מבוהלת...

לילו 24

New member
מבוהלת...

עברתי להיות מבוהלת במקום מבוהלת... אני לא יודעת אם יש קשר ואני מקווה שיש כי אז תפיגו את פחדיי שהתפרצו אצלי הבוקר... לא יודעת אם אתן זוכרות אז בקצרה בשבועיים הקודמים סבלתי מכאבים איומים באגן שלא הרגישו כמו האנדו' כבר...(לפני וביחד עם מחזור) בהתחלה רופא אחד אמר לי שזה דלקת באגן והתחלתי עם אנטיביוטיקה ואז הפסקתי כי הרופא פוריות אמר לי שזה "כאבי אגן" לא מוסברים (גילה לי את אמריקה...) התחלתי לחשוב שזו פשוט תופעת אנדו' ודי.... אבל עכשיו בחודש השני ברציפות אני מסיימת מחזור אחרי שבוע ואחרי יום אחד של הפוגה אני מקבלת שוב מחזור ז'תומרת שבועיים כמעט רצופים!!!! נכון שאני בלי כלום כי אני מנסה להיכנס טבעי להריון (בהמלצת הרופאים) אבל זה הלחיץ אותי וישר נכנסתי לבדוק על סרטן צוואר הרחם (להבדיל) שהראה תסמינים דומים, חשוב לציין שיש לי את וירוס הפפילומה כבר, שהוא אחד מהדברים שמתפתחים ל ובגלל זה אני במעקב, עשיתי בדיקת פאפ לפני כמעט שנה והיא יצאה תקינה אבל עכשיו אני ממש לחוצה! האם מישהי מכירה תופעות כאלה הקשורות לאנדו' או שכדאי להתחיל לבדוק? (נ.ב. בשנים הראשונות של המחזור שלי לפני שהתחלתי לקחת גלולות להרגיע אותו היה לי מחזור קבוע של 10 ימים נוראים) אשמח לתשובות! תודה ויום טוב לכן!

kikona126

New member
יש לי תגובה לזה...

אבל נעצמות לי העיניים, מחר. בכל מקרה אני רק אגיד שבתקופה של ההתפרצות אצלי קיבלתי 3 פעמים בחודש מחזור! ועם גלולות דיממתי במשך כל החודש.

השם שלי מבוהלת

המקור שלו הוא בהתחלת כאבי האגן שהיו לי ולצערי הרב ממשיכים עד היום..לי היה P.I.D שזוהי דלקת אגן כרונית (זה היה כתוב בביופסיה שלאחר הניתוח), לצערי אני עד היום עם הכאבים כבר שנתיים...דלקת אגן בעקרון עוברת אבל לפעמים היא גם משאירה אחריה את הכאב וזה כניראה מה שקרה אצלי (כרוני)...לגבי סרטן צוואר הרחם...לא הייתי ממהרת לחשוב על תסריטי אימה כאלה, אבל בעקבות דימום חוזר, הייתי הולכת לבדיקה אצל רופא מומחה עם מיכשור מיוחד שיכול לבדוק את צוואר הרחם ביסודיות (אפרופו המכשיר שהראו השבוע בכלבוטק - מעין מיקרוסקופ) וכמובן חוזרת על בדיקת הפאפ...העניין הוא שאת בדיקת הפאפ לא ניתן לעשות כשיש דימום.. מקווה בשבילך שזה סתם מזל רע ושהכל יחלוף בקרוב..

למעלה