 50 שנים האחרונות ואלו כידוע, נגמרו'." ב ד י ו ק.היו תקופות שהתאימו לנבואות לא פחות מהיום והן נגמרו. לכן אין שום ערובה שהפעם היא הפעם. "מצטער, טענתך נפלה, חבל ..." אתה מתנהג בילדותיות. לא כל כך מהר תפיל את טענותי. יש לך עוד קצת לגדול...

gdisrael

New member
עדיין ...

"מי דיבר על מלחמות העולם? דיברתי על מלחמות י ש ר א ל ב 50 שנים האחרונות. קרא קצת על מלחמת ששת הימים ותראה שכל המאפיינים שאתה מייחס לימים אלו,מתאימים להפליא לאז ואפילו מתאימים יותר מאשר היום." גם אני דיברתי על מלחמות ישראל. ומלחמות ששת הימים לא מתאימה מהסיבה הפשוטה : 1) מלחמת ששת הימים, הינה בין סוריה, מצריים וירדן. כתוב 'מצפון תפתח הרעה', ומצריים וירדן - לעניות דעתי, לא בצפון. מה אתה אומר ? 2) במלחמה המדוברת, אמורה להיות מוערבת גם צפון קוריאה. (מ'צפון' תפתח הרעה). אז צפון קוריאה הייתה מחוץ לתמונה. 3) במלחמה המדוברת, אמורים להיות מוערבים מלך פרס (אירן) מלך ערבי, ואדום (ארצות הברית). לא כך היה הדבר. "אתה מפרש לא נכון את המילה "עכשיו"."עכשיו" זה גם תקופה של עשרות בשנים." אל תפרש דבריי, בבקשה. אכן יש רבנים שמדברים על ה'דור', אבל אני מדבר ספציפית, על אמירות שמדברות על שנים קרובות, השנים האלו. "תודה רבה.חיזקת את טענתי. בעתיד הקרוב (שלטון בוש) לא צפויה מלחמה של ישראל עם ארה"ב. אני מסכים שהתעצמות איראן היא סימן אבל יש עוד זמן לעניות דעתי." לא, אינך בקיא בנבואות אחרית הימים. בנתיים לא אמורה להיות מלחמה בין אדום לישראל. נהפוך הוא, כתוב שהמלחמה תתחיל בין פרס לאדום, ואז לאחר שהערבים ואדום, ילחמו על ירשוליים, צבא אדום יעלה לאזור (בגלל פרס, ובגלל ירושליים) ואז יתהפכו היוצרות (לא יודע איך) והם יתקפו אותנו. 'עכשיו' - מלך פרס נכנס לתמונה. ארצות הברית נכנסה לתמונה. ובניהם המון מחלוקות ומריבות. 'עכשיו' - צפון קוריאה נכנסה לתמונה, לפני שבוע, היא איימה לפתוח במלחמה. 'עכשיו' - מצפון נפתחה הרעה, מצפון גרידא, לבנון וחיזבאללה ! כאשר, המשפט 'מצפון תפתח הרעה', היה בהפטרה השבוע. 'עכשיו' - שרון נפטר, ואמרו שאחרי ממשלת שרון, המשיח יבוא. והמלחמות יתחילו. 'עכשיו' - עומד בראשנו מנהיג שמאלני קיצוני, שמוכן אפילו להביא את ירושליים - כפי שמדובר באחרית הימים. שאנחנו נביא את ירשוליים (משהו כזה) ואז היא תהיה בין-לאומית. ואז המוסלמים ירצו רק לעצמם - וילחמו בנוצרים. במקביל תתחיל מלחמה בין ארצות הברית (אדום) לפרס (אירן) , ואז שהם יהיו באזור, היהודים יהיו מחוץ למחלמה הזאת (כמו שכתוב בנבואות) ואז יתהפכו היוצרות, ואדום - מסיבה כלשהי, תעלה עלינו (כבשה בין 70 זאבים). כאשר כתוב שבאחרית הימים, יהיה פה צבא זר. איזה צבא זר ? צבא ארצות הברית, שיעלה לאזור בגלל המצב. כל הדברים האלו, מתאימים ל'עכשיו', ורק 'עכשיו' מתחילים להתגשם כל הסימנים. אני לא אמרתי ב'ודאות' שזה 'עכשיו', לא ש'עכשיו' זה הכי מתאים. בנוסף לכל, כתוב באחרית הימים, 'גליל יחרב', נכון - היו מלחמות בעבר. אבל מעולם, לא היה כזה בלאגן בגליל, עד כדי כך - שנפלו קרוב ל - 1000 קטיושות ! אם לא יותר ! והנזק הפיזי, ממש אפשר להגידו כ'נחרב', אתה אולי לא נמצא פה (אני גר בגליל) ואתה לא יודע את המצב. אבל זה מצב שלעולם לא היה כמוהו, לפניו. זה כפשוטו, 'הגליל יחרב', לעולם לא נפלו כל כך הרבה קטיושות על הגליל. אבל בכרמיאל, עיר מגורי, שקיימת כבר 30 - 40 שנה, לעולם לא נחתה קטיושה ! ועכשיו כבר נפלו 20, אם לא יותר. אני לא יודע איפה אתה נמצא, כנראה למצב בגליל, אתה לא מודע. 'הגליל\הגולן ישתומם', לעולם, לא הייתה עזיבה ונהירה כזאת ממקום בארץ. יש אלפי עוזבים, המוני אנשים עוזבים בתיהם. זה לא היה באף אחת ממלחמות ישראל. 'אנשים הגבול\גולן\גליל סובבים מעיר לעיר' , לעולם ! לא הייתה עזיבה כזאת, גם כאם, מהגליל, ועוד יתפתח לגולן - בנתיים אמרתי שיהיה משהו - ואתמול באמת גם בגולן התחילו פיצוצים, וזה עוד בלי שסוריה נכנסה לתמונה. ותראה כבר כמה עוזבים יש ! 'מעיר לעיר' , שגם שיעזבו, יבינו שעזבו למקום לא נכון. ועכשיו לאיפה זה כבר מגיע ?! אפילו יש סכנה בחיפה, ואפילו בתל-אביב עכשיו אומרים שצריך להיות עריניים ! אז אל תגיד לי , שהמצב היה במלחמות אחרות כמו עכשיו, ואף יותר מתאים. אתה מראה על חוסר-ידיעה. "מצטער, טענתך נפלה, חבל ..." אתה מתנהג בילדותיות. לא כל כך מהר תפיל את טענותי. יש לך עוד קצת לגדול..." לגדול, או לא .. טענתך כבר נפלה מעצמה, עזרתי לה בנשיפה קטנה. כל טוב !

