מבואס זקוק לייעוץ

יובליק

New member
אני אסביר לך למה ותגידי לי אם זה נשמע הגיוני

דיברנו קצת ואז דיי בהפתעה שאלתי בעדינות "תגידי, יש לך במקרה חבר?", ראיתי שהיא קצת הופתעה מהשאלה היא הססה כמה שניות ואז אמרה ככה שיש לה חבר אבל זה לא זה לא רציני כאילו זה לא... מבינה? אז שאלתי אותה "אוקיי אז זה אומר שאפשר לדבר איתך? אפשר את הטלפון שלך?" ואז נראה לי שהיא שוב ככה הופתעה כמעט ללא מילים ואז ראיתי לנכון לנסות להציל את המצב ושאלתי אותה מהר "אפשר להתחיל בקטן, אולי איסיקיו או משהו כזה" ואז היא אמרה אוקיי יש לי איסיקיו ורשמה לי את המספר. בגלל זה הצעתי את האיסיקיו, אני לא מכיר שום דרך אחרת לתקשר חוץ מטלפון והאמת שגם מיהרתי באותו רגע וחשבתי שבאמת דיברנו ממש מעט ושאוכל לפצות על זה באיסיקיו ומשם לקחת את זה הלאה. תודה רבה, אני מאחל גם לך בהצלחה, אני יודע בהחלט כמו רבים אחרים מה קורה כאשר מאוהבים במישהי\ו.

נראה לי שהיא לא מעוניינת או שבאמת יש לה חבר

ולכן היא הסכימה לתת מספר אייסיקיו אבל ישר דחפה אותך לרשימת האינויזיבל (שלא רואים מתי היא מחוברת), או שנתנה מס' אייסיקיו שהיא בכלל לא משתמשת בו. לדעתי אתה מגזים בטירוף עם ההידלקות עליה, רק דיברתם 5 דקות ומקסימום היא מצאה חן בעיניך חיצונית ונראתה חמודה אבל אתה ממש לא מכיר אותה. לדעתי עצם זה שקידמת את הקשר מהר זה לא דבר רע כי אולי אח"כ כבר לא הייתה לך הזדמנות אז טוב שתפסת את ההזדמנות כשהיא נקרתה בדרכך, אבל אם היא לא מעוניינת או ביישנית אז כן - אחרי 5 דקות כבר להתחיל איתה באופן ישיר כזה עלול להבריח אותה. בכל מקרה אתה לא יכול לרצות את כולן, כמו שאומרים. אז או שיום אחד היא תתחבר ותדברו (תנסה לא לחכות בקוצר רוח כי באמת שאתה בונה תילי תילים ופנטזיות על מישהי שאתה לא מכיר וזה סתם משדר לחץ ונואשות מצידך) או שהיא לא תתחבר ואז פשוט תעבור הלאה וזהו.

make u happy

New member
יכולות להיות 1001 סיבות...

אבל מה שעדיף לך לשים לב אליו זה העניין שקצת נתקעת עליה וחבל... עשית את מה שיכולת, היא הסכימה בדרכה שלה לשמור על קשר מסויים וזהו. מה אתה יכול לעשות יותר מזה? אני חושבת שחבל שתמשיך לחשוב ולחשוב על מה קרה והאם היא... תמשיך הלאה, ממה שכתבת נראה שאתה מאוד בוגר וחכם, כך שאתה יודע שיש שם עוד בנות שאתה יכול להכיר. מה שיהיה איתה יהיה. אולי, אם ייצא לכם להיפגש שוב אז תוכל להעלות את הנושא בעדינות. חות מזה, בהצלחה

למעלה