מבולבלת וחרדה...

eden123455

New member
מבולבלת וחרדה...

אני בת 23 ובן זוגי בן 26. אנחנו ביחד 3 וחצי שנים וגרים ביחד שנה. לפני חודש וקצת נפרדנו ל3 שבועות בגלל חילוקי דעות שלנו על דברים מסוימים ואני חזרתי לגור עם ההורים. כשנפרדנו הוא פתח פייסבוק ואני גם פתחתי. אחרי 3 שבועות הוא התחיל להתקשר אלי ולשלוח לי הודעות בפייסבוק שהוא אוהב אותי ולא יכול לחיות בלעדיי שהוא מוכן למות בשבילי ושהחיים שלו זה לא חיים עכשיו ושבחיים הוא לא אהב מישהי כמו שהוא אוהב אותי. חזרתי הביתה כי גם אני אוהבת אותו. כשחזרתי רצינו לראות את הפייסבוק אחד של השני, את ההודעות.. כשנכנסתי לפייסבוק שלו נכנסתי לשיחה עם חבר שלו וחשכו עיניי מהדברים שראיתי. הם דיברו שם על בחורה (שהיא ידידה של החברים שלו ואני מכירה אותה מזמן גם) וחבר שלי כתב היא משגעת אותי בטלפון היא לא מפסיקה להתקשר והיה כתוב שהוא לא עשה את זה מזמן (לא קיים יחסים מזמן) ושהוא היה בסטלה והיא לא מפסיקה להתקשר דברים כאלה.. אני ישר התחלתי להיכנס להיסטריה ולבכות והוא נשבע לי שחבר שלו כתב את זה בשמו ושחבר שלו גם כותב לו מהפייסבוק והוא אמר את רוצה אני יתקשר אליו עכשיו שתראי שאני לא משקר..ואז ראיתי שהיא שלחה לו הודעה לפלאפון אני צריכה לדבר איתך בלי שידעו משו כזה.. ועוד יותר התחלתי להיכנס להיסטריה.. התחלתי לשלוח לה הודעות למה שלחת לו הודעה היא אמרה אני לא יכולה להגיד לך זה קשור לחבר שלו ושיגעתי אותה בהודעות היא כתבה לי אני עם חבר שלו בכלל ודברים כאלה..האמנתי להכל.. ויומיים אחר כך באמצע הלילה הלכתי למחשב נכנסתי שוב להודעות האלה והתחלתי לבכות התקשרתי אליה וקיללתי אותה בטלפון היא אמרה לי נראה לך שאני יהיה איתו וניסתה להרגיע אותי.. הוא שמע שהתקשרתי התעורר והתחלנו לריב.. הוא בכה ואמר שהוא האמין לי להכל ואני לא מאמינה לו והתחיל לעשות לעצמו חתכים בידייים.. חיבקתי אותו והאמנתי לו. עכשיו מה שקורה זה שאני בחרדות ואני עדיין חושבת על זה.. למרות שלא היינו ביחד 3 שבועות זה עדיין כואב לי אם יש מצב שהוא עשה משהו.. אני לא מצליחה להירדם בלילה ואני בוכה באמצע הלילה ולא מפסיקה לחשוב על העניין הזה .. החרדות וחוסר הודאות הורגים אותי.

סטנגה Joe

New member
לכי ל

פסיכיאטר.
יש בטוח כדורים שיעזרו נגד חרדות.
אם נפרדתם, למה ציפית?? שיצטרף למנזר במדבר יהודה??
אם חזרתם, פתחו דף חדש וקדימה הפועל (או מכבי .... אותו חרא) ושיהיה בהצלחה.

די עם השטויות האלה של קונטרול פריקיות!