MOOLKI

New member
easy big guy....

מה לגבי מלחמת המפרץ? גם אז יכולת לומר "מצפון תיפתח הרעה". "לא, אינך בקיא בנבואות אחרית הימים. בנתיים לא אמורה להיות מלחמה בין אדום לישראל. נהפוך הוא, כתוב שהמלחמה תתחיל בין פרס לאדום, ואז לאחר שהערבים ואדום, ילחמו על ירשוליים, צבא אדום יעלה לאזור (בגלל פרס, ובגלל ירושליים) ואז יתהפכו היוצרות (לא יודע איך) והם יתקפו אותנו." תסריט שכזה לא קורה תוך שבועיים.יותר לכיוון השנתיים אם לא יותר. אנחנו לא בסרט מצוייר,הדברים לוקחים זמן ולפי התפתחות האירועים בעולם,תסריט שכזה לא יקרה בעתיד הקרוב. יתכן שזה יקרה בעשור הקרוב אבל כל הערכה יותר מדוייקת מכך תהיה בגדר ניחוש לא מבוסס. מה נתפסת על צפון קוריאה?איפה מצויינת צפון קוריאה במקורות? "עומד בראשנו מנהיג שמאלני קיצוני" אני לא הצבעתי לאולמרט אבל לומר שהוא "שמאלני קיצוני" זה תהיה טיפה הגזמה... בדר"כ קיצונים משני המחנות,לא יעמדו בראשות הממשלה כי אז הם כבר לא יהיו קיצוניים.קיצוניים מעצם היותם קיצוניים הם ממוקמים בקצוות והם מיעוט. ברגע שמישהו נבחר לראשות ממשלה אז הוא נבחר ברוב קולות ורוב הוא אף פעם לא קיצוני. בכל אופן גדי היקר,לא נהוג לעסוק בחישובי קצים.אם אני לא טועה זה אפילו מגונה...

