מבואסת...

אמא לה3

New member
מבואסת...

משהו לא זורם אצלי בדיאטה. כלומר כבר כחודשיים אני מחזיקה מעמד אם כל הכללים שאני מקפידה עליהם. אתמול קניתי שימלה לאירוע החשוב שיש לנו בעוד כחודש, זה הארוע שלכבודו פצחתי בדיאטה ושינוי אורח החיים המתבקש. ושוב, כשמדדתי לא ראיתי שום שינוי בהיקפים. כלום. השימלה לא יושבת עלי כמו שצריך ואני כמעט בנק' שאני אומרת לעצמי "האם זה היה שווה", אני יודעת שכן אבל מתי אני אראה את השינוי כבר? מתי???

אל תתייאשי

גם לי היה אירוע שהתכוננתי אליו חודשיים וירדתי ועליתי. קניתי שמלה לפי המידה שלי והלכתי לאירוע וחייכתי ונהניתי. אנשים אמרו לי שאני נראית נהדר כי לא משנה כמה את שוקלת את צריכה לאהוב את עצמך כמו שאת. נכון שאני רוצה לשקול פחות 5-6 קילו. אבל זה לא יהרוס לי את ההנאה מהחיים אם אני לא מצליחה לרדת. אותו דבר נכון לגביך. אל תרימי ידיים, ככל שהגיל עולה ומספר הדיאטות שניסית עולה אז הגוף לוחם בנו בחזרה. תמצאי את דרך החיים שנוחה לך. תרגישי טוב אם זה שאת לא אוכלת ממתקים או ציפס או מה שגורם לך להשמין. תנסי לשלב ספורט בחיים שלך, לדוגמא, ללכת ברגל לסידורים בעיר או לצאת להליכה בערב. כל דבר שתעשי הוא הישג ומצידי את יכולה לעשות לעצמך לוח ולהעניק לעצמך כוכב. למה כוכב? כי את בדרך להיות WONDERWOMAN, אמא לשלושה, עובדת, מנהלת משק בית ומטפחת את עצמה.

אמא לה3

New member
תודה טרופית יפה

את צודקת בכל מה שאמרת חוץ מדבר אחד..העבודה שלי היא בעצם העיסוק בספורט, אני מאמנת התעמלות ואקרובטיקה במיקצועי כך שאני כל יום מבלה שעות רבות באולם, משתוללת עם המתעמלות המקסימות שלי ויחסית נמצאת בכושר...

יעל י

New member
חיבוקים ועידודים...

ושאלה אם האירוע למה קנית עכשיו?למה לא שבוע לפני? ולעינייננו- את עושה הכל נכון ומתאמצת ומן הסתם יש שינוי רק שהוא אולי כרגע קטן ממה שרצית,לעומת זאת עוד כ3 שבועות אולי כן היו עושים את ההבדל בשמלה. תחשבי על זה שיש לך עוד כחודש לרדת עוד ואז כנראה כן יראו יותר הבדל. אל תתייאשי כי אז באמת כל העבודה תלך ל... תחזיקי מעמד אולי אפילו נסי קצת לשנס מותניים למען המשמעת. בהצלחה חיבוקים

אמא לה3

New member
תודה יעל

לגבי השימלה...אכן מצאתי שימלה שנורא אהבתי אותה ורציתי לרזות בעיקר כדי שהיא תשב עלי כמו שצריך..רק ש...עד שרזיתי מעט והלכתי לקנות אותה היא פשוט נמכרה כבר. התבאסתי והלכתי לחנות אחרת ושם מצאתי שימלה הרבה הרבה הרבה יותר יפה ממנה..נשאר לי 2 ס"מ בהקף כדי שהיא "תשב" עלי מדהים...קניתי אותה רק כדי שאחרות לא יקנו לפני (בחנות הזו הם לא שומרות שמלות).

לילית462

New member
מחטב טוב יכול לעזור

גם אם לא צריך להצר ולצמצם היקפים שמלה שנלבשת מעל למחטב נראית הרבה יותר טוב מאשר בלי. ויכול מאוד להיות שהמחטב יוריד גם את שני הס"מ המיותרים.... בקיצור, ממליצה על מחטב!

יעל י

New member
גם אני מבואסת...עלייה של 900 גר'...

היא משנה לי את התפריט במקום 6 ארוחות כרגיל (3 עיקריות ו3ביניים) ל 10.עוד לא יודעת מה החלוקה.אדע בבוקר.

למעלה