מבוך

מבוך

המבוך מאת:עדינה-ו במילה מלטפת צלחתי לחוף. הגעתי עדיך- שאותי אל ליבך תאסוף. חציתי נהרות, גאיות ואגמים, עליתי... על סרטון וגם על קוצים. בתום המסע- המייגע והארוך נפלתי ... אל תוך המבוך. 27.1.03

חן (*_*)

New member
מבוך

מבוך כשניפגש- נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים אל מול המשחק הגדול שנינו בפנים מחפשים כיוונים בתוך המבוך הגדול. בתוך מבוך סבוך נפסע כילדים אל עבר הפתח שלא נראה כמתוך הד-קולך אקרא לעומתך התשמע את הסוד הנורא? (בקריאת אנקה נקרעה הנשמה למרגלותיה דמי ניגר הנה אבדה השליטה את דרכי לא אמצא נפשי אליך פסעה מגששת אחר ניצוצות של תקווה עוד לא טעמה היא דבר.) וכשניפגש, נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים נמשיך לרקום חלום כביכול.

2 מבוכים מקסימים

העניין אתן יודעות, שהמסתבכך הוא רק האדם שמראש מחליט להכנס למבוך זה או אחר. רק טוב!!!

kessem

New member
כל הענין הוא...לא לאבד את העשתונות

רצוי לעצור, לנשום עמוק, להחליט איך להתקדם..... ולהזהר מ"מוקשים" בדרך....

חןןןןן../images/Emo140.gif

הותרת אותי המומה נוכך המבוך של מילותיך. ממש הלכתי איתך אות אחר אות ונכנסתי איתך אל תוך המבוך ומצאתי מבוך נהדר. איזה מילים יפות כתבת חן ערב טוב לכולםםםםםםםםם

חן (*_*)

New member
המבוך שלך, פנינת החן../images/Emo24.gif

שיר מדהים, אלא שחבל שסיומו כואב כל כך. אני מאחלת ומאמינה שתמצאי גם את הדרך לצאת מהמבוך לתוכו נפלת .

חןןן...מביאה סיפור על מנת שתראי

שאם אין אני לי מי לי.... אם אני לא נעזור לעצמינו לצאת מהמבוך אף אחד לא יוכל לחלץ אותנו משם. בהמשך לשאלתך המחוייכת אם נצא מהמבוך נזכרת בסיפור על העיירה הדתית ואספר אותו... היתה עיירה שכל התושבים בה היו דתיים. ורק איש אחד היה ממש אדוק איך אומרים ...איש צדיק היה? והנה יום אחד שמעו האנשים כרוז: "יהודים,יהודים,תוך מספר שעות עומד לרדת גשם שילך ויתחזק למבול,המבול ישטוף את העיירה שלכם,אנשים כל אחד מכם קחו רק את החפצים הנחוצים לכם וחלצו עצמכם מהעיירה" האנשים החלו להתארגן לנטוש את העיירה ורק אותו הדתי אמר.. "אלוהים יעזור,הן איש מאמין אני,מתפלל אני אליו סומך אני עליו כי יעזור,לא אנטוש את ביתי" והנה המבול החל לשטוף את העיירה,האנשים שהתארגנו החלו לעלות על אוטובוסים וקראו גם ליהודי "בוא חלץ את עצמך לפני שתטבע" והיהודי דגל בתשובתו הקודמת,סמך על עזרתו של אלוהים. שלחו לו סירה על מנת שיחלץ את עצמו היהודי לא רצה לפנות את המקום סמך על אלוהים שלחו לו מתוך אלקופטר חבל הצלה ואמרו לו:"יהודי...תפוס בחבל... תציל את עצמך מהטביעה" והיהודי אמר אלוהים יעזור. והנה המיים עלו על גדותיו,היהודי טבע הגיע לגן עדן ושואל את אלוהים:" אלוהים אלוהים,מה עשיתי לך? אני שהאמנתי בך, התפללתי אליך,סמכתי עליך שלא תנטוש אותי, וראה,גרמת לי לטבוע,למה?" ענה האלוהים ליהודי: "ראה יהודי שלחתי לך אותות,שלחתי לך מלאכים עם אוטובוס שלחתי לך מלאכים עם ספינה,שלחתי לך מלאכים שהגישו לך חבל הצלה רק שתאחוז בחבל ותציל את עצמך,ואתה?אתה אפילו לא נגעת בחבל, יותר מאשר להזהיר לא יכולתי לעשות עבורך דבר" על מנת שאוכל לעזור לך...קודם כל עליך לעזור לעצמך. ראית חן לאן המבוך גרר אותי? סביר להניח חן,שמתוך המבוך הזה רק אנחנו יודעים איך יוצאים מתוכו.

למעלה