מבואסת :(

הדר151

New member
מבואסת :(

אוקיי, אז יש בחור שאני מעוניינת בו ושלאחרונה אנחנו מדברים ממש אבל ממש הרבה באייסי, שיחות ארוכות כאלה, הבחור גם עובד איתי. היום אזרתי אומץ אחרי שבועיים שאנחנו ככה מדברים כל יום כמעט בלילה שיחה ארוכה כזאת .. ונפגשים מדיי פעם סתם לשבת לשתות משהו ..החלטתי לשאול אותו היום אם הוא חושב שיש משהו מעבר לידידות.. תיכננו להיפגש סתם לשבת איפשהו ובסוף זה לא יצא , אני יודעת שזה ישמע מעפאן אבל נאלצתי לשאול אותו באייסיקיו כי לא רציתי לחכות עד הפעם הבאה שיצא לנו להתראות. זאת הייתה השיחה בערך: אני: אתה חושב שיש ביננו משהו מעבר לידידות? הוא: לא יודע...לא נראה לי כלכך...מה את חושבת? אני: זהו שאני לא יודעת כי אני לא מתנהגת ככה עם כל שאר הידידים שלי.. הוא: מז"א ככה מותק? זה שאנחנו מדברים ממש(אבל ממש) הרבה? אני: משהו כזה. למרות שגם עם ידידים שלי אני מדברת המוון ! וככה.. אבל לגבי הידידים שלי עדיין לא יצא ששאלו אותי אם יש ביננו משהו ולגביך כן שאלו הרבה. ומה שונה כאילו.. הוא: לא צריך להיות אכפת לך מה חושבים ושואלים... אלא אם כן זה ממש מעצבן אותך אני: לא לא מעצבן אותי, רק רציתי לדעת מה אתה חושב על זה.. הוא: לא יודע לא חשבתי על זה ככה בכלל.. אני: אוקיי..גוד:) וזהו בערך המשכנו לדבר מפה רגיל וסגרנו את השיחה, הבנתי מכאן שהוא רואה בי ידידה .. וחבל לי כי הייתי נורא מעוניינת שיצא לי איתו משהו :( אני לא יודעת איך להמשיך מכאן והלאה.. אם להמשיך לדבר איתו כרגיל כמו עד עכשיו או להתחיל לאט לאט לנתק קשר.. (לא רציתי שהוא ידע שאני מעוניינת בו כדי שלא תהרס הידידות)

nate2000

New member
יש דברים שאומרים פנים אל פנים

ולפעמים צריך לשמור את הקלפים יותר קרוב לחזה ולהראות אותם אחד אחד. הסבלנות היא משהו מאוד חשוב ביחסים ולרוב היא משתלמת. היית צריכה לחכות לפגישה. בכל מקרה אם הוא מבולבל או לא מעוניין אין מה לעשות חוץ מלהתרחק ממנו לאט לאט. אם הוא כן מעוניין אולי יפול לו האסימון. אם לא אז טוב שככה אין לך טעם להיות בקשר עם מי שמעוניין רק בידידות כשאת רוצה הרבה יותר.

הזוייה

New member
יש באג לגברים

הבעת רגשות אצלם זה משהו שנכנס לקטגוריית- דברים אי אפשר להגיד. לנו הנשים הבאג הזה לא קיים. מעבר מידידות לחברות זה משהו שהוא לא תוכנית כבקשתך, את לא יכולה בזמן כזה קצר של קשקשת אינטרנטית ומפגשים בעבודה לקבוע מה יהיו הלך הרוחות. התאהבות זה תהליך. כנראה את נדלקת מהר. כי מה לעשות, לנו הנשים גם מחמאה יכולה להדליק את הפיוזים, להאיץ את פעימות הלב ובסוף אנחנו רואות בו כבעל לעתיד בזמן שהוא אפילו לא רואה בך כשושבינה. השאלה אם את מאוהבת בו, יש לך תשוקה כלפיו, או שפשוט בא לך בסבבה, שמישהו יגיד לך שהוא אוהב אותך. תני לזמן לעשות את שלו ואל תלחצי עליו כי תאבדי אותו.

הדר151

New member
את צודקת בגישתך..אבל

אני חושבת שוויתרתי לפי מה שהוא אמר ושאני אתרחק לאט לאט וזהו.. אני לא רוצה סתם לצפות שאולי בעוד כמה זמן הוא ירצה משהו אחר מעבר לידידות. אני מעדיפה לעזוב עכשיו תודה בכל אופן על העצות!!! :))

תגובה

אני משער, שהתכונת לא אם יש ביניכם חברות, אלא אם תהיה בעתיד. אם אינכם נוגעים, אין חברות. אל תנסי לפרש. אם את רוצה לקרב את הקשר אתו, ואתם מדברים הרבה, הציעי לו בהמשך לשיחות להפגש לפעמים ולהמשיך לשוחח. כך לאט תרגישו, מה אתם רוצים שיהיה.

יובליק

New member
תשמעי, ברגע ששאלת אותו

"אתה חושב שיש ביננו משהו מעבר לידידות" כבר הדלקת לו את המתג שאומר "נראה לי שהיא מעוניינת בי". עכשיו זה לא משנה אם הוא ידע שאת מעוניינת בו או לא כי הוא כבר ברמה כזאת או אחרת כבר יודע את זה, אם את מעוניינת בו אז את צריכה להגיד לו במפורש, את יכולה להגיד לו משהו כמו "אני דיי מתעניינת בך וחשבתי שאולי ננסה לקחת את זה לשלב הבא במידה ואתה מוכן, מה אתה חושב?" אם הוא עוד פעם יגיד לך "לא יודע" אז תגידי לו שיחשוב על זה ובכל מקרה גם הוא ירגיש שלא אז בסדר גמור לא קרה כלום ותמשיכו את הידידות שלכם.

A d i 23

New member
יש שיחות שהן לא למסנג'ר..

לא לאיי.סי.קיו וגם לא לטלפון ! אלו שיחות של פנים מול פנים, אחד על אחד כמו שאומרים.. שאת יכולה להביט לו לתוך העיניים, להקשיב לו ולדעת.. רק לא הבנתי למה את רוצה עכשיו לנתק את הקשר איתו..?! התשובה שלו ממש לא היתה ברורה וחד משמעית. לדעתי תיפגשו, תדברו ואז תראי לאן דברים הולכים. בהצלחה.

למעלה