Aski7

New member
סיפור קלאסי

של מכורים לדרמה..
למה נפרדתם? אני בטוחה שזה גם משהו שיעיד על ההשערה שלי. (דרמה קווין)
חתך ידיים? התקשרת וקיללת?
שניכם צריכים לנשום עמוק., לספור עד עשר..
לשים את משקפי המציאות.. ולהסתכל על מה שקרה. בהגיון, ברוגע.
אני בעיקר אמליץ לך קודם כל לא לפעול ולדבר בלי לחשוב. אני מבינה שאת חרדה היסטרית מפוחדת ובוכיה אבל קחי עצמך בידיים רגע ולפני כל דבר שיוצא לך מהפה תחשבי, ואל תפעלי מהמקום החרד הקטן והדרמתי הזה..שהוא גם הורס !
את גוררת את החבר שלך לאיבודי שליטה גם כן..
הוא חסר אונים כי שום דבר לא מזיז אותך..מהנקודה הכועסת וההיסטורית והתגובות החרדתיות
אז הוא מנסה לטלטל ולזעזע, להיות יותר קיצוני.. היתי קוראת לזה מנגנון הגנה מקולקל.
שלוש וחצי שנים האם אי פעם שיקר? בגד?
שבי תקשיבי ברוגע ותחליטי מאמינה או לא?
לא? אז אולי פרידה לא זמנית כדאית יותר..
כן? ספק קטן? אל תסתכלי על זה עוד האמת שצריכה תצוף. אבל את חייבת להחליט לא להמשיך בדרך ההרס העצמי והזוגי הזה..
כי מכאן נראה שאת תמשיכי עד שלבחור ימאס גם כן ומהקשר שלכם ישאר רק כתם רטוב.

eden123455

New member
אז מה אני אמורה לעשות ?

לשכוח מהכל ? להתנהג כאילו כלום לא קרה? שיש כן סיכוי שקרה משהו... ואני לא מסוגלת לחשוב על זה שמישהי אחרת נגעה בו !!! במיוחד שאחרי כמה ימים הוא שולח לי הודעות ואומר שהוא אוהב אותי ומתחנן שנחזור..

נומלה

New member
אם את לא מסוגלת להתמודד

תמצאי עזרה מקצועית. אתם נפרדתם. בזמן פרידה כל אחד מותר לו להיות במגע עם אחרים. זה פירושה של פרידה. אם יש לך בעיה עם זה את לא יכולה לחזור ולהיות איתו. עכשיו תחליטי מה יותר חשוב. ובבקשה, כדאי למתן את התגובות ההסטריות ואת סערות הבכי והצעקות. למה את הולכת לברר אם את לא מסוגלת לעמות במה שמתגלה?

eden123455

New member
כי אני לא רוצה לחיות בשקר

אני רוצה לדעת אם באמת היה שם משהו..
ואני לא מסכימה עם זה שבזמן פרידה מותר להיות במגע עם אחרים. גם אם זאת פרידה זמנית ?
אני למשל לא הייתי מסוגלת להיות עם מישהו אחר ישר אחרי שבועיים.. למה גברים הם כן כאלה ??

נומלה

New member
הרעיון של פרידה

הוא שכל אחד מתעסק בעניניו ולא בעניני בן הזוג. ואם את לא מסכימה לזה היית צריכה להסביר לחבר שבעצם את מתכוונת ל"פרידה בכאילו". מכיוון שלא עשית את זה, הזכות בידו לפעול כפי ראות עיניו בלי לקחת אותך בחשבון (כי כאמור פרידה). העובדה שלך לוקח יותר זמן להכנס עם מישהו אחר למיטה איננה רלונטית כאן. את זו את והוא זה הוא. וגברים כמו נשים יש ביניהם שונות גדולה. יש כאלה "שהם כן כאלה" כמו שיש נשים שהן "כן כאלה" ויש כאלה (גם גברים וגם נשים) שהם "לא כאלה".
ואגב המונח "פרידה זמנית" איננו מוגדר היטב.

