מבובלת =/

snow white 1990

New member
מבובלת =/

טוב אז ככה... אני די חדשה בכל זה.. בפורום ובתכנית עצמה... רק לפני שבועיים בערך החלתי לראות נראה לי... ואמממ אין לי מושג אם זו העונה הרראשונה או השנייה כי אני לא מכירה עוד אנשים שרואים ת'תכנית.. ואממ היום היה פרק שלא הבנתי בדיוק אם הוא הפרק סוף עונה או לא... אז.. אין לי מושגגג... בקשה תענו לי על שתי השאלות.. איזה עונה... ואם זה פרק סיום או לא..?? תודה רבה רבה רבה רבה רבה...

P®iN¢e§A

New member
היי אז הנה לך!

אוקיי תשמעי.. היום זה היה פרק אחרון של העונה הראשונה.. והעונה השנייה תחל לאחר הרווק/ה 6 אם אני לא טועה

snow white 1990

New member
איזה חמודה את

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש תודה.. :) במובן מסויים הצלת אותי.. חחחחחח ואממ.. גם ענית לי על שאלה שהייתי שואלת אם לא היית אומרת.. חחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה.. תודה (שוב... חח)

yasminale

New member
פרינססה, את טועה..

קודם כל, במשך השבוע באמת משודרת העונה הראשונה והיא נגמרה היום. בסופי שבוע משודרת העונה השנייה, אבל היא נגמרת עוד מעט, אז אין ממש טעם שתתחילי לצפות. בקשר לשידורים חוזרים של העונה השנייה- יש עוד הרבהההה זמן עד שזה יקרה. חודש וחצי לפחות!! העונה השנייה עדיין לא הסתיימה בערוץ, אלא תסתיים בעוד כחודש. לכןף אין מה לצפות לשידורים חוזרים של העונה השנייה בקרוב. וסנואו וויט, ברוכה הבא לפורום שלנו
אני יסמין, ואני מאחלת שתהיה לך השתלבות קלה ומהירה... (אנחנו פורום אוהב!! חעחעחע
)

oriane5

New member
יכול להיות...

שאני אשמע קצת מישהי שלא מבינה וכנראה שאני כזאת אבל מה זה אומר שהצבע של יסמין הוא אדום? שהיא שולחת הרבה הודעות? או שזה משהו אחר...

למעלה