מבואסת

מבואסת ../images/Emo7.gif

חבר שלי משרת בגבעתי, הוא נמצא כרגע בצפון גזרת עזה. היציאות שלו ממש לא טובות ובזמן האחרון הוא יוצא 17-4, 17 ימים בבסיס ו4 בבית. עד לפני כמה ימים הייתי בטוחה שאראה אותו בסוף השבוע, ופתאום עם כל המצב שהיה עם המשט הם נכנסו לכוננות בגלל הקאסמים שהיו אתמול ושלשום באשקלון.. ואני ממש מדוכאת כי אני לא אראה אותו עוד שבוע-שבועיים וזה ממש קשה לי להתמודד עם זה. אני מנסה לחזק אותו ולתמוך בו עד כמה שאני יכולה אבל קשה לי כבר להסתיר את זה שקשה לי ושנמאס לי מזה שהוא לא בבית. מה איתכן? גם לכם קורה עכשיו מצב דומה בגלל המצב?

XxMidnightxX

New member
זה באמת קשה..

אבל אין מה לעשות כשאנחנו חיים במדיה שכולם מסביבה שונאים אותה... תנסי להיות חזקה..אני יודעת...אני באמת יודעת שזה קשה...אבל תנסי..תצאי לבלות עם אנשים שממזמן לא ראית...תתחילי ללמוד לפסיכומטרי או משהו... אני יודעת שהשבוע הזה היה לי מאוד קשה אז ישבתי ולמדתי למתכונת באזרחות...וזה באמת עזר קצת... חוץ מזה בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשביל לתמוך ולקטר?...חח שפחי את הלב זה...בשביל זה אנחנו כאן...:)

חח תודה..

שמעי זה ממש שובר אותי, כי בעיקר הוא סובל.. גם קשה לו מבחינה של פיזיות ולחץ בצבא וגם הוא מתגעגע.. אז זה גם משפיע עליי בנוסף. עכשיו אני גם לומדת לבגרויות, היום היה לי בגרות בכימיה.. לפחות זה הסיח את דעתי קצת :) ותודה על התמיכה וההבנה :)

בנות קבלו ביטול!!

הוא הרגע התקשר אליי ואמר לי שהוא בדרך אליי! איזו הפתעה משמחת.. אני כל כך מאושרת! כבר חשבתי שאני לא אראה אותו עוד הרבה זמן

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

גם אצל חבר שלי היה עוצר יציאות בגלל המצב, ואז הוא היה אמור לצאת רק בשישי, אבל בסוף הוא יוצא היום D: [אבל אני אראה אותו רק מחר כי הוא רק נכנס הביתה. קקי:<]

למעלה