gdisrael

New member
שלום ידידי

"מה לגבי מלחמת המפרץ? גם אז יכולת לומר "מצפון תיפתח הרעה"." שוב, אינני מבין כוונתך. אני אציין את הסיבות, למה מלחמת המפרץ לא יכלה להיות המלחמה המדוברת : 1) עיראק, הינה בבל ולא פרס. 2) צפון קוריאה לא הייתה מעורבת בעניין. ובקשר לשאלה שלך, איפה צפון קוריאה מוזכרת במקורתינו, ואיך קישרתי אותה לעניין ? אני מעדיף לשמור זאת לעצמי, תודה רבה. 3) ישראל לא לקחה צד בעניין. ובטח שלא היה אפשר להגיד על אותה תקופה, 'הגליל יחרב' 'הגליל\גולן\גבלן ישתומם' ו'אנשי הגבול\גולן\גליל יסתובב מעיר לעיר ולא יחוננו' כבר כתבתי זאת בהודעה למעלה, ואני לא מבין למה חזרת על אותה טענה. בשביל שמשהו יתקיים כל (!) התנאים אמורים להתקיים, ולא רק (מצפון תפתח הרעה). רק 'עכשיו' כל התנאים יתקיימו. וציינתי בהודעה למעלה את התנאים, איני רואה סיבה לחזור על עצמי. "תסריט שכזה לא קורה תוך שבועיים.יותר לכיוון השנתיים אם לא יותר. אנחנו לא בסרט מצוייר,הדברים לוקחים זמן ולפי התפתחות האירועים בעולם,תסריט שכזה לא יקרה בעתיד הקרוב. יתכן שזה יקרה בעשור הקרוב אבל כל הערכה יותר מדוייקת מכך תהיה בגדר ניחוש לא מבוסס." לא, ממש לא שנתיים. והוא גם יכול לקרות תוך שבועיים, אל תעשה את חשבותינו של הקדוש ברוך הוא. תיאורתית הוא גם יכול לקחת 10 שנה, וגם עשרים שנה. אני מדבר מבחינה זמנית. אין כל סיבה שלא יקרה גם תוך חודש ! ואני אסביר איך. (אגב, אני יכול להיות יותר מדוייק מה'עשור הקרוב', זה שמבחינתך זה יהיה ניחוש לא מבוסס, דעתך-> כבודך. אין לי מה לעשות בנידון, ידידי.) אולמרט מסכים להפוך את ירושליים לבין-לאומית.-> כעבור זמן, אירן תוקפת את ארצות הברית, והמוסלמים מנצלים את חולשתו, בשביל להתשלט על ירושליים-> צבא ארצות הברית עולה למזרח התיכון, מפני האיום האיראני והאיום היורשמלי. באותו זמן, קורה 'מקרה' (אין לי מושג איזה, ואני גם לא מעוניין לפרט) אשר הופך את היוצרות, וכאשר ארצות הברית פה, היא גם תופסת שלטון על ישראל ! כל זה , יכול לקרוה גם תוך שנה. ואף פחות. לדוגמא, עוד חודש, ארצות הברית מעלה בקשה, להפוך את ירושליים לבין-לאומית, אלמרט השמאלני מסכים. אירן תוקפת את ארצות הברית - מה שבין כה וכה, נראה כדבר שעומד לקרות בקרוב. המוסלמים, באותו זמן, מנצלים את המצב, משתלטים על ירושליים. זה יכול לקחת תוך שבוע, אפילו, או חודש. צבא ארצות הברית עולה לפה ! בעקבות האיומים ! וואללה, הכל קרה תוך חודש וחצי ! אני לא רואה למה צעד שכזה, צריך לקחת שנתיים. ואם יקח - מה טוב ... בקשר לדוגמא הנבואה המוזכרת בקטע שלך - מלך פרס (אירן) מתגלה במלך ערבי, אשר הם גם, כבר הגיעו למצב שהם רוצים שלום במזרח התיכון, ולא באלגנים שכאלה. מלך ערבי, הולך לאדום ליטול עצה (זה קטע שחסר לך) במילים אחרות, מתבייכן לבוש שוחר-השלום, או שהולך לבכות לאו"ם. אירן תוקפת את ארצות הברית, שלוקחת פיקוד על העולם. אירן וצפון קוריאה - מתחילים להשתולל עם אטום, מה ששניהם איימו שיעשו. מחריבים את העולם. ארצות הברית עולה לפה, בשל האיום. ואנחנו מפחדים, ולא יודעים מה לעשות ! בגלל שגם אירן מאיימים עלינו, באטום. לאחר מכן, היוצרות מתפהכות, אדום גם הולכת נגדינו, ומתאחדת עם האיסלאם (אגב, אנטשמיים אמריקאים לא-חסר, במיוחד שכל העולם אנטי-שמי, ורואים זאת, ארצות הברית לא תגן על ישראל בתמורה ליחסים רעים עם כל אומות העולם. מה גם, שבוש הפך נוצרי הדוק, מספיק יהיה לו שגעון 'הם הרגו את ישו' , והוא יחכה ליום הנקמה. שכאמור הרבה רבנים גדולים, אמרו שהוא גוג נשיא מגוג המדובר). בוש עולה על ישראל ! וזהו, אז משיח נלחם מלחמות ישראל - והכל נגמר ! "עומד בראשנו מנהיג שמאלני קיצוני" אני לא הצבעתי לאולמרט אבל לומר שהוא "שמאלני קיצוני" זה תהיה טיפה הגזמה... בדר"כ קיצונים משני המחנות,לא יעמדו בראשות הממשלה כי אז הם כבר לא יהיו קיצוניים.קיצוניים מעצם היותם קיצוניים הם ממוקמים בקצוות והם מיעוט. ברגע שמישהו נבחר לראשות ממשלה אז הוא נבחר ברוב קולות ורוב הוא אף פעם לא קיצוני." אולי, לדעתי הוא שמאלני קיצוני. יכול להיות שלא, יכול להיות שכן. אבל שמאלני הוא בטוח, ואפילו מאוד - ורואים זאת על פי דבריו. למה נבחר ? כי פתאום הרבה מהמדינה הפכה לשמאלנים. "בכל אופן גדי היקר,לא נהוג לעסוק בחישובי קצים.אם אני לא טועה זה אפילו מגונה..." זה לא נקרא חישוב קיצים. קרא הודעתי, בקישור שהבאתי ! שלום רב !

