מבולבלתת...

a2a1

New member
מבולבלתת...

היי הסיפור הוא כזה...
אני בת 23 הוא בן 28 שנינו עובדים באותה עבודה,אך אף פעם לא יצא לנו לדבר, לפני שבועיים וחצי בערך הוא נכנס אליי לפייסבוק והתחלנו לדבר כל יום לאורך כל היום,הבאתי לו את המספר שלי ואז התחלנו לדבר וגם דרך הודעות, את השבוע האחרון העברנו בחופשה משותפת מהעבודה שיצא ככה במקרה ששנינו נסענו עם המשפחות לאותו מקום, כל ערב היינו יושבים ומדברים לא קרה כלום מעבר לנשיקה, הכול היה טוב ויפה אך מאז שחזרנו לפני 3 ימים הוא מוזר לי מאוד הוא כבר לא מדבר ושולח הודעות כמו מקודם ואני ביומיים האחרוניים שלחתי לו כל הזמן והוא מגיב אך לא מדבר איתי לאורך היום...כששאלתי אותו מה קורה בינינו הוא אמר לי שכיף לו איתי והוא בעצמו לא יודע מה קורה...

לא יודעת כל זה מאוד מוזר אני רוצה אותו ואת הקשר הזה אבל לא יודעת מה לעשות?!למה הניתוק הפתאומי? למה הוא לא מתקשר ורק שולח הודעות?

אשמח לעצה....

היי, ברוכה הבאה..

לדעתי משהו כן קרה, רק שהוא לא ממש פתוח איתך.

אופציה אחת היא לשאול שוב, האם קרה משהו שאולי נאמר או הובן שלא כהלכה, ולפי זה לראות מה הבעיה,

האופציה השניה היא לשאול, ואם התוצאה לא מביאה שינוי, פשוט לסגת אחורנית, להבין שזה לא מתקדם, ולהיות איתו ביחסי עבודה ידידותיים בלבד.

אולי הוא הכיר מישהי אחרת בזמן הזה, אולי פשוט משהו השתנה בעקבות משהו שהמשפחה אמרה לו, אולי פשוט האינטנסיביות הפתאומית גרמה לו ללכת אחורנית.

יכולות להיות המון סיבות, אני לא מכירה דרך אחרת מלבד לגשת לנושא ישירות.

שלום

כל אדם יוצר קשר כמשמתחשק לו. עניין רגשי הוא מורכב ומשתנה. התייחסי לקשר לאט ופתחי אותו בהדרגה. תני לו זמן וחופש להחליט מה טוב לו.

a2a1

New member
תודה רבה על התגובות...

שלשום כבר פניתי ישירות ושאלתי אותו על היחסים בינינו והוא אמר שהוא לא יודע מה קורה בינינו הוא רק יודע שכיף לו איתי...
אני החלטתי לקחת צעד אחורה בינתיים לא יודעת אם זה המעשה הנכון אבל בכל זאת...

אני לא מבינה אם הוא לא רצה את הקשר הזה למה הוא זה שפנה אליי ורצה להיפגש כל הזמן?

ביום שנבין את המוח הגברי....

הייתי במצב דומה יותר מדי פעמים , הכי טוב זה באמת לקחת צעד אחורנית, חבל סתם לנסות לנתח התנהגות של מישהו אחר..

a2a1

New member
כן כנראה שזה מה שנשאר לעשות..

מבאס רק לחשוב על זה אפילו..ציפיתי שיהיה משהו אבל....עדיף לרדת מזה ולא להתעסק מדיי...

אם תהיה התפתחות אחרת אעדכן :)

למעלה