מבוגרים בגואה

ranlir

New member
מבוגרים בגואה

אנחנו זוג בני 50 רוצים לשלב נופש בגואה ופגישה עם הבן שמטייל בהודו.האם מישהו יכול להמליץ על מקום ,מלון טוב ואוכל למי שחושש לקיבתו?כמו כן טיולים קצרים ומה כדאי לעשות בסביבה?תודה

limorco

New member
בלי קשר לגיל

הסיבה שלא עונים לך היא לדעתי כי פשוט לאף-אחד אין תשובה... מדובר בפורום של תרמילאים, לא נראה לי שלמישהו יש נסיון עם לינה יקרה. המלצה שלי - קח לונלי פלאנט - שם תמצא לינה ואוכל לכל גיל ותקציב.

עמית22

New member
איך הצלחת לטעות ככה?

אתם בני 25 ויש לכם בן שמטייל בהודו? אחה חינוך סיפקתם לו

ranlir

New member
תודה

תודה על התגובה הבנתי.נחפש טיפים במקום אחר

ranlir

New member
הצלחתי:../images/Emo6.gif

בני 50 עם רוח קרב של גיל 25 ...מעונינים לדעת אזורים מועדפים בגואה לגילאים שמעל ל40 פלוס. אתם הצעירים אמורים לדעת זאת ...לא?

kogawa

New member
שאלה ללא תשובה טובה

אם השאלה היתה על גואה וסביבותיה התשובה היתה קלה למשתתפים רבים בפורום. אני כבן גלכם כמעט לא יכול לענות מכיוון שאני מטייל בגילכם בדיוק כמו שטיילתי בגילאי העשרים לחיי, והורי שהיו בהודו בגיל 50+ (וגם הם פגשו וטילו איתי מספר ימים) לא יצאו לרחוב ללא רכב ממוזג ומלון 5***** בכל מקרה הייתי ממליץ על חופי טריוונדרום בקרלה (חוף קובלם) שיאפשר נופש וחוף עם אוכל נפלא, טיולים נהדרים בסביבה, ועם קצת פחות סאטלנות ומסיבות בום-בום.

ranlir

New member
זאת ההמלצה שביקשתי../images/Emo39.gif

ואם יש עוד אז בברכה....רוצים לתפוס אוירה שקט ושלווה יחד עם אוכל טוב וכמובן לקנות אומנות בעיקר פסלי ברונזה באיכות ובמחירים שבארץ או באירופה בלתי אפשרי להשיג.

AdiX

New member
פשוט בקשו מהבן שיברר כשהוא נמצא שם

כך הוא יוכל להתרשם ממקור ראשון אם אתם לא ממש מפונקים אז אפשר למצא מקומות "סבירים" אפילו בארמבול. אם את מאוד מפונקים אז יש באזור חוף פלולם כמה מלונות סבירים ואפילו resort יוקרתי עם מגרשי גולף... לגבי קניות וכו' יש כמה חנויות באזור חוף באגה וכמבן בבומבי באזור הקולבה, שם לא הכי זול אבל בטח יותר זול מאשר בארץ רק על תשכחו להתמקח כמו שצריך. דרך אגב, אתם צריכים מדריך טיולים, נושא מזוודות או משרת אישי אולי?

ranlir

New member
עדי תודה../images/Emo39.gif

המשרתים ,נושאי המזוודות והרולס רויס ימתינו לנו בבומבי...מצתער . כמו כן נתתי הוראה חד משמעית שמלון 6 כוכבים יוקם עד להגעתנו בעוד חודשיים אחרת אנחנו לא מגיעים. הבנתי שאצל ההודים להרים פרויקט כזה בחודשיים זאת לא בעיה.וברצינות ולעינין באמת תודה על העזרה והיתיחסות הרצינית לשאלתי.

למעלה