מבואס

זה ממכר

New member
מבואס

לבסוף בלית ברירה כל כך רציתי מקל וקניתי אחד בחמש מאות שקל בדקתי הביתה סגרתי את דלת המונית על המקל ונוצר שקע מעט מתחת לפין :( זה נורא? מה אני עושה? זה מבאס

9ball master

New member
הכי קל....

ללמוד זה בדרך הקשה...... מצטער אבל ממש אין לך מה לעשות. כל מי ששאל כאן לגבי קניית מקל, הזכרתי לו שמאד חשוב לקנות תיק למקל ויש לקחת את העלות שלו בחשבון כאשר מתקצבים את הקנייה. אז איך עפר אומר, הישראלים תמיד יודעים הכי טוב.............. אני בטוח שבקניה הבאה שלך, אה כבר תקנה גם תיק טוב שישמור על המקל שלך...

זה ממכר

New member
זה נרתיק פשוט ומהפלסטיק יהיה ענק

אני מקווה שיקנו לי מקל מתילאד

זה ממכר

New member
תודה

ושיחקתי איתו זה לא נראה לי כל כך רציני הלכתי לאותו אחד שקניתי ממנו הוא עושה לי ואיי ואיי אין הרבה מה לעשות ובסוף החליף לי את המקל אבל הבעיה היא שעכשיו שאני מסתכל על המקל המשקל שלו זה 19 ומה שאני קניתי זה 18 ואני לא מוצא את שם החברה אבל מאותו מקום בהודעה שציינתי פעם שעברה

9ball master

New member
מקל פול או סנוקר?

יכול להיות שיש משקולת שניתן להוציא ואז המקל יהיה קל יותר

זה ממכר

New member
כן יש מאחורה מאריך

שמוציאים אז הוא יותר קל ואין לי מושג אם זה פול או סנוקר

Anin17

New member
אני מציע לך לשנות ההרגל הזה

תחסוך ככה הרבה כסף ועוגמת נפש תלמד טוב טוב את הנושא תבדוק, תשווה תראה מה מתאים לך ושתדע בסוף בדיוק מה אתה רוצה, אל תקנה! לך תישן על זה לילה אחד ולמחרת בבוקר אם עדיין תרצה לך ותיקנה עכשיו תיקח סרגל ותמדוד את עובי העץ בחלקו העליון ביותר של המקל מה אתה משחק פול או סנוקר?

זה ממכר

New member
אוקי ומזה אומר?

ההבדל הוא רק בראש? מזה נותן כל אחד מהגדלים? אפשר לשחק איתו? בכל מקרה הראש הוא מפלסטיק עדיין לא החלפתי לעור.. אפשר להחליף ל11 מ"מ? או שזה לפי המקל

ophir snooker

New member
פול על שולחן סנוקר

אם אני זוכר נכון ציינת שאתה משחק בסנייק. עד כמה שאני יודע אין שם שולחן פול. אם אתה משחק פול על שולחן סנוקר אז אתה גם משתמש בכדורים בגודל של כדורי סנוקר ואז אתה צריך ראש 9 מ"מ. אני צודק?

למעלה