MOOLKI

New member
מצטער,שלחתי לפני שראיתי את

הודעתך. לא נמשיך כאן.

MOOLKI

New member
ספוקלציות ספוקלציות ספוקלציות

ועוד ספוקלציות. "בשביל שמשהו יתקיים כל (!) התנאים אמורים להתקיים, ולא רק (מצפון תפתח הרעה). רק 'עכשיו' כל התנאים יתקיימו. וציינתי בהודעה למעלה את התנאים, איני רואה סיבה לחזור על עצמי." לא קניתי.תשמע,אני ברצינות מציע לך לא להתעסק בחישובים האלה יותר מידי. יקרא את הודעותיך אדם שמתחיל להתעניין בדת ויקבל את הרושם שאתה צודק והיה ויתברר שטעית,הזקת יותר משהועלת. החישובים האלה וההסתמכות על סימנים היא מיותרת לחלוטין.אתה תמצא את עצמך מתרץ לעצמך למה טעית.תזכור מה שאמרתי. " איפה צפון קוריאה מוזכרת במקורתינו, ואיך קישרתי אותה לעניין ? אני מעדיף לשמור זאת לעצמי, תודה רבה." כל עוד אתה שומר את זה לעצמך,זה פשוט לא קיים. עד כמה שידוע לי הנבואות שלנו גלויות ואין סודות. אלא אם משמיים גילו לך וביקשו ממך לא לספר (מסופקני),אין שום סיבה בעולם לא לשתף את קוראי הפורום. כל ההשערות שלך הן חמודות והכל אבל הן השערות.או שיקרו או שלא יקרו. " אמרו שהוא גוג נשיא מגוג " צא מזה.ג'ורג' בוש הוא לא גוג ולא בטיח. אני באופן אישי לא אוהב את הריח שנודף מכל הנסיונות האלה לפרש את הנבואות. כבד את עצמך והימנע מהשטויות האלה. אתה כל הזמן מזכיר את הרבנים הגדולים. קראתי שהבאבא סאלי זצ"ל,היה מזדרז מאוד כשהיה נכנס לנוחיות.שאלו אותו למה והוא ענה שמשיח אמור להגיע כל רגע והוא לא רוצה להימצא במקום טמא לכשזה יקרה.ובכן,עדיין לא הגיע. האם הבאבא סאלי טעה?לא.לא טעה. אם אתה שואל אותי (וזו רק דעתי),אמור היה להגיע המשיח אבל אנחנו מעכבים אותו. לסיכום,עזוב אותך משטויות,תשקיע את הזמן בדברים אחרים.

