מבולבלים? גם אנחנו...

zofi11

New member
מבולבלים? גם אנחנו...

תורמת שלמה? התחייבות ל4 ביציות החזרת 2 טריים בצכיה וסבב נוסף 2 מוקפאים בארץ או.. חצי תורמת- התחייבות ל 2 טריים ועוד 2 טריים לסיבוב נוסף .. מי עשתה מה?? מה כדאי??

מיה2013

New member
אני עשיתי גם וגם...

חשןב לי להדגיש שהמון תלוי לצערי במזל, ההתחייבות היא התחייבות בפועל בשתי הנסיעות שלי רוב הנשים קיבלו במסלול רגיל בסביבות 5-6 עוברים.

במקרה שלי עשיתי מסלול רגיל בפעם הראשונה וקיבלתי 2 עוברים בלבד (עמדו בהתחייבות) אם את אומרת שמתחייבים לארבעה עוברים במסלול רגיל זה כבר טוב, לדעתי מתחייבים ל 2 בלבד - תבדקי . בכל אופן לא היו לי בכלל מוקפאים .
כל הנשים שהיו איתי קיבלו בסביסות 5 עוברים לי לא היה מזל כזה.

בסבב השני לקחתי תורמת מלאה ואז קיבלתי 12 ביציות שהפכו לעשרה עוברים

אני הייתי ממליצה לעשות את מסלול "השרד ריסק"

zofi11

New member
כן מיה רק ש..

אני נתתי הבדל בן המסלול של שרד ריסק למסלול תורמת מלאה .. בעזרת השם בשורות טובות לכולן כאן ובכלל!!

עוגי555

New member
גם אני הייתי מבולבלת

ולבסוף החלטתי על תורמת מלאה. לא נקלטתי לצערי כי רב מהחזרת הטריים, וכרגע יש לנו שמונה ארטיקים באיכות טובה במקפיא.

זה אכן המון מזל כפי הנאמר לך... אנו החלטנו לקחת את הצ'אנס.. (והלוואה נוספת מהבנק...)
יש בות על חצי תורמת ושישה עוברים. אז כאילו "שילמתי" 18.500 ש"ח על עוד שני עוברים...
אבל ייתכן שהיו לי מחצי תורמת רק עוד שני עוברים...
הכל מזל וצריך כאן להחליט ולשחרר ואני יודעת כמה זה קשה לפעמים...

מה"שרד ריסק" ירדתי מהר- וזו הסיבה:
אם הייתי נכנסת להריון, ההשקעה הייתה הולכת לאיבוד.
גם כלכלית זה לא ממש משתלם.

תורמת מלאה - אם אני לא נקלטת, יש לי יותר עוברים לנסיונות הבאים.

עוד דבר חשוב - היה לי שווה להשקיע את הכסף, למקרה שהתרומה תצליח, יצאו ילד/ילדים בריאים וכו', או אז יש לי עוד עוברים מאותה תורמת.

לי אישית, מכיוון שהייתי במצב קשה מאוד לגבי השלמה עם התרומה (ואני עדיין במאבק) היה לי טוב לחשוב שכל הילדים שיהיו ב"ה, יהיו מאותה תורמת.

מקווה שעזרתי...

עוגי555

New member
שורה שלישית שוב...

יש בנות שהלכו על חצי תורמת וקיבלו שישה עוברים...

zofi11

New member
תודה מיה. תודה עוגי אכן

אכן עזרת מאוד כן גם לי היו חששות מתרומה ועדיין ישנם קצת... זה לא עוזב בקלות...
אכן הולכת על תורמת מלאה... לא מעט כסף.
הכל זה מלמעלה.. ומה שיהיה יהיה אנחנו עושים את הכל שיהיה הכי טוב !!!

בהצלחה לכולן !!
ותודה על החיזוקים פורים שמח לכולם

למעלה