מבוי סתום

kerenor87

New member
מבוי סתום

שלום יקירות אחרי שנתיים של כאבים כרוניים עשיתי לפני חודשיים לפרוסקופיה להסרת הידבקויות ומוקדי אנדו' אני מטופלת אצל דר' סוריאנו... לאחר הניתוח בגלל שסוריאנו לא היה כבר אז הגיע רופא אחר לעדכן אותי במצב... יש לציין שהוא התלהב מהממצאים של הבנות בחדר ולי לעומת זאת אמר שהיו רק הידבקויות ולא הסביר לי מעבר... על סמך זה חשבתי שהגילוי הסופי הוא שאין לי אנדו' ולכן כשגניקולוג של כללית הציע לי להחליף גלולות לא חשבתי... בעקבות זה קיבלתי שבועיים מחזור... ורק כשהלכתי לדר סוריאנו למעקב הוא עדכן אותי בתוצאות הפתולוגיות אז אני חודשיים אחרי הניתוח והכאבים הם לא הגיוניים בעליל... ובמר"ם לא מוכנים לתת לי הפניה למיון בתל השומר אלא רק בוולפסון... וזה לא עוזר כי הם לא יודעים לטפל במחלה... ואין לי למי לפנות... התור לסוריאנו זה רק עוד חודשיים... ואני חושבת שהמצב לא טוב... לא טוב בכלל

לואי84

New member
אם מדובר באמת בכאבים חזקים מגדר הרגיל

וללא כל שיפור אז הייתי פונה בעצמי למיון בלי הפנייה.

אני קיבלתי מחזור בערך 10 ימים אחרי הניתוח והוא היה אחד הנוראים שהיו לי בחיים וגם היו לי כאבים כמה חודשים אחרי הניתוח (בעיקר בהרמה של חפצים ובהתכופפות) אבל בהדרגה זה הלך והשתפר וכיום יש לי כאבים לעיתים הרבה יותר רחוקות וברמת כאב קלה הרבה יותר, ב"ה. אז תהיי אופטימית!

למעלה