gdisrael

New member
טוב, אני אסכם ידידי

"יקרא את הודעותיך אדם שמתחיל להתעניין בדת ויקבל את הרושם שאתה צודק והיה ויתברר שטעית,הזקת יותר משהועלת." 'בכל' ההודעות שם, ציינתי לפחות 5 פעמים, שזה רק השערות, וצריך לקחת את הכל בערבון מוגבל, מאוד. ויכול מאוד וזה רק פרי דמיוני ועטי. לכן, הסכנה שציינת לא קיימת. "כל עוד אתה שומר את זה לעצמך,זה פשוט לא קיים." מבחינתך. מעולם לא התחייבתי להביא דין וחשבון, או סימוכין, לדבריי. זה פורום, נבואות ואחרית הימים, ועל כן מותר לי לקבוע דעתי. "אלא אם משמיים גילו לך וביקשו ממך לא לספר (מסופקני),אין שום סיבה בעולם לא לשתף את קוראי הפורום." עזוב אותך מהספקות
תהיה בטוח, שמשמיים - לא גילו לי. ובאמת, מסופקני, אם אפילו לגדולי-עולם גילו. "צא מזה.ג'ורג' בוש הוא לא גוג ולא בטיח." מי אתה שתקבע ? וגם, מי אני שאקבע ? ציינתי עובדה. בשבילי זה 50 : 50, בדיוק כמו כל אדם אחר (גוי, או לא) שיכול להיות גוג. אבל לפחות לג'ורג' בוש, יש סימוכין מסויים. "קראתי שהבאבא סאלי זצ"ל,היה מזדרז מאוד כשהיה נכנס לנוחיות.שאלו אותו למה והוא ענה שמשיח אמור להגיע כל רגע והוא לא רוצה להימצא במקום טמא לכשזה יקרה.ובכן,עדיין לא הגיע. האם הבאבא סאלי טעה?לא.לא טעה.". לא טעה, יש גאולה עיתה, וגאולה אחישנה. עכשיו כל רגע, הוא אמור לבוא אחישנה - ואם לא, יבוא בעתה. הבאבא-סאלי היה אמור לראות את המשיח. ואמר שויתר, והוא צריך לעזוב את העולם בשביל לכפר על חטאיינו ולבטל גזירת. בקיצור, יבוא - יכל. אבל יש עניין של המתקת הדינים. לא אני ולא אתה מבינים בכך. "אם אתה שואל אותי (וזו רק דעתי),אמור היה להגיע המשיח אבל אנחנו מעכבים אותו.". אין דבר כזה משיח אמור לבוא. זכינו (היום אם בקולו תשמעו) - בא אחישנה. לא זכינו - בא בעתה, אם כל הדברים שזה כרוך. מעבר לכך, יש שנים שהם עת רצון (לדוגמא, חישובי גדולי-עולם, אז מה - טעו ?! לא ! אלו עת-רצון, האר"י אמר שאם תלמידיו, כאשר הציע להם להביא את המשיח, היו נענים ברגע - ולא מבקשים ללכת להודיע לנשותיהם - היה בא מיד ! וגם אותו רב, שיכל להשתמש בשם המפורש לפתוח את מי הגיחון. יש זמנים, שהם יותר חזקים מבחינת רחמים, והשפע יורד יותר בקלות. גם הרב כדורי היה צריך לזכות לראות את המשיח, וגם הוא עזב בשביל להמתיק הדינים. וגם דיבר המון אודות זה. עם זאת, מקורביו אומרים, שאכן נפגש עם המשיח, בשנת תשס"ג, ואף אמר שיבוא בקרוב מאוד מאוד (קח זאת בערבון מוגבל, הרבה דברים מפוברקים). קרוב מאוד מאוד - הכוונה דור, זה 40 שנה. אז יש זמן. אבל בקרוב - הוא יגיע.) כל טוב !

למעלה