Aski7

New member
זה לא מה שאמרתי

אמרתי שאת צריכה להירגע.
אחר כך להרגיע את הבחור ההיסטרי שיצרת לך.
אחר כך להחליט בדעה צלולה עם עצמך אם תוכלי לקבל את האמת או לא ואם את בכלל רוצה לדעת..
ומכיון שאני מבינה למה זה מפריע לך תחשבי על זה טוב..
אחר כך לדבר בקול רגוע ושלו ולשאול מה קרה.. בלי האשמות קונספירציות וכו..הייתם בפרידה אל תשכחי (שאם אני לא טועה את יזמת.)
ואז להחליט אם את מאמינה או לא התבסס על היסטוריה ומה שנראה לך.
וגם אם את לא מאמינה אז עדין להחליט את ההחלטות שלך אבל לא בשביל לאיים עליו!
אל תאיימי אם את לא מתכוונת להפרד ממנו!!! הוא לא משנה מה לא יצליח לשנות את העבר. והאיומים האלה זה סכין ללב שהוא לא שלך. לא יפה.
ואז נשאר לחיות עם ההחלטה ולהתבגר.

ואגב אולי בפרידה הבאה תדאגי להיות עם מישהו ככה שלפחות זה לא יציק לך.

Aski7

New member
אה וגם

אם האמנת לו את לא ממש אמורה להיות בחרדות..

קארניו

New member
ההתנהגות של שניכם מדאיגה

ומצריכה טיפול של פסיכיאטר ואני רצינית לחלוטין כי התגובות שלכם לא נורמליות ומעידות על הפרעה .

תעזבי אותך

מהוא אמר לי אני אמרתי לו היא אמרה לי אחר כך היא אמרה לו ואז אני אמרתי לה ואז בסוף לא ידעתי למי להאמין והוא חתך את הידיים...

שמעתי שבבוליווד התפנתה משרה לכתיבת תסריטים. שווה לך.

לא, באמת

זאת לא עקיצה, זאת בהחלט הצעה.
את יודעת מה, נסי ללכת איתה. הרי סיפרת כאן סיפור של סרט. פרק מסרט. עזבי מה יגידו אחרים, הם לא חיים את החיים המסובכים שלך. נסי להכניס את החיים שלך למסגרת של סרט וחשבי לעצמך על ההמשך. מה עושים הגיבורים, מה את כגיבורה ראשית עושה, איזה סוף היית מתכננת לסרט כזה. תהיי את התסריטאית והבמאית של הסרט של החיים שלך.
יש סיכוי שמה שתתכנני ותכתבי, זה יהיה גם מה שיקרה.

אז קבלי עיצה בחינם

בלי להיכנס לקטע שהיה או לא היה לחבר שלך עם בחורה מה שהכי מטריד (לפחות אותי) זה שהדרך שלו להתמודד עם הסוגיה כללה חיתוך ידיים !!!!

לעניות דעתי הנתון הזה צריך להטריד אותך אם את חושבת על עתיד משותף איתו...

התגובה הראשונית שלי כשקראתי את הפוסט שלך

היתה - איזה מזל שאני כבר לא בת 23
אחר כך נזכרתי שגם כשהייתי בת 23 מעולם לא התנהגתי ככה.
אני רואה את זה סביבי כל הזמן. מה שתבחרי הוא שיהיה.
הבחירה היא שלך.
מה שהיה היה ואת לא יכולה לשנות את זה. נפרדתם. יכול להיות שקרו דברים בזמן שהייתם לחוד.
עכשיו את יכולה להמשיך להתעסק בזה באובססיביות ולהרוס לעצמיכם את מה שנשאר מהזוגיות שלכם, או שאת יכולה להמשיך קדימה, לבנות את האמון ביניכם ואפילו לשמוח ביחד המחודש שלכם.
השאלה היא באמת מה את רוצה, כי גם אני חושבת שאת מכורה לדרמה.

לא הבנתי את הקטע הבא

"הוא בכה ואמר שהוא האמין לי להכל ואני לא מאמינה לו והתחיל לעשות לעצמו חתכים בידייים.. "
את כותבת.
עם מה הוא עושה חתכים בידיים, זה נשמע כמו הפרעה, אולי לא הבנתי???

למעלה