מבוי סתום

eliela

New member
מבוי סתום

יודעת שאני על סף פיצוץ יודעת שאם לא אצא מהסיבוך הנפשי שאני שקועה בו, בסוף ייגמר רע. יודעת שלא רוצה להגיע שוב לבית חולים אחרי ניסיון התאבדות אבל לא יודעת איך לצאת גלית

גרא.

New member
צר לי לשמוע שאת במצוקה..אם תשתפי

אותנו מעט במה שעובר עלייך,אולי נוכל לעזור..

eliela

New member
כרגיל

בן מכור לסמים - החליט לעבור גמילה אחרי שאספו אותו אי שם בנגב הרחוק ישן על קרטונים עם מכנסיים קצרים, זקן של חודש, חולצה קרועה ומטונפת... עבר גמילה גופנית, קניה של ביגוד לפי רשימה מפורטת של מלכישוע... נסיעות אין סוף לסידורים... ואגד לא מסיע חינם... בקיצור הוא במלכישוע, נקי כבר מעל לחודשיים, משתקם... ואני עם חור בחשבון הבנק...בלי עבודה... מערכת זוגית שדאכה ממזמן, עם בעל שני שהילדים שלי לא שייכים אליו למרות ההבטחות כשנישאנו... מתמודדת עם הכל לבד, עם הסמים, עם האבטלה, עם המינוס... עבורו הכל כרגיל, עובר לצידו ולא נוגע... זה מספיק מעל ומעבר מבקשת רחמנות מאלוהים והוא מצפצף מתחננת לסיוע כספי מהעצים כי לא יודעת למי לפנות... מה כבר נשאר לי??

אין לי עצה... אבל משהו אחר אולי כן

אני לא יכולה לייעץ לך, כי אחרי הכל אני בת 14 ובכל זאת אני מודעת למגבלות שלי. אבל רק רציתי להגיד שבסוף הדברים מסתדרים.! תמשיכי בשלך ותחפשי עבודה, והבעל? הוא לא עובד? אולי כדאי שתדברי איתו. בכל מקרה אנחנו כאן איתך ואנחנו מוכנים לשמוע, לעודד ולנסות גם לעזור. נ.ב- לא היית כותבת בפורום הזה פעם? אולי קראו לו אז הורים וילדים? נ.ב-2 אני לא רוצה לשפוט או לתת עצות לא מועליות, אבל (!) אם אין כסף אינטרנט ומחשב זה לא דרכים לחסוך... אבל כל אחד והסדר עדיםויות שלו.. פה תמיד. יעל!

גרא.

New member
למעט תמיכה רגשית ואמפטייה רבה

כלפייך,איך אנחנו כאן בפורום יכולים לעזור לך? במצוקה רגשית וכלכלית בה את נמצאת,עשויה לעזור לשכת הרווחה.לפחות זהו תפקידה (?)..צר לי שכלכך הסתבכת..אבל ממש לא יודע,וקשה לי מאד להראות לך את הכיוון,את האור בקצה המינהרה..היי חזקה.

eliela

New member
גרא תודה, יעל שתחזרי מהר לרקוד...

אכן אני מקווה שאוכל לקבל עזרא מלשכת הרווחה, אבל הרי קיבוצים, שייכים למועצות איזוריות שעסוקות בעניני קרקעות עם הערים הגובלות... תודה מכל הלב גלית

עליגל

New member
אם הבנתי נכון את חברת קיבוץ../images/Emo23.gif

מדוע אינך פונה למזכירות הקיבוץ מסבירה את הבעיה הם יכולים להפעיל את הרווחה. כדאי שתפני גם לייעןץ פסיכולוגי גם למועצות אזוריות יש לשכת רווחה. אנחנו כאן יכולים רק לעזור בקטע התמיכתי ואם תשתפי נעזור לך מהמקום שאנחנו נמצאים בו.

למעלה