מבוא לדיכוי, או-

that girl

New member
מבוא לדיכוי, או-

איך החברה מונעת מהביקורת הפמיניסטית לעלות (פשוט לא מממנת תערוכות של אמניות.). בי, זה העביר חלחלה. תרגישו חופשיות להעלות שאגות כעס או קישורים בין חברה פטריארכלית וקפיטליזם וזה וזה. לי

agamrafa

New member
אה! הגיע הרגע!

:) אהלן לי... מעין המשך חביב לשיחה שלנו? אני לא חושב שזה שאף אחד לא מוכן לממן את התערוכה שלה מגיע מתוך רצונם המרושע של כל הגברים בעולם לגרום עוול לכל אישה שהם רואים אלא מתוך שיקולים כלכליים גרדא. כאשר ממנים למישהו/י תערוכה מצפים שהמימון יניב תוצאות בצורת כסף. יכול להיות שאף אחד לא רואה את זה קורה מהיצירות הללו?

sh00sh

New member
צודק!

ישנן הרבה תערוכות שלא מוכנים לממן, והסיבות הן רבות. אם הייתי רוצה לעשות תערוכת שבלולים מפלסטלינה שאני עיצבתי ואף אחד לא היה מוכן לממן, אז זו איזושהי כוונה זדונית למחות על זכויות בעלי החיים ולקדם את האינטרס שלהם לעולם נטול שבלולים?

Alexco

New member
צודק!

אם הדיכוי הוא לא מודע, מכוון, קונספירטיבי ומוחלט אז כנראה שהוא לא קיים.

sh00sh

New member
אין לי שום כוונה

לפגוע או לזלזל בנושא. באמת נושא חשוב מאוד, אבל צריך להבין שמותר גם לדחות הצעה כלשהי בנושא בלי שיהיו לכך כוונות שוביניסטיות נסתרות. הרבה תערוכות לא מתקבלות, זו אחת מהן.

../images/Emo45.gif, אבל

אני חושב שאחת הסיבות שהתערוכה הזאת לא משתלמת כלכלית היא הנושא שבה היא נוגעת. אני מניח שמי שהולך לתערוכות מעוניין בהרבה דברים, חלק קודר במציאות הישראלית הוא לרוב לא אחד מהם.

agamrafa

New member
עוד פרשנות

שאני לא מסכים איתה... אבל לא בדיוק יודע להגיד למה.. אולי כי עכשיו פאקינג עשרה לשלוש!

למעלה