מבואסת...

ניני4

New member
מבואסת...

שלום רב, מזמן לא נכנסתי לפורום. מקווה ששלומכם טוב. עברה עלי תקופה קשה- חמותי נפטרה, השבעה היתה אצלנו בבית, במקביל הילדים היו חולים ( דלקת ריאות ומה לא...) , ומזה כשבוע אני מרגישה על הפנים.... איכשהו החזקתי מעמד ועכשיו כבר לא.. לליל הסדר אני אמורה לארח ולבשל, ובשבוע הבא אנחנו אמורים לנסוע לחופשה ארוכה, ואני מרגישה שלא אעמוד בנסיעה הארוכה, ולא בשהיה בתנאי בית מלון מעט צפופים על כל המשפחה.. מה דעתכם?

מה השאלה? אם לארח או לנפוש?

לדעתי, שמישהו אחר יארח - את צריכה לנוח. לגבי החופשה אז ככה: אם זה לנוע ממקום למקום לפרוק ולארוז וליסוע - אולי כדאי לדחות. אם אתם במקום אחד, זה עניין אחר. את יכולה לקחת לך כמה ימים ראשונים למנוחה. שהאיש שלך ייקח את הילדים ויעסיק אותם מחוץ לחדר במשך היום. תנוחי, תאכלי במסעדה והחזירי לעצמך את הכוחות. אח"כ, את יכולה לבלות עם כולם חלק מהזמן ולנוח לפי הצורך. איך זה נשמע לך? לגבי ההרגשה הרעה בשבוע האחרון, אני שומעת את זה המון! גם מאנשים שהם לא פיברו. זה קשור לעונה, לשרב ואולי לאנרגיות שיושבות עכשיו על הכדור שלנו. אני מקווה שתרשי לעצמך לדאוג לעצמך. נראה לי שבאמת נסחפת קצת...

ניני4

New member
נאוה- תודה על תגובתך ../images/Emo51.gif, לגבי

ליל הסדר, אז זהו שאין כל כך מי שיארח- מצד בעלי, אין בכלל ( הוא בן יחיד וחמותי נפטרה), ומצדי גם כן זה מסובך(אמי חולה מאוד ואחות גרה רחוק מאוד ממני, וגם לא יכולה להזמין השנה...), בכל מקרה אצטרך לבשל, גם אם לא אארח, ולסחוב את רוב המאכלים אתי,והנסיעה בפקקים בליל הסדר, נראית לי איומה בפני עצמה... כך שאת ליל הסדר לא אוכל להוריד מעלי... מה שאני מנסה לעשות כרגע זה לתכנן את ההתארגנות לסדר בתבונה, לקנות חלק מהמאכלים במעדניה, ולעשות את זה לאט-לאט... מקווה שזה יהיה בסדר. לגבי החופשה, עד מחר בערב אני עוד יכולה להודיע על ביטול למלון. זו חופשה באילת, ונהיה במלון, אבל הנסיעה לשם ( אנו נוסעים ברכב) נראית לי מסע בפני עצמו ואני עוד לא סגורה על זה... נורא רוצה לנסוע בשביל הילדים, בעלי ובני משפחה אחרים שזקוקים לחופשה הזו כמו לאויר לנשימה, אבל מקווה שזה לא יפיל אותי לגמרי... לגבי האנרגיות ומזג האויר, זה נכון- עוד אנשים מרגישים לא משהו בימים אלה... ואם אני נזכרת אחורה כמעט כל שנה בעונה הזו אני קצת באאוט... הפעם, זה פשוט מצבור של דברים...

כמה רעיונות

1. שאת ואורחייך תתחברו לאיזו חברה טובה שמסוגלת - אפשר כמובן לכסות לה הוצאות. תרוויחי כמה דברים: קודם כל לא תעבדי, (וזה לא רק הבישולים), מעבר לזה, תהיו יותר אנשים (יותר שמח), ומי יודע? תפגשי מנהגים של משפחה אחרת וטעמים גם (חוויה מעשירה בחג בו השולחן מאוד דומה כל שנה. 2. החופשה - שוב, כמה רעיונות. את יכולה לטוס בעוד השאר יגיעו ברכב. אפשר וכדאי לדחות את החופשה - רצוי לשבוע כלשהו באמצע שנה"ל כך שאילת תהיה ריקה יותר ונעימה, ואת תקבלי בכל מקום תשומת לב מירבית. מה עם ביה"ס והגנים? - אם היית מבינה כמה מעט לומדים בביה"ס, היית יודעת שהם לא ממש יפסידו משהו. תמיד אפשר להשלים כשחוזרים. ובינתיים - נוחי הרבה והאיטי קצב. היעזרי במי שאפשר וחיזרי לעמוד על רגלייך. מה דעתך? ואהבתי את המשפו של דור: תפסת מרובה - צנחת קחי אותו לתשומת הלב ביומיום שלך

dorgad

New member
דעתי היא ש"תפסת מרובה - צנחת"

אחרי כל מה שעברת - האם הכרחי שאירוח ליל הסדר ייפול עלייך? אם לא - מציעה לך לוותר כיוון שכולנן יודעים במה זה כרוך... לגבי הנסיעה, מציעה לך לשקול מה עדיף לך במצבך כעת - נסיעה לחופשה בתנאים מסוימים או שהייה בבית, ולהחליט לגבי האופציה שיש בה יותר פלוסים. חג שמייח ומנוחה רבה ככל האפשר, דור

למעלה