מבולבלת..אבודה..

Clio7

New member
מבולבלת..אבודה..

שלום לכולם. אני בת 22 ,התחלתי ללמוד באוקטובר שעבר לימודים באוניבסיטת חיפה, בחוג שלא עניין אותי ולא מעניין אותי והאמת הסיבה לכך שלא באמת מצליחה למצוא משהו שבאמת מעניין אותי , חוויתי הרבה בעיות בחיים ,ואני עובדת במשרה כמעט מלאה תזמן שגם לומדת וזה מאוד קשה, הבעיה שאני לא שלמה עם שאני עושה אני מגישה אי סיפוק יש לי הרבה דברים בראש שרציתי לעשות למשל לנסוע לחו"ל לטייל בכל מיני מקומות ולחוות כל מיני וויות מטורפות כגון :קפיצת בנג'י צניה חופשית וכו.. אבל מצד שני אני רוצה שיהיה לי תואר אבל לא יודעת במה זה לא כאילו שמילדותי למתי להיות מדענית או רקדנית לדוגמה. אני אבודה כב הרבה זמן והזמן לא מפסיק לרוץ

יקירתי, עצרי ותנשמי לרגע../images/Emo70.gif

ההודעה שלך כל כך מלאה ועמוסה מהחוויות שאת עוברת, והשאלה שכל הזמן חזרה לי בראש כשקראתי את הפוסט שלך, הייתה: למה היא החליטה ללכת ללמוד בכלל? זה לא מאוחר להפסיק את הלימודים באמצע ולקחת זמן לעצמך לחשוב במה היית רוצה לעסוק. את צעירה, רק השתחררת מהצבא,אני מניחה, אין מה למהר כל כך... עדיף שתשקיעי זמן במחשבה מה את, והדגש הוא על "את" רוצה, מאשר שתבזבזי את זמנך על לימודים במקצוע שלא מעניין אותך.

שירשולי

New member
קליאו ברוכה הבאה...

אני עם פרפרית .... תעצרי רגע,תחשבי מה את באמת רוצה ואז תמשיכי. כך יהיה לך יותר קל להחליט בהמשך בהצלחה.

נעמי67

New member
היי קליאו

את נמצאת במצב טוב בו את מודעת לכך שאת נמצאת במסלול חיים שהוא לא נכון לך , את מבולבלת ואבודה. וכשהולכים לאיבוד כדאי לחפש את הדרך חזרה "הביתה" אלייך . היי קשובה לאינטואיציה שלך . אם את הולכת ללימודים ואת יודעת שזה לא זה!!! וזאת האנרגיה שאת מקבלת ? הרפי. עצרי. התבונני מחדש... בידקי שוב עם עצמך, זה לא שעשית החלטה / בחירה שגויה להיפך את לא היית יודעת לזהות אלמלא התנסית בזה . מעולה שאת רוצה תואר. אך אם כבר תואר אז לפחות שיהיה במשהו שאת יודעת שאת אוהבת , מקצוע שתאהבי לקום וללכת איתו כל יום בסיפוק רב לעבודה. מה אם תסיימי את התואר שאת לומדת עכשיו > תשקיעי כמה שנים > אחר כך תאמרי לעצמך "כבר למדתי , אז מה אני לא יעבוד בזה?" ואז תפספסי עוד כמה שנים בעבודה שמתישה אותך אנרגטית ופיזית . איך זה מרגיש לך? את כותבת שמאז ילדותך חלמת להיות או מדענית או רקדנית . שני מקצועות קיצוניים אחד לשני , אך זה בדיוק המדד שהגיע הזמן לבדוק אותו . מאחלת לך בהצלחה בדרך...

למעלה